Jammer dat je uberhaupt 1 ster minimaal moet kiezen. Geen klantenservice, geen mogelijkheden tot enig contact. Ondanks opzeggingen en verzoek tot maandelijks vervolgc ontract alleen maar aanmaningen.... Toon meer
Fijne sportschool, vriendelijk personeel. Maar wanneer je mail stuurt naar hoofdkantoor met vraag krijg je, na 14 dgn, nog steeds geen reactie. Telefoonnummer krijg je bericht ivm met drukte nie... Toon meer
Wat een oplichters bende heb in november mijn lidmaatschap opgezegd inmiddels 8 mails verder maar ze reageren nergens op Bellen ho maar zijn altijd druk of bezet Wel iedere maand geld incasseren w... Toon meer
Al jaren aan het sporten met veel plezier voor onze gezondheid. Toen Fit4 Free in lockdown was gewoon doorbetaald net als zovele trouwe leden. Nu wilde we graag weer sporten dus speciaal laten tes... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij sportschool Fit For Free fitness je al vanaf €11,95 pm. Met één pas kun je betaalbaar sporten in al onze clubs. Word lid of kom gratis proeftrainen!
Leiderdorp, Nederland
- fitforfree.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geweigerd in Sittard na 5 jaar lid te zijn
Normaal gesproken een fijne sportschool. Vandaag door filiaalmanager geweigerd omdat ik Id kaart niet bij me had. Kon wel QR code laten zien en een foto van mijn ID op telefoon maar mocht niet naar binnen! Dit nadat ik 5 jaar lid ben en diverse keren wel mijn ID heb laten zien! Zo ga je niet met je trouwe gasten om, ondanks de Corana Regels!
Onbetrouwbare sportschool: fit for free…
Ik had mij aangemeld bij fit for free eind december 2019. Gezien ik een uitkering heb zocht ik een goedkope sportschool. En betaalde ik voor één jaar. Dat scheelde best wat! Jammergenoeg ben ik maar 3 keer geweest en toen brak carona uit. Na een paar maanden belde een medewerker of ik ze wilde helpen financiëel. Het geld was al betaald en ik zou er iets voor terug krijgen zei ze. Dus liet ik het zo. Met haar hulp heb ik wel direct het abonnement opgezegd. Ik heb nooit meer iets van ze gehoord, dus ook nooit iets gekregen van ze. Begin dit jaar begon fit for free geld af te schrijven. Dit heb ik tetug gehaald. En heb hen geblokkeerd. Ook heb ik een mail gestuurd dat ze hier geen recht meer op hebben. Tot nu proberen ze nog steeds geld af te schrijven, elke mail wordt niet beantwoord, telefoontjes worden niet opgenomen, ze verbreken de verbinding. Zelfs op een aangetekende brief reageren ze niet. Dus niet mee in zee gaan. Niet betrouwbare sportschool. Ik heb juridische hulp ingeroepen. Binnenkort gaat dit ook naar radar en ándere programma's.
Zeer slechte sportschool
Zeer slechte sportschool
Het is er niet schoon en je krijgt niet waar je voor betaald. Last minute annuleren ze lessen en veranderen ook vaak lessen ineens naar andere dagen of tijden.
Via mail reageren ze nooit en telefonisch niet bereikbaar
Wel blijven ze geld incasseren en nu zelfs incasso.
Heb per direct opgezegd
Wat een zooitje daar zeg, erg onbeschoft
Slechtste klantenservice ooit!!
Slechtste klantenservice ooit!!! 20 mails gestuurd en nog steeds geen antwoord dit al over n half jaar verdeeld. Abbonoment opgezegt en ze blijven toch elke maand geld afschrijven maar een reactie krijg je niet wat een slecht bedrijf zeg, bieden 4 weken gratis sporten aan maar schrijven al meteen de eerste 4 weken het bedrag af.
sinds september nergens reactie op
al sinds september is er opzegging gedaan, maar vervolg maanden blijven ze een factuur van sturen en zelfs nu aanmaningen / dreigingen van incasso. telefoonnummer is niet te bereiken, de meerdere e-mailadressen niet en zelfs niet op social. belachelijke afhandeling .. of laten we zeggen geen afhandeling
Zeer goede sportschool met prima voorzieningen
Zeer goede sportschool met prima voorzieningen en vriendelijk personeel. Heeft me geholpen om mijn rugklachten te verminderen. Helaas is het mij door de huidige regering onmogelijk gemaakt nog te trainen en heb ik mijn abonnement op moeten zeggen. Met spijt in mijn hart, ik was een ander mens geworden, fitter, sterker, nooit ziek, lekkere saunaruimte en zonnebank in Middelburg. Ik was van mijn rugklachten af. Alles wordt je onmogelijk gemaakt.
Mooi opgeknapt
Mooi opgeknapt, prima sportschool
Toch Bizar dat je klantenservice niet bereikbaar is. Gewoonweg NIET?! Echt als bedrijf... hoe dan?
