Fijne sportschool, vriendelijk personeel. Maar wanneer je mail stuurt naar hoofdkantoor met vraag krijg je, na 14 dgn, nog steeds geen reactie. Telefoonnummer krijg je bericht ivm met drukte nie... Toon meer
Wat een oplichters bende heb in november mijn lidmaatschap opgezegd inmiddels 8 mails verder maar ze reageren nergens op Bellen ho maar zijn altijd druk of bezet Wel iedere maand geld incasseren w... Toon meer
Al jaren aan het sporten met veel plezier voor onze gezondheid. Toen Fit4 Free in lockdown was gewoon doorbetaald net als zovele trouwe leden. Nu wilde we graag weer sporten dus speciaal laten tes... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij sportschool Fit For Free fitness je al vanaf €11,95 pm. Met één pas kun je betaalbaar sporten in al onze clubs. Word lid of kom gratis proeftrainen!
Leiderdorp, Nederland
- fitforfree.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichters
Blijven incasseren tijdens de lockdown met als optie voor compensatie. Uiteindelijk ook geen compensatie en geen mogelijkheid om contact te leggen met de klantenservice.
Ik heb nog nooit gesport bij Fit For…
Ik heb nog nooit gesport bij Fit For Free.
Ik had interesse aangegeven. Binnen een week kreeg ik een rekening. 91,96 betalen inmiddels. Ik heb gemaild, ik krijg geen antwoord. Wat apart is dat ik geen telefoonnummer kan vinden ! Wat een raar bedrijf. Super slecht geregeld.
.....FFF DOET NIKS.
.....FFF DOET NIKS.
De huidige situatie is al meer dan 6 manden aan de gang en ik zie en ervaar geen veranderingen.
Het was druk wegens herstarten na lockdown maar het is nog steeds het zelfde.
Geen contact mogelijkheden.
FFF ziet zijn cliënten als idioten en die gaan nooit dood maar worden vervangen.
Ik hoop dat IEMAND deze posten lees en initializert een verandering of tenmiste een reactie geeft.
F4F ... geen communicatie, alleen incasso!
Helaas zijn meeste van onderstaande recensies zeer herkenbaar voor mij.
Ook hier incasso zonder verrekenen van lockdown. Bedrag gestorneerd. Op div. verzoeken om uitleg en onderbouwing m.b.t. opbouw bedrag géén verdere reactie. Wél 2x herinnering en uitleg over hoe de incasso verder afgehandeld ging worden (boete / incasso bureau etc.). Inmiddels opgezegd, nogmaals om onderbouwing en uitleg van het te betalen bedrag verzocht. Ik zie met gerust hart eventueel verdere juridische stappen van Fit for Free tegemoed. Ik heb wél alles keurig gedocumenteerd en onderbouwd klaar liggen!
Wat een slecht en triest bedrijf dat F4F :-(
Ik krijg nog steeds rekeningen terwijl ik geen lid meer ben!
Ik heb al bijna een jaar geleden nu mijn abonnement opgezegd bij fit for free en daar ook een bevestiging mail van ontvangen. Nu ontvang ik meerdere brieven dat ik moet betalen. Ik ben al naar de balie gegaan bij de dichtst bij zijnde vestiging en die heeft al gemaild dat dit niet klopt. Nu wil ik dat er vanuit Fit for free zelf contact met mij wordt opgenomen, want dit kan echt niet. Ik ben blijkbaar dus nog steeds lid! Jullie reageren op geen enkele mail en zijn ook niet telefonisch bereikbaar !
Heel jammer dat financiële zaken niet…
Heel jammer dat financiële zaken niet klantvriendelijk worden afgehandeld. Ik heb al 12 mails gestuurd, er wordt niet geluisterd en het kost je alleen geld. Ik ben sinds vier maanden lid, betaal elke maand en krijg aanmaning op aanmaning. Ineens blijk ik voor mijn zoon te betalen die een proefabonnement had in 2019?!?!
Word hier geen lid als je ongestoord wilt sporten. Heel jammer dit
Ik krijg een rekening van 246,86 euro
Ik krijg een rekening van 246,86 euro. In juni heb ik een abonnement aangevraagd echter is dit bedrag compleet overbodig en ook had ik een maandelijkse abonnement aangevraagd. Ze reageren niet op mailtjes en telefonisch niet bereikbaar.
Ik raad je aan hier niet te beginnen... Voor sommige werkt het, voor andere tref je zo’n situatie aan. Slecht zaak...
