Jammer dat je uberhaupt 1 ster minimaal moet kiezen. Geen klantenservice, geen mogelijkheden tot enig contact. Ondanks opzeggingen en verzoek tot maandelijks vervolgc ontract alleen maar aanmaningen.... Toon meer
Fijne sportschool, vriendelijk personeel. Maar wanneer je mail stuurt naar hoofdkantoor met vraag krijg je, na 14 dgn, nog steeds geen reactie. Telefoonnummer krijg je bericht ivm met drukte nie... Toon meer
Wat een oplichters bende heb in november mijn lidmaatschap opgezegd inmiddels 8 mails verder maar ze reageren nergens op Bellen ho maar zijn altijd druk of bezet Wel iedere maand geld incasseren w... Toon meer
Al jaren aan het sporten met veel plezier voor onze gezondheid. Toen Fit4 Free in lockdown was gewoon doorbetaald net als zovele trouwe leden. Nu wilde we graag weer sporten dus speciaal laten tes... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij sportschool Fit For Free fitness je al vanaf €11,95 pm. Met één pas kun je betaalbaar sporten in al onze clubs. Word lid of kom gratis proeftrainen!
Leiderdorp, Nederland
- fitforfree.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wacht al 2 maanden op een reactie op…
Wacht al 2 maanden op een reactie op mijn vraag en opzegging. Van alles geprobeerd, maar krijg 0 reactie
Misselijkmakend !
Misselijkmakend ! Reageren niet op mails en zijn verder ook onbereikbaar. LAAT DE ONTERECHTE INCASSO S TERUGBOEKEN EN BLOKKEER HET ADRES BIJ JE BANK. ! Geen wonder dat ze dik in t verlies zitten. Schandalig zooitje !!
Communicatie bestaat niet
Lijkt me een topbedrijf om bij hun klantenservice-afdeling werkzaam te zijn. Ze voeren daar geen ene reet uit.
Nee maar even serieus, ik probeer ze nu 3 weken lang te bereiken op hun e-mailadressen en krijg geen gehoor? Ondertussen loop mijn onterechte incasso nog wel door...
flut bedrijf
flut bedrijf, vrijwel geen contact met de klantenservice te krijgen. schrijven geld af dat niet hoort en geen telefoon nummer om te bellen. NOOIT EEN ABBONEMENT NEMEN HIER!
Zaak aangemeld bij de Geschillencommissie
Niet eens een review waardig. F4F heeft compensatie aangeboden, deze hebben wij geweigerd omdat wij het geld terug wilde. Dit begint al per 24 juni 2021 en tot op heden niks gehoord of ontvangen. Wel hebben mijn partner en ik dit gemeld bij Juridisch Loket en aangemeld bij de Geschillencommissie. Dit gaat nu van start en hopen zo wat meer informatie te krijgen. Via de email reageren ze niet maar ze hebben wel ons abonnement zomaar stopgezet zonder ons in te lichten. Tevens weigeren ze aangetekende post, en zijn ze telefonisch niet te bereiken.
Wacht al langer dan n half jaar op de…
Wacht al langer dan n half jaar op de beloofde compensatie..NL n sporttas met attributen..tig keer gemaild..nooit meer wat op gehoord..ben inmiddels dus geen lid meer...zeer slecht..je wordt gewoon genegeerd..
Onbereikbare klantenservice.
Ik probeer al ruim twee maanden via social media en mail in contact te komen met Fit for Free over mijn opgezegde abonnement. Echter blijft het bedrijf contributie afschrijven en wanneer ik dit terugboek, krijg ik aanmaningen. Uiteraard heb ik hierop gereageerd per mail, maar wederom geen contact te krijgen met hen. Ik word er moedeloos van. Echt afschuwelijk slechte klantenservice.
Waardeloze sportschool
Waardeloze sportschool
Let goed op je geld!!
Want ze hebben een systeem dat van geen kant klopt.
Alle contact loopt via email, waar niet of nauwelijks op gereageerd wordt. En telefonisch zijn ze onbereikbaar.
Geen contact te krijgen met Fitforfree
Lid geworden op 31 augustus, maar geen activatiemail ontvangen waardoor ik dus ook mijn lidnummer niet wist. Zonder lidnummer kan je geen afspraak maken bij de sportschool en dus niet sporten. Zelfde avond gemaild aangezien ze geen telefoonnummer hebben is dit je enige optie en ik wacht nu nog op een reactie. Ook aan de balie van een van de sportscholen zelf kon niemand mijn lidnummer achterhalen.
Op 7 september per mail (binnen de 14 dagen bedenktijd) maar opgezegd en begin oktober nog 2x gemaild dat ik bevestiging wil dat mijn lidmaatschap is opgezegd. Wederom geen reactie gekregen, maar ze schrijven inmiddels wel geld af (die ik natuurlijk terugboek).
Absoluut waardeloos. Zorg er op ten minste voor dat je je leden te woord staat per telefoon of mail.
