Det er anden gang vi besøger Fjord & Bælt. Rigtig fin aktivitet for børn. Fin formidling i børnehøjde af dyrene i de danske have, også af SDU´s forskning. Hyggelige aktiviteter gennem hele dagen... Toon meer
En rigtig fin oplevelse på en regnvejrsdag eller en dag med meget sol til lidt skyggehygge. Der er noget for alle aldre at se og lave. Vi havde børn på 3 og 6 som synes det var hyggeligt og spændende... Toon meer
For barnebarn på 4 og bedsteforældre er dette en herlig oplevelse !!! Sjovt at se og holde en krappe, samt at lære om dyr i vandet omkring os. Tak til venligt personale der kan fortælle på børnenes ni... Toon meer
Godt lille museum. Godt for børne med klappe bassiner med krabber, rejer og søheste. Spændende at se træningen af sæler og hvaler. Og fedt med tunellen under vandet så man også kan se dyrene i deres... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Grusomt sted med dræb og…
Grusomt sted med udnytelse, drab og dyremishandling af smukke unikke og kloge marsvin, fanget til underholdning. Uanstændigt og dybt umennskeligt!
Forfærdeligt at de i den grad er…
Forfærdeligt at de i den grad er villige til at gå på kompromis med dyrenes velfærd blot for egen vindings skyld!
Desuden betvivler jeg i dén grad, at bassinerne skulle overholde de lovmæssige minimumskrav.. jeg er inklineret til at tro, at en politianmeldelse der vedrører dette er berettiget.
Ikke et besøg værd
Ikke et besøg værd
Hvis man skal udnytte den danske lovgivning i forhold til "forskning med henblik på artsbevarelse" for at kunne dispenseres fra et forbud om at fange vildtlevende dyr i naturen for at kunne opbevare dem som turistattraktion, så er det ikke et sted, der er værd at besøge - desværre. Det mindste man kunne gøre var generelt at give dyrene den plads, som de har brug for.
Jeg er i chok
Jeg er i chok over, at Fjord&Bælt indfanger vildtlevende dyr. Dyr som er vant til at svømme mange km hver dag, skal nu leve resten af deres liv indespærret og underholde mennesker. De siger det er for forskning, så de kan redde flere i fremtiden, men denne forskning bør foregår i det vilde, ligesom andre steder på kloden. Glade dyr lever i det fri. Fy, de skulle skamme sig!
Besøg dem ikke!
Har aldrig oplevet noget lignende. Holder vilde dyr i fangenskab. Troede vi var blevet klogere men åbenbart ikke fjord og bælt. Skammeligt!!
Kummerlige forhold.
Hvor er det trist de bliver ved med at indfange dyr. Det er 2020, vi kan godt lære uden, at skulle de dyr i fangenskab.
Rystende oplevelse.
Rystende oplevelse.
Tænkt at de indfanger vilde dyr og placerer dem i deres bassiner hvor de ikke kan udleve deres naturlige behov.
Det er dybt forkert og jeg håber aldring andre vil sætte sine ben der.
Do not visit that place
Do not visit that place if you have a heart for animals. They have taken two young dolphins from the wild to a life in captivity :(
Kummerlige forhold
Kummerlige forhold, for dyr, som normalt har oceanerne som levested.
Det er forbudt at have dyr i cirkus i Danmark, hvordan kan klovneri med hvaler så være tilladt i et lille bassin ?
Spændene at hører omkring dyrene men…
Spændene at hører omkring dyrene men den information fås ikke fra de dyr i fangeskab de holder som turist attraktion. Specielt at de fortsætter med at fange nye marsvin.
kedeligt sted med dyr i fangeskab )
kedeligt sted med dyr i fangeskab ); ikke et sjovt sted
Udstiller hvaler i fangenskab som underholdning
Kedeligt og trist sted, som tvinger hvaler til et langt liv i fangenskab på meget lidt plads. Besøg frarådes.
Det tristeste besøg nogen siden
Det tristeste besøg nogen siden
Jeg kom ikke længere end til indgangen
Jeg måtte se det sted som frihedsberøver
vildtlevende dyr i vores farvande
Marsvinet Saga var et frit marsvin,
der levede i havet omkring os
Hun blev fanget af noget bundgarn
og nu skal hun leve i dette fangeskab
resten af sit liv
Det eneste jeg ønsker mig til jul
er at Fjord & Bælt sætter Saga fri
De har ingen ret til at spærre hende inde
og frarøve hende det frie liv
💙🐬
De vil tilfangetage nye hvaler
De vil tilfangetage nye hvaler, efter at have dræbt et kuld, det er et stort center for dyreplageri