Ik was verwikkeld in een ongeval met letselschade, en mijn verzekeraar (DAS) gaf mij te kennen dat ze de zaak wegens capaciteitsproblemen moesten uitbesteden. Ik was daar in eerste instantie n... Toon meer
Wij mijn vrouw en ik zaten in een taxi onderweg naar zaveltem. Bij Brasschaat veroorzaakte onze taxi een ongeluk. Hierbij ondanks de gordel ribben gekneusd en mijn borstbeen gebroken. Vliegtuig gemi... Toon meer
Ik ben supergoed bijgestaan door dit bedrijf nadat ik een auto ongeluk heb gehad. Zeer professionele afhandeling en gemakkelijk in hun contact. Bij twijfel gewoon inschakelen, want ik dacht eerst ook... Toon meer
Vorig jaar gevallen in onze laan door wortelopdruk (7 cm) door slecht onderhoud van Gemeente Nissewaard. Flyct stelde in 1e instantie de Gemeente aansprakelijk met het door mij aangeleverde bewijs.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding. Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars. Flyct werkt uitsluitend voor slachtoffers. Onze letselschade-experts zijn goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. En Flyct onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en werkt conform het PIV convenant.
Stationsplein 14, 2907MJ, Capelle aan den IJssel
- 088 100 43 57
- info@flyct.nl
- flyct.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jullie hebben super goed geholpen vanaf…
Jullie hebben super goed geholpen vanaf 1 tot een week geleden
Super service
Flyct heeft ons heel goed geholpen bij het verhalen van de letselschade.
Onze schadebehandelaar heeft voor ons echt haar uiterste best gedaan om een zo goed mogelijke afloop te behalen.
En met een tegenpartij die niet echt mee wilde werken was dat best een uitdaging
Afwikkeling van mijn zaak heb ik als…
Afwikkeling van mijn zaak heb ik als zeer positief ervaren. Er waren voldoende contacten (persoonlijk, telefonisch en mail) tussen beide over voortgang.Ik zou zeggen ga zo door in de toekomst voor afhandeling van letselschade claims.
Uitstekende dienstverlening door…
Uitstekende dienstverlening door kundige medewerkers!
Goede ervaring
Goede ervaring, goed geholpen. Alleen zou ik het prettig hebben gevonden, om tussentijds op de hoogte gehouden te worden van de stand van zaken. Ook al is er nog geen informatie van tegen partij, kan dit bijv twee wekelijks wel terug gekoppeld worden. Maar dat had ik prettig gevonden. Verder ben ik dik tevreden
Prettige en deskundige hulp ontvangen.
Flyct is het ideale bedrijf om je te…
Flyct is het ideale bedrijf om je te helpen bij letselschade. Ze zijn betrokken, integer en zorgen dat ze het meeste kunnen halen uit je situatie. Een echte aanrader dus dit bedrijf!
Flyct heeft mij heel goed geholpen in…
Flyct heeft mij heel goed geholpen in een letselzaak. Altijd fijne reacties, op tijd en zetten zich echt in voor een goed resultaat. Bedankt!
Goed job
Goed werk en vriendlijkheid van mvw sandra van abdoel.
Zeer goed geholpen met mijn…
Zeer goed geholpen met mijn letselschade
En zeker ook heel correct en netjes
Geen problemen met deze firma. Alles correct afgehandeld. Ik geef ze een 9.
Geen problemen met deze f
Een fijne afhandeling door de…
Een fijne afhandeling door de betreffende medewerkster.
Goed overleg en een goede afhandeling.
Zeer aan te raden!
Ontzettend fijne steun gehad van Flyct. Zeer aan te raden.
We zijn op prettige manier geholpen bij…
We zijn op prettige manier geholpen bij het goed afwikkelen van een letselschade.
Perfect geholpen
Slechte communicatie
Klantgericht en betrouwbaar
Veel aandacht voor de slachtoffers en maakt waar datgene dat het beloofd. Klantgerichte instelling. Kortom, een goede en betrouwbare service.