Dwingende en misleidende communicatie bij opzeggingen en aanpassingen contract
Allerslechtste klantenservice ooit (so wie so telefonisch onbereikbaar!). Gescripte, dwingende, misleidende communicatie als het om contractverlenging, -opzegging en betaling gaat. Het bedrijf pleegt diefstal op abonnees. NB: ik wilde niet eens opzeggen, maar van een tweejarig naar een éénjarig contract. Jammer maar helaas, op de sportschool zelf had ik het prima naar mijn zin.
abonnement afgezegd en als nog een…
abonnement afgezegd en als nog een brief krijgen van er is een fout gemaakt in ons administratie 20 euro betalen grootste oplichters f4f geen aanrader
Een wolf in schaapskleren
Dit bedrijf is typeren als een wolf in schaapskleren, Wanneer je een contract hebt afgesloten en het contract wil beëindigen, dan verschijnen de brieven/mails met onduidelijke bedragen zonder nadere toelichting. Het is een slecht teken als bedrijf om wat voor redenen dan ook, telefonisch onbereikbaar is. Ik vind het een zeer slecht functionerend bedrijf en raad een ieder af om lid te worden van deze sportclub.
Fijne sportschool
Fijne sportschool, goede faciliteiten en lieve mensen.
Zelf heb ik daar altijd fijn gesport
Zelf heb ik daar altijd fijn gesport, alleen met de gehele vaccinatie gekte in Nederland zie ik voorlopig maar even af om te gaan sporten. Daar iedere gevaccineerde persoon hoogstwaarschijnlijk zelf het meeste vatbaar is voor corona varianten die komen gaan. Daar wil ik niet met wagenwijd opengesperde longen tussen sporten. Maar om allerlei ergernis te voorkomen met het opzeggen van mijn abonnement bij FFF. En niet de ellende wil doorlopen wat ik lees in deze review. Daarom heb ik voor 20 euro DYME ingehuurd die dat voor mij doen. Een stichting met juristen die ervoor zorgen dat de desbetreffend sportschool of andere firma, ook daadwerkelijk gehoor geeft aan de opzegging, zodat je geen maanden lang er achteraan behoeft te bellen.
Op de site informatie gezocht en aan de…
Op de site informatie gezocht en aan de hand daarvan wilde ik bellen met een vraag... ze hebben geen telefoonnummer? Dus gemaild. Na 3 mailtjes kreeg ik antwoord. Ik wilde het rooster weten vd groepslessen die op de site stond... antwoord was.. we hebben geen groepslessen..... oké Site zegt wat anders en zonde van de 3 dagen wachten. Terug gemaild of het andere filiaal in Zoetermeer het wel heeft.. Nooit meer antwoord gehad. Denk dat ze bij fit for free geen nieuwe leden nodig hebben. We gaan verder zoeken
sneaky bedrijfje
5 jaar lid geweest inmiddels opgezegd loopt nog maand door maar ze komen met een rekening van 94 euro en nog wat cent omdat ze zo gezegd 2 maanden niet hebben kunnen incasseren heb ze inmiddels al 5 mails gestuurd met bewijs dat het wel is betaalt voor dat hun met extra kosten van 40 kwamen is nu al de 2de keer dat het gebeurt 1ste keer is het wel opgelost via mail maar nu geen gehoor de manier hoe ze met klanten omgaan is echt niet beschrijven zelf in de sluit tijd moeten door betalen werd belooft dat ik aan het einde van contract duur gecompenseerd zal worden door middel van de maanden die betaalt waren in die tijd gratis aan het einde eraan te zetten heb inmiddels al de 2de aanmaning gehad en naar 3 verschillende mails gemaild maar helemaal niks
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard! Wat is jullie klantenservice ongelooflijk slecht zeg!!
Ik probeer al maanden contact met jullie te krijgen
Waardeloos in communicatie en betalingen
Neem geen abonnement hier mensen.. Ze krijgt nooit reactie. Alleen als ze nog beweren geld van je te krijgen wat ook vaak niet het geval is..
Fit for free - Stress for free zal je bedoelen
Fit for free? noem het maar stress for free. wat een rot bedrijf. ondanks opzeggen van een abonnement blijven ze maar aanmaningen sturen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanwege de drukte en krijg je een bandje Mails worden gewoonweg niet beantwoord. maar laat je geld terug boeken dan weten ze je wel te vinden en krijg je al snel de aanmaningen om je oren :(. Mijn dochter wilde info en zit nu aan een abonnement vast van 249 euro. zelfs op de site is niks terug te vinden van 249 euro.
Word geen lid!!!!!!
Eind nov 2020 abbo stop gezet. Zelfs een mail met bevestiging gekregen. Ondanks dat lieten ze incasso gewoon verder gaan. Ik heb uiteraard elke keer geld terug laten storten. Telefonisch niet te bereiken dus mail gestuurd. Uiteraard nooit antwoord gehad. Daarna kreeg ik brieven thuis gestuurd dat ik moet betalen en mails. Als ik vragen had kon ik naar aanmaningen mailen. Gedaan, ook hier nooit reactie op gekregen. Krijg ook nog steeds te beloofde vergoeding voor de maanden dat de sportschool niet open was.
Ik adviseer mensen, word geen lid van F4F