Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god første oplevelse med fodboldskole for vores 7-årige knægt :-). Nem tilmelding, god information op til fodboldskolen og vigtigst af alt, et meget velorganiseret setup med godt program, forple... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og serviceminded betjening Oliver var hurtig til at svare og god til at vejlede omkring pannabanen vi lejede til vores open by night stand. Pannabanen var et kæmpe hit blandt byens børn og u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Fodbold- og event, Tak for endnu en fremragende. Josephine har haft endnu en fantastisk oplevelse på en af jeres camps, som er godt forberedt og vel gennemført. Josephine er kommet h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi brænder for at lave sportsevent og aktivteter for børn, unge og voksne uanset sportslig niveau. Fodbold, håndbold, basket, padel og løb er de sportsgrene vi har kernekompetencer indenfor. Uanset niveau handler det om at have det sjovt, udvikle sig sportsligt og menneskeligt og opleve sportens unikke fællesskab. Sport- og event Group - Passion for sport og mennesker.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros for en super uge

Kæmpe ros for en super uge. Seje træner, som har givet børnene en kæmpe oplevelse, sjove aktiviteter og masser af ny læring.

8 juli 2022

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle

Hej Christina. Mange tak for din anmeldelse 🤩 Vi er meget glade for at dit barn har haft en rigtig god oplevelse på vores fodboldskole. Vi gør os meget umage og gør alt for at børn som deltagere på vores fodboldskoler, får en rigtig god oplevelse. Vu glæder os til at se ham igen i 2023 ⚽️☀️

Rigtig god sommer!

WOW, SUII.. det bliver ikke bedre 🤌

Min søn deltog i Fodbold & Event fodboldskole i 2022 for første gang og fra start var der bare styr på sagerne.

Bestilling af tøj og betaling gik som smurt og var nemt at finde ud af. Omend bliver man lidt panisk når tøjet ikke er kommet, men der var 100% styr på det 👌

Mængden af information man får, er tangerende til overvældende, men man er alt andet lige, fantastisk godt klædt på til hele eventet 👌

Og hvis man får brug for hjælp eller har spørgsmål, så er F&E nemme at få fat på.

Min søn har nu været afsted og selvom det danske vejr svigtede lidt, så var humøret højt, han var SUPER glad for trænerne, øvelserne, maden.. ja, faktisk ALT ved hele fodboldskolen.

Man kunne tydeligt mærke at han kom hjem og var glad, havde lært en masse og havde bare haft den fedeste oplevelse, og det var HVER dag.. Fodbold & Event fodboldskole, ses i 2023 ❤️

8 juli 2022

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle

Hej Kasper. Mange tak for din anmeldelse - den betyder meget for os ❤️ Vi er meget glade for at din dreng har haft en rigtig god oplevelse på vores fodboldskole 🤩. Vi gør os meget umage og gør alt for at børn som deltagere på vores fodboldskoler, får en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at se ham igen i 2023 ⚽️☀️

Rigtig god sommer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fodboldskole er en stor pengemaskine.

Fik to meget skuffede drenge hjem idag efter første dag på fodboldskole. De havde glæder dig meget efter den beskrivelse der er på hjemmesiden.
U14 skulle træne med U9.
Der var 2 voksne trænere til alle spillere. Niveauet var meget lavt og uden udfordringer.
Min mindste søn fik som træner, den hjælpetræner som han plejer at have til fodboldtræning i den lokale klub. Vedkommende er 13 eller 14 år og uden uddannelse.
Min ældste søn gik tilsendt tøj i forkert størrelse.
Der var ikke styr på børnene på listerne, da de blev råbt op til start.

4 juli 2022

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle

Hej Malene. Det er vi kede af at høre. Vi har haft evalueringsmøde med trænerne hertil aften og vi har allerede ændret i tingene til i morgen samt givet jer forældre en besked omkring dette 😊 Der er ingen trænere der er under 18 år, men vi har assistenttrænere på som er +14 år som er med til at få mere mod på trænergerningen og som også vil medvirke i øvelser videre - der er ingen der har stået uden en +18 år træner i dag 👍🏼 Vi ser sikre på at der er en ny god dag i morgen - trænerne har været planlagt en fed dag 😊

F&E boys camp på BGI Akademiet

Min søn var for nylig på F&E boys camp på BGI ved Oliver. Det var 2 meget kompetente kvidelige trænere fra Ajax, der trænede drengene i 2 dage, som virkelig lavede nogle fede øvelser, som virkelig rykkede fodboldmæssigt. Desuden blev boldkanonen afprøvet i det fede goal station. Vi kommer igen næste år :)

4 juli 2022

God oplevelse

God oplevelse
Vi havde lejet fodbolddart til vores søns konfirmation i søndags. Det var et stort hit for konfirmanden og gæsterne. Der var god kommunikation med Oliver fra start til slut, og altid hurtigt svar. Kan anbefales

24 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super fed camp - både sportligt og socialt

Min datter har haft en super fed og hyggelig camp - både på det sportslige og på det sociale plan. Det er præcis arrangementer som disse, der gør en forskel, og som giver dem endnu mere lyst og vilje til at fortsætte “fodboldvejen” sammen. Det er oplevelser de vil tage med sig 🙏😊

18 april 2022

Kære Fodbold- og event,

Kære Fodbold- og event,

Tak for endnu en fremragende. Josephine har haft endnu en fantastisk oplevelse på en af jeres camps, som er godt forberedt og vel gennemført. Josephine er kommet hjem med oplevelsen af at hun har lært meget nyt, har flyttet sig, fået nye skills og nye fodboldveninder.

