Fitnesslab Reviews 102

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt center. Nem indgang og god størrelse. Fint musikniveau. Venligt personale. Eneste kommentar er indgangspartiet i vinterperioden. Man får desværre våde fødder hvis man ikke er meget let på tå.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt under et tag. Yoga,Hyrox,bodypump,boksning samt et kæmpe udvalg af maskiner, til både styrke vægtløftning og bodybuilding, et center for alle, med en fantastisk stemning Altid tid til hygge og s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk center! Gode maskiner (og der er stort set altid den ledig man skal bruge), god service og fantastiske åbningstider :) Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så mege... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheidsclub

Geschreven door het bedrijf

Fitnesscenter i Ringsted med plads til alle! Vi tilbyder markedets bedste træningsmaskiner, mange forskellige hold, frugt og kaffe til medlemmer og altid god stemning og personale med smil på læben 😊

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danmarks absolut bedste fitnesscenter!

Danmarks absolut bedste fitnesscenter!! For alle, med højt til loftet og en god stemning.

En ting er at der er alt hvad hjertet begærer til ens træning men samtidig er det ejet af to fantastiske passioneret mennesker der går virkelig langt for at medlemmerne altid får den bedste service, det bedste udstyr og generelt en høj kvalitet, ligemeget om det omhandler maskiner, vedligeholdelse, rengøring, produkter mm.

Hvis du ikke allerede har besøgt fitnesslab eller er medlem så bør du svinge forbi!!

1 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er det bedste træningscenter!!

Det er det bedste træningscenter jeg nogensinde har oplevet. Ejerne går højt op i kvalitet og det gavner os medlemmer. Vi får de bedste maskiner til rådighed og de er altid venlige og imødekommende overfor forslag til forbedringer.
Absolute et besøg værd!!

8 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mega "svedigt" center 💪🥵😉

Mega "svedigt" center 💪🥵😉 med et kæmpe udvalg af alle maskiner, god atmosfære og altid venligt og imødekommende personale 👌
Der er dog - og vil altid være plads til forbedringer - so keep up the good work, champs, og ik' hvil på laurbærrene 😉😎💪🙌

7 maart 2025

Tak for din flotte besked Ronnie 😃 Vi vil gøre vores bedste 💪🏼

Fed center

Fed center! Fed amotsfære, rene forhold.. det rene paradis for folk som går op i fitness, og ordentlige og velholdte maskiner! I min optik det bedste center i DK! Og jeg har været i mange!

6 maart 2025

Tak for de flotte ord 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk center med plads til alle

Fantastisk center med plads til alle.
Der bliver altid sørget for at alle maskiner er i tip top stand, stedet er rent og pænt, og de fedeste maskiner i dk. Kunne ikke ønske mig et bedre sted at træne.

6 maart 2025

Antwoord van Fitnesslab

Hej Michael. Tak for din anmeldelse! Vi gør vores bedste for at holde alt tip top.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedeste center jeg til dato har været…

Fedeste center jeg til dato har været i, ikke så meget andet at sige, fede maskiner, fantastisk service og gode muligheder for hold træning.

Antwoord van Fitnesslab

Hej Lasse. Det var nogle flotte ord. Tusind tak!

Bedste fitness center!

Jeg har trænet i nogle år nu og har endnu ikke været medlem af et bedre fitness center end dette. Fataliteterne er altid rene, bliver hurtigt fixet hvis i stykker og opdateret med tiden. Der ud over godt personale og en helt masse vildt fede medlemsmuligheder

Hej Mikkel. Tak for din flotte anmeldelse 😃

Bedste fitness center

Fantastisk center! Massere af plads og maskiner i højeste kvalitet. Man får nogen super fede træninger og personalet er altid hjælpsomme hvis man står og mangler hjælp til en øvelse.

Hej Mads. Fedt at høre, at du får gode træninger hos os 😃💪🏼

Fremragende center

Fremragende center. Har trænet i fitnesslab i mange år efterhånden, og de bliver ved med at udvikle centeret. Kan anbefales, en af landets bedste centre!

Hej Marcus. Tak for de 5 stjerner 🤩

Bedste center i dk

Mega fedt center, med nogle lækre maskiner, samt nogle dejlige mennesker omkring hele centret så det hele tiden udvikler sig og er klar til ens næste træning

Hej Joachim. Så rart at høre, at du er glad for stemningen hernede 😃

DK’s bedste fitnesscenter

DK’s bedste fitnesscenter plads til alle stor og små de bedste ejer det flinkeste personale og de bedste medlemmer

Antwoord van Fitnesslab

Hej Martin 😃 Tusind tak for rosen!

Et super skønt sted.

Et virkeligt godt sted, hvis man kan li disciplineret tortur 🏋️🏃‍➡️🏃🧘😉 Ja, der under høre yoga til. Det har været noget af det mest overraskende. Men instruktøren(👹) er dygtig og meget underholdende. 👍 Lille smule sadistisk 😜
Jacob og Katrine er nogle søde og de er meget entusiastiske med centeret, både med trænings programmer, udstyr og rengøring samt at føle sig velkommen.
Hirox, crossfire, styrketræning og meget mere er der på programmet. Det er vildt fedt at deltage sammen med alle de søde mennesker der kommer i centret.
Aller er imødekommende og meget hjælpsomme.
Kan kun sige, just do it.
Tak fordi i fandt mine sko. 😂👌
Mvh Klaus..

Antwoord van Fitnesslab

Hej Klaus 😃 Tak! Vi står altid til tjeneste når det gælder disciplineret tortur 😂

Vanvittig godt center

Vanvittig godt center! Har lige meldt mig ind og været der en lille måned og det skuffer bestemt ikke! Top klasse center 🤩

Hej Andreas. Velkommen til! Skønt at høre du er faldet godt til 😃

Bedste center

Bedste center, jeg kender til. ❤️

3 maart 2025

Tusind tak 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et rigtig godt center at træne i…

Et rigtig godt center at træne i personale er altid ville til at hjælpe og vise øvelse så man få det beste ud af sin træne og der er mange hold at vælge imellem

Hej Anders. Tusind tak for anmeldelsen 😃

Lees meer over geverifieerde reviews.