Super god første oplevelse med fodboldskole for vores 7-årige knægt :-). Nem tilmelding, god information op til fodboldskolen og vigtigst af alt, et meget velorganiseret setup med godt program, forple... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Min søn var for nylig på F&E boys camp på BGI ved Oliver. Det var 2 meget kompetente kvidelige trænere fra Ajax, der trænede drengene i 2 dage, som virkelig lavede nogle fede øvelser, som virkelig ryk... Toon meer
Hurtig og serviceminded betjening Oliver var hurtig til at svare og god til at vejlede omkring pannabanen vi lejede til vores open by night stand. Pannabanen var et kæmpe hit blandt byens børn og u... Toon meer
Kære Fodbold- og event, Tak for endnu en fremragende. Josephine har haft endnu en fantastisk oplevelse på en af jeres camps, som er godt forberedt og vel gennemført. Josephine er kommet h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi brænder for at lave sportsevent og aktivteter for børn, unge og voksne uanset sportslig niveau. Fodbold, håndbold, basket, padel og løb er de sportsgrene vi har kernekompetencer indenfor. Uanset niveau handler det om at have det sjovt, udvikle sig sportsligt og menneskeligt og opleve sportens unikke fællesskab. Sport- og event Group - Passion for sport og mennesker.
Contactgegevens
Karetmagervej 10A, 7100 , Vejle, Denemarken
- info@sportogeventgroup.dk
- fodboldogevent.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Min datter har både haft et forløb og…
Min datter har både haft et forløb og været på camp ved Fodbold.- og Event og vi kan kun anbefale det til andre. Sit individuelle forløb har været rigtig godt og hun ser frem til den sidste træning i forløbet (måske der starter et nyt). Der er blevet arbejdet godt, men gode øvelser. God træning, der har flyttet hende yderligere som fodboldspiller på de parametre som hun gerne ville være bedre på. Altid god stemning og et glimt i øjet, med god ping pong. Ligeså med camp. God afvikling og trænere der er parate til at modtage børnene lige der hvor de er. Sidste camp hun var på var Elitecampen den 30. maj - hvor hun virkelig også havde fået meget med sig hjem.
Kan kun varmt anbefale at sende sit barn/børn afsted.

Super god træning
Super god træning med en erfaren og professionel træner samt en god oplevelse i et godt træningsmiljø.

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle
De laver gode arrangementer i…
De laver gode arrangementer i børnehøjde, og hvor outputtet giver god motivation og forbedret teknik.

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle
Fodbold og event har fat i det helt…
Fodbold og event har fat i det helt rigtige koncept ved disse arrangementer, jeg er selv fodbold træner og ansvarlig for ungdomsagdelingen i Kolding Boldklub som rummer Ca. 600 drenge og piger. Kombinationen af at drenge og piger træner sammen på tværs af niveau i små grupper hvor træneren, som altid er yderst kompetent, har mulighed for at arbejde og rette alle de små ting der gør fodbold svært, gør at børnene udvikler sig mærkbart, at det hele så samtidig foregår i en uformel tone og hvor smil og humor er vigtige aspekter gør kun det hele bedre. 5 bolde af 5 mulige fra mig og helt klart et koncept der vil blive markedsført og anbefalet i Kolding Boldklub.
Med Venlig hilsen
Anders Bilstrup

Super fed fodboldtræning
Oliver og sit trænerteam skaber den bedste stemning, i perfekte rammer for at unge fodboldtossede kan udvikle sig optimalt.

Super fed træning👍
Min datter var med på campen den 21. december, mega fed camp og super fed træning af meget dygtige trænere. Så kan kun varmt anbefale Fodbold- og event👍⚽️🏃♀️.

Super fede tilbud
Super fede tilbud, og engagerede trænere. Ikke mindst Goal Station træningen, som er et godt alternativ til den almindelig træning.

Kan varmt anbefales!

Antwoord van Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle
Lees meer over geverifieerde reviews.