Det er anden gang vi besøger Fjord & Bælt. Rigtig fin aktivitet for børn. Fin formidling i børnehøjde af dyrene i de danske have, også af SDU´s forskning. Hyggelige aktiviteter gennem hele dagen... Toon meer
For barnebarn på 4 og bedsteforældre er dette en herlig oplevelse !!! Sjovt at se og holde en krappe, samt at lære om dyr i vandet omkring os. Tak til venligt personale der kan fortælle på børnenes ni... Toon meer
Godt lille museum. Godt for børne med klappe bassiner med krabber, rejer og søheste. Spændende at se træningen af sæler og hvaler. Og fedt med tunellen under vandet så man også kan se dyrene i deres... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Lærerigt for både børn og voksne
Fodring og træning af sæler og marsvin var rigtig godt.
Rørebassinerne var også et hit.
Rigtig god oplevelse.
Virkelig en super oplevelse - specielt for børn.
Billigt og godt til børn
Super godt til børn. Ikke det største sted, men til gengæld forholdsvist billigt. Fine rørebassiner med søstjerner og krabber. Flotte bassiner med sæler og marsvin. Sødt personale.
En rigtig og hyggelig lille tur kan…
En rigtig og hyggelig lille tur kan gost anbefales
Gode medarbejdere og sjovt program og…
Gode medarbejdere og sjovt program og mange forskellige dyr
En rigtig fin oplevelse på en…
En rigtig fin oplevelse på en regnvejrsdag eller en dag med meget sol til lidt skyggehygge. Der er noget for alle aldre at se og lave. Vi havde børn på 3 og 6 som synes det var hyggeligt og spændende med de forskellige fisk og udstillinger. Et hyggeligt picnicområde på førstesal.
Vi brugte ca 3 timer her.
Super hyggeligt sted at være
Super hyggeligt sted at være, hvor vi var heldige og så Babysæl og marsvin.
Også super fine indendørs bassiner hvor børn både kan røre og få info.
Great for kids
Great for kids, handling the crabs is very cool and lots of shows! Highly recommend
Super hyggeligt familie udflugt for…
Super hyggeligt familie udflugt for familien
Super fint og familie venligt sted og…
Super fint og familie venligt sted og meget hjælpsom personale
Super oplevelse,tak for en dejlig dag
Super oplevelse,vores 2 børnebørn var helt optaget af de gode forklaringer fra jeres super engagerede medarbejdere,dejlig oplevelse med delfiner og sæler
En god oplevelse
Jeg syntes generaler det var en god oplevelse det var sjovt at fange krappe og at kigge på sælerne og marsvinene og jeg lærte også en del men jeg syntes godt der kunne være sket lidt mere under opvisningeren af sælerne og marsvinene
Familie tur
Familie tur
Både store og små kan være med.
Rører og kigge på dyr.
Super hyggeliget sted.
Personalet er super flinke.
Dejligt sted
Dejligt sted. Gode oplevelser for både børn og voksne.
Ein gelungener kleiner Ausflug
Eine sehr schöne Ausstellung mit vielen Möglichkeiten zum Ausprobieren, viele Tiere können beobachtet werden.
Amazing chance to interact with some…
Amazing chance to interact with some sea animals!
Det har været en hyggelig søndag
Det har været en hyggelig søndag. Hvor pladsen giver gode muligheder for små børn. Samtidig er det en bonus, at de har fået en sælunge.