Fedt center. Nem indgang og god størrelse. Fint musikniveau. Venligt personale. Eneste kommentar er indgangspartiet i vinterperioden. Man får desværre våde fødder hvis man ikke er meget let på tå.
Lees wat reviewers zeggen
Alt under et tag. Yoga,Hyrox,bodypump,boksning samt et kæmpe udvalg af maskiner, til både styrke vægtløftning og bodybuilding, et center for alle, med en fantastisk stemning Altid tid til hygge og s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk center! Gode maskiner (og der er stort set altid den ledig man skal bruge), god service og fantastiske åbningstider :) Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så mege... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fitnesscenter i Ringsted med plads til alle! Vi tilbyder markedets bedste træningsmaskiner, mange forskellige hold, frugt og kaffe til medlemmer og altid god stemning og personale med smil på læben 😊
Contactgegevens
Denemarken
- info@fitnesslab.dk
- fitnesslab.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Et bedre center findes ikke tak!!!😎😎👍🏻🤟🏻💪🏻
Danmarks absolut bedste fitnesscenter!
Danmarks absolut bedste fitnesscenter!! For alle, med højt til loftet og en god stemning.
En ting er at der er alt hvad hjertet begærer til ens træning men samtidig er det ejet af to fantastiske passioneret mennesker der går virkelig langt for at medlemmerne altid får den bedste service, det bedste udstyr og generelt en høj kvalitet, ligemeget om det omhandler maskiner, vedligeholdelse, rengøring, produkter mm.
Hvis du ikke allerede har besøgt fitnesslab eller er medlem så bør du svinge forbi!!
altid meget tilfreds med centeret
altid meget tilfreds med centeret! super betjening og maskiner i topklasse
Nok bedste center i DK
Nok bedste center i DK, fedt udstyr og venligt personale
Det er det bedste træningscenter!!
Det er det bedste træningscenter jeg nogensinde har oplevet. Ejerne går højt op i kvalitet og det gavner os medlemmer. Vi får de bedste maskiner til rådighed og de er altid venlige og imødekommende overfor forslag til forbedringer.
Absolute et besøg værd!!
Mega "svedigt" center 💪🥵😉
Mega "svedigt" center 💪🥵😉 med et kæmpe udvalg af alle maskiner, god atmosfære og altid venligt og imødekommende personale 👌
Der er dog - og vil altid være plads til forbedringer - so keep up the good work, champs, og ik' hvil på laurbærrene 😉😎💪🙌

Fantastisk center
Fantastisk center! Har det hele, plus godt personale!

Fed center
Fed center! Fed amotsfære, rene forhold.. det rene paradis for folk som går op i fitness, og ordentlige og velholdte maskiner! I min optik det bedste center i DK! Og jeg har været i mange!

Antwoord van Fitnesslab
Fantastisk center med plads til alle
Fantastisk center med plads til alle.
Der bliver altid sørget for at alle maskiner er i tip top stand, stedet er rent og pænt, og de fedeste maskiner i dk. Kunne ikke ønske mig et bedre sted at træne.

Antwoord van Fitnesslab
Fedeste center jeg til dato har været…
Fedeste center jeg til dato har været i, ikke så meget andet at sige, fede maskiner, fantastisk service og gode muligheder for hold træning.

Bedste fitness center!
Jeg har trænet i nogle år nu og har endnu ikke været medlem af et bedre fitness center end dette. Fataliteterne er altid rene, bliver hurtigt fixet hvis i stykker og opdateret med tiden. Der ud over godt personale og en helt masse vildt fede medlemsmuligheder

Bedste fitness center
Fantastisk center! Massere af plads og maskiner i højeste kvalitet. Man får nogen super fede træninger og personalet er altid hjælpsomme hvis man står og mangler hjælp til en øvelse.

Fremragende center
Fremragende center. Har trænet i fitnesslab i mange år efterhånden, og de bliver ved med at udvikle centeret. Kan anbefales, en af landets bedste centre!

Bedste center i dk
Mega fedt center, med nogle lækre maskiner, samt nogle dejlige mennesker omkring hele centret så det hele tiden udvikler sig og er klar til ens næste træning

DK’s bedste fitnesscenter
DK’s bedste fitnesscenter plads til alle stor og små de bedste ejer det flinkeste personale og de bedste medlemmer

Et super skønt sted.
Et virkeligt godt sted, hvis man kan li disciplineret tortur 🏋️🏃➡️🏃🧘😉 Ja, der under høre yoga til. Det har været noget af det mest overraskende. Men instruktøren(👹) er dygtig og meget underholdende. 👍 Lille smule sadistisk 😜
Jacob og Katrine er nogle søde og de er meget entusiastiske med centeret, både med trænings programmer, udstyr og rengøring samt at føle sig velkommen.
Hirox, crossfire, styrketræning og meget mere er der på programmet. Det er vildt fedt at deltage sammen med alle de søde mennesker der kommer i centret.
Aller er imødekommende og meget hjælpsomme.
Kan kun sige, just do it.
Tak fordi i fandt mine sko. 😂👌
Mvh Klaus..

Vanvittig godt center
Vanvittig godt center! Har lige meldt mig ind og været der en lille måned og det skuffer bestemt ikke! Top klasse center 🤩

Antwoord van Fitnesslab
Et rigtig godt center at træne i…
Et rigtig godt center at træne i personale er altid ville til at hjælpe og vise øvelse så man få det beste ud af sin træne og der er mange hold at vælge imellem

Antwoord van Fitnesslab
Lees meer over geverifieerde reviews.