En rigtig fin oplevelse på en regnvejrsdag eller en dag med meget sol til lidt skyggehygge. Der er noget for alle aldre at se og lave. Vi havde børn på 3 og 6 som synes det var hyggeligt og spændende... Toon meer
Godt lille museum. Godt for børne med klappe bassiner med krabber, rejer og søheste. Spændende at se træningen af sæler og hvaler. Og fedt med tunellen under vandet så man også kan se dyrene i deres... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Rigtigt godt sted.
Fint sted for børn
Fint sted for børn, hvor man kan se de ting der findes i vandet ude foran
Super godt sted
Super godt sted, fantastisk sted for børn og voksne
God oplevelse for alle aldre.
God oplevelse for alle aldre.
Vores datter var meget nysgerrig på dyrene.
Overgik forventninger
Genialt sted! Jeg har længe drømt om at se marsvinene og det overgik forventningerne! Dygtig personale, skønt sted og en kæmpeanbefaling af sæle- og marsvinetræning herfra!
Unik oplevelse
Det er unik oplevelse og et indblik i livet for nogle af vores danske havdyr. Nogle ting kunne måske godt trænge til en klat maling, men det er nemt at se ud over.
Meget hyggeligt og informerende
Meget hyggeligt og informerende. Man lærer en masse på en super kreative måde
Rigtig god atmosfære
Rigtig god atmosfære og praktiske områder hvor børnene kan røre krabber og søstjerner. Også meget lærerige
Godt museum hvor man kan se hav dyr i deres element
Godt lille museum. Godt for børne med klappe bassiner med krabber, rejer og søheste. Spændende at se træningen af sæler og hvaler. Og fedt med tunellen under vandet så man også kan se dyrene i deres element
Et besøg værd
Dejligt sted at besøge, har tit været der siden jeg var barn. Elsker at se fodringer og være ved rørebassinet. De har fantastiske formidlere der fortæller om vigtigheden i deres forskning. Det er rart at høre om den større mening med hele stedet, og hvilken forskel Fjord&Bælt har gjort med forskning.
Spændende lille museum
Ikke en oplevelse, kun dårlig mavefornemmelse.
Dyrene har virkelig lidt plads, det gør det desværre umuligt at nyde oplevelsen. samtidig opfordre de gæster til at røre søstjernerne, det virker meget uhensigtsmæssigt for dyret.
For barnebarn på 4 og bedsteforældre er…
For barnebarn på 4 og bedsteforældre er dette en herlig oplevelse !!! Sjovt at se og holde en krappe, samt at lære om dyr i vandet omkring os. Tak til venligt personale der kan fortælle på børnenes niveau. Dejlig oplevelse!
God værdi for pengende
Det er anden gang vi besøger Fjord & Bælt. Rigtig fin aktivitet for børn. Fin formidling i børnehøjde af dyrene i de danske have, også af SDU´s forskning. Hyggelige aktiviteter gennem hele dagen. Marsvinetræneren var god, hun blev hængende og sludrede med spørgelystne gæster.
Pænt og rent.
Masser af plads, da der ikke var mange besøgende.
Vi viste blot vores coronapas på telefonen. Udleverede ikke noget.
Udvælgelse af kunder...
Vi har besøgt Fjord og Bælt nogle år tilbage og det var bare en super oplevelse. Idag ville min kone og søn så i fjord og bælt igen, men fandt ud af at de ikke måtte komme ind pga. en ny vanvittig regel. For at få adgang kræver Fjord og Bælt at man udleverer personfølsomme informationer i et coronapas. Det har vi da ikke lyst til at udlevere for at komme ind og se på en sæl og delfin blive fodret. Det er dybt uacceptabelt, og en krænkelse af individdets rettigheder. Fordi Fjord og Bælt er "tvunget" af myndighederne til at håndhæve coronapasset, så krænker det også deres egen ret som butiksejer til give alle adgang. De får en dårlig anmeldelse fordi de deltager i diskrimination af dem der ikke har coronapas af den ene eller anden årsag.
Fantastisk at få indsigt i et utroligt…
Fantastisk at få indsigt i et utroligt vigtigt arbejde. Hatten af!
Vil ALDRIG besøge og støtte et sted der…
Vil ALDRIG besøge og støtte et sted der laver dyreforsøg, der ender ud i aflivning af sunde og raske dyr! Føj! Skam jer!!! 😡😡😡
Chokerende!
Jeg vidste ikke at vi STADIG, i dagens Danmark, holder smukke, vilde havpattedyr i fangenskab. Horibelt at slå plat på dyr på så nededrægtig vis!