Super slecht
Super slecht. Wacht al ruim een maand op reactie over de terugbetaling van de lockdown periode. Meld ik me aan voor compensatie op de website ontvang ik een mail dat ik heb gekozen voor gratis trainen voor de gemiste maanden. Daar heb ik niet voor gekozen..
Eigenlijk is 1 ster nog te veel.
Eigenlijk is 1 ster nog te veel..
Wacht al een maand op antwoord van mijn…
Wacht al een maand op antwoord van mijn inmiddels 6 e-mails en messenger bericht over abonnement wijziging en terugbetaling van mijn teveel betaalde geld tijdens de lockdown. Geen respons en verder niet bereikbaar! Slecht!
Wat een slecht bedrijf is dit!
Wat een slecht bedrijf is dit!! Onterecht is er €56 afgeschreven ipv €23,99, 2 dagen later kreeg ik een brief thuis een aanmaning van €36. Terwijl ik GEEN openstaande bedragen heb. Ik heb contact gezocht, na 3 weken eindelijk reactie. Ze hebben teveel afgeschreven en dit gaan ze berekenen met het openstaande bedrag??? Een openstaand bedrag wat onterecht is. Ik heb dit aangetoond met mijn bankafschriften, maar je krijgt gewoon geen reactie. Kortom ze stelen geld en sturen onterechte aanmaningen!!!
Liegt over afspraken
Heb in de lockdown expliciet telefonisch afgesproken dat ik naast de compensatieregeling van mijn (ONWETTIG) betaalde weken inhalen nog twee gratis coaching sessies kreeg.
Vervolgens als puntje bij paaltje komt beweren ze na lang wachten op antwoord dat het een miscommunicatie is.
Erg teleurstellend
Proef training
20 augustus proef training gehad maar had het
Gevoel dat ze mij niet als klant willen.
Manager Luuk was zeer onvriendelijk.
Ging toen twijfelen of ik wel lid wou worden.
Word geen lid van deze rommelige organisatie!
Slechte communicatie bij het bedrijf op elk vlak. Voor het aanvragen van een persoonlijke begeleiding ging het vier maal mis en per mail en telefoon zijn zij niet tot nauwelijks te bereiken. Laatst kreeg ik twee maanden later reactie op een mail. Tijdens de pandemie geen enkele update ontvangen. Word geen lid van deze rommelige organisatie!
Niet lid worden!!!
Niet lid worden! Spookfacturen en aanmaningen maar je kan ze per mail en telefoon niet bereiken!! Niet lid worden!
Boycot deze handel
Zie de aflevering van BOOS over dit k*tbedrijf. Te laf om ook maar met de pers te praten.
Je kan fluiten naar het…
Je kan fluiten naar het lidmaatschapsgeld dat je hebt betaald tijdens de lockdown. Dit bedrijf loopt met een bocht om de wet heen en denkt overal makkelijk mee weg te komen. Schandelijk tegenover klanten.
Wordt geen lid hier!
Wordt geen lid hier!! Echt een slechte sportschool en ze hebben het administratief niet op orde! Het gaat alleen maar ellende opleveren als je hier een lidmaatschap afsluit. De kans dat het goed gaat is klein.
In het verleden was ik lid in Zwijndrecht en dat was een fijne sportschool. De betalingen liepen ook goed. Maar sinds een poosje lid in Barendrecht en dat is een drama! Ik blijft facturen en aanmaningen krijgen omdat zij de administratie niet op order hebben. Dat wil je echt niet! Ga naar een andere sportschool voor een paar euro meer. Je krijgt er ook meer voor terug.
Wat een oplichters bende heb in…
Bellen ho maar zijn altijd druk of bezet
Wel iedere maand geld incasseren wat ik gelijk weer retour boek
Nu aanmaning brief gekregen
Ik laat het gewoon voorkomen hier moet maar eens een einde aankomen
Jammer dat je uberhaupt 1 ster minimaal…
Jammer dat je uberhaupt 1 ster minimaal moet kiezen. Geen klantenservice, geen mogelijkheden tot enig contact. Ondanks opzeggingen en verzoek tot maandelijks vervolgc ontract alleen maar aanmaningen. Wegblijven bij deze organisatie. Zolang je betaalt zal je best je workouts kunnen doen. Maar du momenty dat je wil stoppen dan geeft men niet thuis. Wees heel alert op je uitgaven aan deze 'organisatie'.