Jeg vil lige tilføje at aktiviteterne mellem træningerne og om aftenen også har været en stor fornøjelse, bl.a spa og mødet med kvinde landsholdsspilleren Sofie Junge har gjort indtryk.

Vi glæder os allerede til næste Camp :-)

Tak og dejligt at få sin datter hjem med den oplevelse.

Vh

Michael Klahsen

16 april 2022

De varmeste anbefalinger

Vi har netop bestilt fodbold-skole til vores to unger på hhv. 6 og 10 år. Det er første gang vi bestiller gennem fodboldogevent.dk og har de varmeste anbefalinger. Jeg havde lidt udfordringer med bestillingen og skrev en mail til deres kundeservice. Jeg fik svar fra Oliver, indhaveren, som ringede inden for blot 2 minutter og efterfølgende hjalp mig gennem det hele pr mail uanset hvor curling-agtige spørgsmål jeg måtte have. Han fik bestilt plads til den ene af ungerne, jeg manglede til og fik sågar bestilt tøj for mig. Han svarede hurtigt og ydede endda ekstra service at udlevere relevante telefonnumre til mig. Tonen i mail var glad og med smileys - så føler man sig rigtig velkommen. Virkelig dejlig oplevelse.

2 maart 2022

God træning

Super engageret trænere og i øjenhøjde med de unge. God og tilrettelagt træning med inspiration til øvelser hjemme og træning i klubber. De bedste anbefalinger herfra

5 oktober 2021

F&E udstyr til sommerhustur

Vi lejede udstyr inkl trailer til en sommerhustur med et fodboldtema. Udstyret var i orden og klar til aftalte tid. Der var ingen problemer, heller ikke selvom, vi var nødt til at aflevere udstyret vådt.

4 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har af flere omgange anvendt…

Vi har af flere omgange anvendt fodboldogevent.dk til vores søn, og altid med stor succes. Det er træning i børnehøjde, der afspejler det enkelte barns niveau og gør noget godt for både motivation og fodboldmæssig udvikling.
Vi kan varmt anbefale Oliver og hans team!

1 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig i livet om jeg vil støtte jer og…

Aldrig i livet om jeg vil støtte jer og jeres fart bøder. Måske ikke det smarteste at overhale os, der kan finde ud af at køre 80 km/t. på landevejen, når I kører i en bil med logo på!! Lær at kør bil, både for alles sikkerhed, men også for at være et godt forbillede - overhovedet ikke god reklame for jer.

30 juni 2021

Hej Jannie,

Jeg tror desværre du måtte have set forkert på bilen som du omtaler her. Vi har ikke haft vores bil ude og kører i dag, så det kan ikke være os du måtte have mødt på din vej. Vi kører altid efter reglerne og kører pænt :)

Rigtig god dag.

Teamet F&E

Fantastisk og anbefalelsesværdigt ⚽️

Hvis jeg skulle nævne én negativ ting, skulle det være at jeg har fået hovedpine af at sidde og tænke på om der var noget negativt at sige :p

Helt fantastisk setup, professionelt helt ind til marven og halvvejs ud igen, og Oliver som står bag det er et godt og inspirerende menneske. Jeg har personligt selv kun fået æren af at overvære 10 min af én deres camps, men har æren af at have Oliver og Fodbold- og Event med inde over min velgørenhedsorganisation Fodbold Mod Cancer, og æren af at kende Oliver personligt.

Ville ikke tøve et sekund med at anbefale dem, være involveret i projektet, eller spørge dem til råds om det mindste når skal bruge noget erfaring og inspiration.

14 april 2021

Fantastiske trænere

Fantastiske trænere, som hver eneste gang giver min datter en super god oplevelse og fantastisk træning.
Kæmpe stor anbefaling.

18 maart 2021

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle

Tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig glade for og sætter kæmpe pris på!

Teamet bag Fodbold- og event.

Undskyld udtrykket 🤔😇🤣

Undskyld udtrykket 🤔😇🤣
“ Skide godt “ De gør det fremragende de trænerne der har haft min søn 😇

28 februari 2021

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle

Tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig glade for og sætter kæmpe pris på!

Teamet bag Fodbold- og event.

Lees meer over geverifieerde reviews.