Nooit reageert Fit for Free klantenservice
Tijdens corona vorig jaar gewoon mijn abonnement 5 maanden doorbetaald. In juni 2020 opgezegd en ik zou de betaalde maanden nog mogen blijven trainen. Daarvoor zou ik ene code per mail ontvangen. Deze kreeg ik uiteindelijk in oktober en die werkte niet, Dit aangegeven maar inmiddels ben ik elders gaan sporten en heb steeds de betaling van de laatste maand voor basic fit gestorneerd om een reactie uit te lokken, Verschillende keren ok gemaild maar helaas nooit een reactie gehad. Nu krijg ik een laatste aanmaning en wordt er gedreigd net een deurwaarder. Wat een trieste organisatie is dit.
Geld dieven
Jaar contract is niet opzegbaar, ik kan niet sporten terwijl ik geld betaal ivm vaccinatiebewijs. Ik ben donor dus ik kan niet gevaccineerd worden
slechtste sportschool van nederland
slechtste sportschool van nederland. er stond nergens op het contract dat er tegen corona gevaccineerd moest worden. daarom heb ik contact opgenomen met een advocaat. oplichters!
Minderjarig en abonnement afsluiten.
Minderjarig en abonnement afsluiten.
Mijn 16 jarige zoon heeft zonder mijn toestemming een abonnement afgesloten bij fit4free. Nu heb ik een brief gestuurd/gemaild mbt vernietiging overeenkomst wegens minderjarigheid kind. Volgens de wet hebben zij mijn goedkeuring hiervoor nodig. Mijn ervaring met de administratie van fit4free is niet positief en ben benieuwd hoe ze dit gaan afhandelen aangezien ik in mijn recht sta.
Ik wil me graag uit laten schrijven…
Ik wil me graag uit laten schrijven VOOR DE 2DE KEER!! Door die k*tmaattegelen. Ik heb fitforfree nu al 2x een mail gestuurd maar tot op heden is daar niet op gereageerd. Ik ben niet van plan om te betalen als ik niet eens mag komen sporten zonder gevaccineerd of getest te zijn. Ik doe niet mee aan die poppekast en onlogische bullsh*t van de overheid. Jullie zijn een walgelijk bedrijf!! Dieven van je eigen leden. Jullie zouden je moeten schamen! En jullie zijn zeer zeker nog niet van mij af! Dat beloof ik jullie.
ik heb mijn abonnement ook opgezegd…
ik heb mijn abonnement ook opgezegd omdat ik niet meer mag komen sporten terwijl ik voor de volle maand vooruit heb betaald en krijg geen reactie op emails en berichten op facebook. Stelletje dieven zijn het!
Omdat ik niet gevaccineerd ben kan ik…
Omdat ik niet gevaccineerd ben kan ik niet naar fit for free maar mijn abonnement loopt gewoon door en dat wil ik niet zou ik mijn abonnement tijdelijk kunnen bevriezen ? Hoe moet ik dat dan juist doen ?
Waardeloos bedrijf zonder normen, waarden en respect
Bedrijf dat 0 respect heeft voor zijn leden op alle fronten. Tijdens de lockdowns proberen ze iedere klant al te benadelen door gewoon te blijven incasseren en komen met waardeloze "compensaties". En doen dat nu doodleuk weer om bij te dragen aan de politieke agenda van de overheid. Walgelijk.
Best management van Fit for Free
Best management van Fit for Free
ik ben al vele jaren lid en sportte met plezier, ik vond het ook jammer dat ik tijdens de lockdown niet kon sporten maar heb toen wel gewoon door betaald.
NU.... heb ik mij laten testen om te kunnen sporten en heb ook een testbewijs, maar dat bleek een internationale te zijn. waarop het personeel wat ik jaren ken zich achter de regels verschuilt en mij niet liet sporten. ik vond dit zo vreemd vrijdag maken we nog een praatje en zaterdag geloven ze mij gewoon niet terwijl ik wel in bezit ben van een test. zij verschuilen zich achter het management en achter de regels die schijnveiligheid garanderen. ik heb mijn lidmaatschap opgezegd en ik ben zwaar teleurgesteld in Fit for free
Onbegrijpelijk en kortzichtig
Al jaren aan het sporten met veel plezier voor onze gezondheid.
Toen Fit4 Free in lockdown was gewoon doorbetaald net als zovele trouwe leden.
Nu wilde we graag weer sporten dus speciaal laten testen op corona, we hebben een QR code internationaal maar toch geweigerd door de sportschool.
Wel betalen in Lock down en nu worden weg gestuurd,
Gelijk lidmaatschap opgezegd, goed bezig sportschool jullie verschuilen je achter de regels en het persoonlijke is nu ver te zoeken
Heb mijn contract net proberen te…
Heb mijn contract net proberen te bevriezen of stop te zetten ivm met de corona maatregelen maar ze willen niet!!! Ik heb maar 1 optie zeggen ze. Of mezelf vaccineren of om de 24 uur mezelf laten testen zodat ik alsnog kan komen sporten. Ik google nu toevallig op fit for free en ik zie dat ze zelf op het nieuws zijn geweest dat ze blijven incasseren ondanks dat iemand hier geen gebruik van kan maken. Ze zijn de enige sportschool die “ mensen bestelen”. Ik ga verder juridische stappen ondernemen want hier heb ik niet voor getekend. Dieven!! Nooit meer fit for free al zou ik een ton wegen
Prima schone fitness in de Mariahoeve…
Prima schone fitness in de Mariahoeve in Den Haag, Geen problemen hier.
Zelfs geen één ster waardig!