19 maart gebeld over een verkeerde levering, een dag later dus 20 maart 2021 juiste product en een extraatje in huis prima zaak

Moeilijk te vinden kruidenmengsel besteld en dit werd één dag later dan gepland geleverd i.v.m. een kapotte bus... kan gebeuren!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

NIETS BESTELLEN!!! OPLICHTERS!!

Bestel en betaal hier niet! Er wordt niets geleverd en je bent je geld kwijt. Ik heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij de politie en contact opgenomen met "RADAR" om hier melding van te maken. Daarnaast melding gedaan bij de KvK en de Autoriteit Consument en Markt. Stink er niet in en bestel niet bij deze criminele organisatie!

28 augustus 2022

Wat een oplichters

Wat een oplichters. 2 maanden geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen, ook geen geld terug ontvangen. Er wordt niet op mail of webformulier gereageerd. Via whatsapp één keer een reactie gehad met de vraag welke order het is. Daarna weer oorverdovend stil. Bestel nooit bij deze webshop. Waardeloos.

10 oktober 2022

Niets bestellen op deze site

Na bestelling en betaling wel een factuur maar geen levering. Geen reactie op mails. Geen reactie op het aangemaakte ticket op de verkoopsite. Pas na gedane aangifte wegens internetfraude restitutie van het betaalde bedrag.

11 oktober 2022

Oplichterij!

Oplichterij!! Niet bestellen. Ik had niet eerst reviews opgezocht over deze winkel en daar heb ik nu spijt van! Ik heb zojuist aangifte gedaan. Doe ook aangifte met genoeg aangiftes wordt hij aangepakt!!

18 september 2022

NIETS BESTELLEN!

NIETS BESTELLEN!! Er wordt totaal niets geleverd. Je kan mailen en contact zoeken wat je wilt maar er wordt niet op gereageerd! Het betreft een oplichter die alleen geld aftroggelt maar nooit levert. Volstrekte oplichting waarvan ik dan ook aangifte ga doen!

7 september 2022

Oplichting!

Oplichting!
Maand geleden online bestelling geplaatst, betaald met credit card. Leveringstermijn 1-2 dagen. Niets ontvangen. Gemaild; geen antwoord. Gebeld: 'bestelling komt snel' (twee weken geleden). Maar er komt niks. Week geleden bestelling geannulleerd en geld terug gevraagd. Niets ontvangen.
Nu geld terug gevraagd via credit-card-maatschappij.

16 juli 2022

Wat besteld, nooit ontvangen

Wat besteld, nooit iets ontvangen! Geen reactie op mail gehad, gebeld en er werd één keer opgenomen en gezegd dat hij naar de order zou kijken. Whatsapp berichtje gestuurd en een tikkie, maar geen reactie meer. Als je hier besteld zal je nooit iets ontvangen.

15 juli 2022

Pas op: niet bestellen hier!

Ook wij hebben een slechte ervaring gehad.

Ons geval is wel van een tijdje terug al. Mijn partner had iets besteld (zonder eerst al de reviews over dit bedrijf te checken). Hij kreeg zijn producten niet, er werd niet op zijn emails en berichten gereageerd. Hij heeft 1 keer iemand aan de telefoon gehad. Uiteindelijk werd gezegd dat het geld zou terug worden gestort. Ook dat heeft erg veel moeite en tijd gekost. Dus ja, alle negatieve reviews hier zijn terecht.

De website is nog steeds online en producten kunnen nog steeds besteld worden. Wat erg kwalijk is, want leveren doen ze niet en geld terug geven doen ze ook niet (hadden wij net 'geluk'). In mijn optiek is dit gewoon oplichting.

23 april 2022

Aangifte gedaan tegen foodbazaar van…

Aangifte gedaan tegen foodbazaar van oplichting.

Na al mijn pogingen om in contact te komen met foodbazar en het sturen van een tikkie waarop ook geen enkele reactie is gekomen, heb ik het besluit genomen om aangifte te doen tegen Foodbazaar.nl. Ik heb deze zojuist afgerond en hoop dat meerdere mensen met slechte ervaringen met dit bedrijf mijn voorbeeld willen volgen.
Ik zou geen andere methode weten om ervoor te zorgen dat Foodbazar.nl niet opnieuw slachtoffers maakt.

Hans

2 april 2022

Eén ster is nog veel te veel voor deze…

Eén ster is nog veel te veel voor deze oplichter.
3 weken na bestelling nog niets ontvangen, ja een bestelbevestiging met ronkende woorden. Daarna stilte.
Meerdere mails gestuurd en geprobeerd te bellen. Niets. Tikkie gestuurd, ook niets.
Mensen, KOOP HIER NIETS, je bent je geld kwijt.

18 maart 2022

Bij Foodbazar een bestelling geplaats…

Bij Foodbazar een bestelling geplaats omdat zij reclame maken voor TLV-kruiden. Meteen maar wat andere zaken besteld. Tot op heden niets ontvangen. Een mailtje gestuurd en daar geen enkele reactie mogen ontvangen. Vervolgens geprobeerd om telefonisch contact te leggen, maar helaas niemand neemt de telefoon op. Ik had niet van te voren de reviews gelezen van Foodbazar. Had ik dat maar wel gedaan want dan had ik nooit hier een bestelling geplaatst. Nu denk ik dat ik mijn geld kwijt ben. Mensen wees gewaarschuwd koop nooit iets bij de Foodbazar, je komt heel bedrogen uit.

Hans

6 maart 2022

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. Na 2 maanden geen bestelling ontvangen. Geen reactie op mail.
Betaalverzoek gestuurd nav de berichten hier.

21 februari 2022

Jammer dat ik deze reviews niet eerder…

Jammer dat ik deze reviews niet eerder heb gelezen. Het riekt idd naar oplichting maar ik heb meer het idee dat dit een onhandige onbetrouwbare ondernemer is. Ik ga hier wel werk van maken trouwens.

18 februari 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, bestellingen worden niet geleverd. En je krijgt je geld niet terug. Ze reageren niet op mailtjes en de telefoon nemen ze ook niet op.

31 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?