Ik was verwikkeld in een ongeval met letselschade, en mijn verzekeraar (DAS) gaf mij te kennen dat ze de zaak wegens capaciteitsproblemen moesten uitbesteden. Ik was daar in eerste instantie n... Toon meer
Wij mijn vrouw en ik zaten in een taxi onderweg naar zaveltem. Bij Brasschaat veroorzaakte onze taxi een ongeluk. Hierbij ondanks de gordel ribben gekneusd en mijn borstbeen gebroken. Vliegtuig gemi... Toon meer
Ik ben supergoed bijgestaan door dit bedrijf nadat ik een auto ongeluk heb gehad. Zeer professionele afhandeling en gemakkelijk in hun contact. Bij twijfel gewoon inschakelen, want ik dacht eerst ook... Toon meer
Vorig jaar gevallen in onze laan door wortelopdruk (7 cm) door slecht onderhoud van Gemeente Nissewaard. Flyct stelde in 1e instantie de Gemeente aansprakelijk met het door mij aangeleverde bewijs.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding. Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars. Flyct werkt uitsluitend voor slachtoffers. Onze letselschade-experts zijn goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. En Flyct onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en werkt conform het PIV convenant.
Stationsplein 14, 2907MJ, Capelle aan den IJssel
- 088 100 43 57
- info@flyct.nl
- flyct.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wij zijn zeer goed geholpen en alles is…
Wij zijn zeer goed geholpen en alles is prima afgehandeld. Ze waren zeer geinteresseerd in de toestand van mijn vrouw omdat zij bij de aanrijding een tik in haar heupen en rug had gekregen.
zeer tevreden waar we ook recht op…
zeer tevreden waar we ook recht op hadden hebben we gekregen
Wij zijn goed geholpen ..een naar…
Wij zijn goed geholpen ..een naar tevredenheid .fam,jassen
Zeer goed en vriendelijk geholpen door…
Zeer goed en vriendelijk geholpen door Paul Van Deemen! Behaald wat we wouden behalen.
Goed advies en geholpen door Estber
Goed advies en geholpen door Estber. Ik zou het iedereen aanraden!
van begin tot einde alles probleemloos…
van begin tot einde alles probleemloos verlopen
Ik heb zeer goede ervaringen met Flyct…
Ik heb zeer goede ervaringen met Flyct en met name dhr. E. Benjamins.
Hij heeft mij bijgestaan met raad en daad na een aanrijding. Hij kwam bij mij over als een zeer betrokken persoon.
Ben hem dankbaar voor alles wat hij voor mij gedaan heeft.
Daarom beveel ik dan ook Flyct van harre aan
Prima geholpen
Het allereerste telefoon contact was…verrassend en vol vertrouwen
Het allereerste telefoon contact was dat Flyct als enigste vroeg hoe het met mij ging. Er was gelijk vertrouwen. En dat vertrouwen is zeer zeker waar gemaakt. Fijn en duidelijk mail contact en is er telefonisch contact wordt dit ook nog via de mail samengevat en bevestigd. De contactpersoon die aan ons gekoppeld werd was rustig, en had veel expertise in huis. Hij heeft ons heel erg goed geholpen. Dus je bent in goede handen bij Flyct.
Duidelijk direct en 100 % inzet
Goede en professionele ondersteuning…
Goede en professionele ondersteuning met ruime aandacht voor client.
Resultaatgerichte belangenbehartiging. Zeker aan te bevelen.
Ik heb heel fijn contact gehad met de…
Ik heb heel fijn contact gehad met de letselschadeadvocate en zij heeft mij heel goed geholpen en in het begin ondersteund.
vanaf het begin
Hoewel mij vanaf het begin werd verteld dat het moeilijk of onwaarschijnlijk zou zijn dat we succesvol zouden zijn met een rechtszaak, werd toch geprobeerd om tot overeenstemming te komen met de andere partij. Zelfs als deze poging niet is gelukt, ben ik blij dat Flyct het heeft geprobeerd.
Ik ben zeer tevreden over Flyct
Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van mijn zaak en adviseer iedereen om van de diensten van Flyct gebruik te maken in een situatie als de mijne. (met mijn fiets aangereden door een automobilist die fout zat, maar toch ontkende dat dit zo was)
Hebben mij goed geholpen
Prettig om meesamen te werken
Prettig om meesamen te werken. Doen wat men heefd beloofd en men draagt suggesties aan voor een andere aanpak.
Zeer behulpzaam en…
Zeer behulpzaam en informatief,vriendelijk en snel
Perfect geholpen door Flyct !
Zeer goed en professioneel geholpen
Zeer goed en professioneel geholpen. Zou flyct iedereen aanraden!