Fonus - Luleå Reviews

TrustScore 5 uit 5

Skomakargatan 16, 97233 Luleå, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fonus på Skomakargatan i Luleå får absolut högsta betyg av mig. Bemötandet var innerligt varmt, medmänskligt, ansvarstagande och informativt. Otroligt viktigt i den svåra tid som vi anhöriga befann os... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande & dom var så fina med oss som anhöriga. Det är så otroligt många val att göra och så många beslut att fatta, först när man sitter där och går igenom allt kan man förstå... Vi var så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffsigt bemötande. Lätt och smidigt att planera. Allt fungerade felfritt och vi var trygga med att allt blev rätt. Vi kunde slappna av och fokusera på det som var viktigt för oss. Proffsig hjälp med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helheten av planeringen av minnesstunden var otroligt varm och fin mitt i helvetet. Det är bara synd att allt gick så fort, men när man är i den situationen så rusar allt förbi och man hinner inte tän... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Uitvaartcentrum

Geschreven door het bedrijf

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1.662 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helheten

Helheten och bra bemötande.

6 november 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Stefan, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Berith på Fonus

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Perfekt bemötande och rutinerad…

Perfekt bemötande och rutinerad personal som förstår att sorg är svårt.

1 oktober 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Torbjörn, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Fonus Luleå

Trevligt bemötande.

29 september 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Tack Pia för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så varm och fin personal

Så varm och fin personal. Snabb återkoppling om vi undrade något

1 oktober 2023

Tack för ditt omdöme
Vänligen
Petter på Fonus

trevlig personal

24 september 2023

Stort tack för ditt fina omdöme,
vi blir så glada att läsa detta!
Anders på Fonus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Begravningen vart helt efter våra…

Begravningen vart helt efter våra förväntningar trots att vi tog allt per telefon och mail

2 september 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Agneta, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Toppen

Toppen! Fick så bra hjälp och stöd av Fonus vid mammas bortgång. Hjälpte till med allt och på ett proffsigt och värdigt sätt. Vi är så nöjda!

26 augustus 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Helena, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Avslappnande

Det var en tyst och lugn atmosfär

15 augustus 2023

Hej Bo.
Stort tack för ditt fina omdöme,
vi blir så glada att läsa detta!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är så nöjda med Fonus

Fint bemötande i en svår stund. Lyhörd för önskemålen på den borgerliga begravningen. Väldigt tacksam för den ljusa och fina begravningsceremonin. Rek Fonus varmt.

12 augustus 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Tack fört ditt fina omdöme.
Det värmer
Vänligen
Petter på Fonus

Helnöjd

Kan rekommendera Fonus till de som behöver hjälp med begravning. Även hon som gjorde kistdekorationen var proffsig.

17 juli 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Lugn och trygg personal.

Lugn och trygg personal.
Ger bra tips och kommer med fina förslag både på minnesstund, annons osv

25 juni 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Kristina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Världsklass!!

Bemötandet samt kunnigheten

17 juni 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Tack för ditt fina omdöme.
Vänliga hälsningar

Bra bemötande

Bra bemötande. Visar olika alternativ.

30 april 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

fin ceremoni och annica hjälpte att…

fin ceremoni och annica hjälpte att lösa hinder och frågetecken längs vägen, det kändes tryggt och är så nöjd med resultatet.

23 april 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Anna, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss och den trygghet du upplevde. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Fantastiskt personal

Fantastiskt personal, kunniga, underbar begravning.

22 april 2023

Antwoord van Fonus - Luleå

Hej Anki, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Dit is Trustpilot