Footshop Reviews

1.847
TrustScore 4 uit 5

4,1

product met aantrekkelijke korting gekocht, dit was top. verder viel het zwaar tegen. bestelling had met gemak door de brievenbus gekund maar zat echter verpakt in een gigantische doos groot genoeg vo... Toon meer

Ook hier een positieve ervaring. Ondanks een hoop negatieve reviews toch de "gok" gewaagd en een paar Nike Air 180 besteld. Betaling gedaan met creditcard (extra verzekering) en drie dagen lat... Toon meer

Ik schrijf normaal nooit recensies, maar vind de negatieve beoordelingen van Footshop onterecht. In november Asics besteld via Footshop. Netjes binnen paar dagen bij me thuis geleverd. Helaas waren ze... Toon meer

Winterjas besteld, kwam echter helaas door toedoen van DPD nooit aan, hij was er wel al binnen 4 dagen, maar het pakket werd teruggestuurd naar Footshop waarna de betaling binnen 48 uur was terugbet... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Footshop is an ever-changing medium that connects cultures, sub-cultures, groups, and individuals into one big family whose shared interest is their love for sneakers. You can feel the Footshop atmosphere in the city streets, in the fields and in the nature surrounding you. #WithLoveForSneakers

Goed

(1.847)

1.053 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verzending prima verlopen

Verzending prima verlopen. Netjes een track en trace code gekregen (gekozen voor post.nl) en binnen een paar dagen geleverd. Veel sneller dan bv de grote Zweedse kledingwinkel waar ik nu al 10 dagen op wacht. Enige nadeel vind ik dat dit helemaal uit Tsjechië moet komen, dat is een lange en dus vervuilende reis. Maar goed, dat weet je als je daar bestelt (product was in nl niet meer verkrijgbaar)

11 juli 2022

Hello Ingrid,
thank you very much for your review, and enjoy your order!
- Footshop Crew

Niks ontvangen, geen service!!

Ik heb op 18-06-2022 een order geplaats en die nogsteeds niet ontvangen. Wel een mail gekregen waarin staat dat het in NL bij postNL is maar postNL zegt dat ze hem ook niet hebben. Ik probeer ze te bereiken via mail en telefoon maar krijg maar geen antwoord terug. Ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug!!!
Dit is mijn ordernummer: #5229796

6 juli 2022

Antwoord van Footshop

Hello, you have contacted us only last week and our colleague has already contacted the carrier. According to our claim policy, it can take up to 30 days in order to solve the claim. We'll contact you as soon as we have information if the package will be delivered to you or if it is lost we'll refund you.
Please be patient as we try our best to solve it as soon as possible and it is not dependent on us, but the carrier's investigation.

Goed geholpen

Nadat ik mijn bestelling pas had geplaatst werd ik een beetje zenuwachtig toen ik alle trustpilot reviews las. Ik heb namelijk een exclusief paar Ultraboost besteld, die ik op dat moment nergens anders kon kopen in mijn maat. Hierdoor heb ik mijn bestelling geplaatst bij footshop.

Besteld op 28/05/2022 en ontvangen op 02/06/2022. Aangezien de schoenen te klein zaten heb ik deze dezelfde dag geretourneerd. Ik heb op de dag dat ik dit schrijf (16/06/2022) de terugbetaling ontvangen.

Aangezien ik onzeker was over mijn retour heb ik ervoor gekozen om footshop via verschillende kanalen te bereiken. Hier werd ik netjes te woord gestaan.

Echter heb ik 10 euro betaald voor een aangetekend retourlabel wat erg prijzig is, en vind het daarom jammer dat ze geen free return policy return hanteren. Verder naar mijn mening een goed bedrijf. Ik deel tenslotte alleen mijn eigen ervaring.

16 juni 2022

Hello Willem,
thank you very much for your review!
- Footshop Crew

Nog steeds geen terugbetaling ontvangen

Na meer dan een maand nog steeds geen geld terug.
Op 4/4 plaatste ik een bestelling bij Footshop. Deze bestelling stuurde ik op 11/4 retour en werd op 14/4 in ontvangst genomen in hun magazijn.
Ik heb nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen. Ik stuurde reeds verschillende e-mails, maar ik word steeds aan het lijntje gehouden. Eerst vinden ze mijn bestelling niet terug in hun magazijn. Wat later zeggen ze dat ze gaan terugbetalen en een bevestigingsmail zullen sturen. Tot op de dag van vandaag geen mail of terugbetaling gezien!
Denk dus 2 keer na voor je hier een artikel aankoopt en wil retourneren!
Order #4846021

24 mei 2022

Antwoord van Footshop

Hello, unfortunately, your package never reached our main warehouse in Prague, and my colleague had to check it with the external warehouse. The whole process might take a bit longer when it comes to lost packages. Even though the package was not found, my colleague has issued a refund to you and you should receive it within 1-4 days. I hope that you're satisfied with the final outcome. Have a nice day
- Footshop Crew

Op zoek naar Adidas terrex maar…

Op zoek naar Adidas terrex maar gelukkig heb ik het niet hier besteld schijnen toch echt oplichters te zijn na onderzoek te hebben gedaan dus mensen kijk uit en koop bij een erkende website

16 mei 2022

Hi John,

We are always happy to receive reviews from our customers, but it seems unfair to rate an eshop without having placed an order or any prior experience.

- Footshop Crew

Na de verschillende reviews toch mee…

Na de verschillende reviews toch mee gedaan aan een loting en gewonnen!
Schoenen dinsdag 10 Mei verstuurd door Footshop en netjes afgeleverd op 13 Mei. Super service. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

13 mei 2022

Antwoord van Footshop

Hello Oliver, thank you for your amazing review! We're glad to hear you had a great experience with us!

Oplichting

Loesje bedrijf die zogenaamd je pakket kwijt laat raken in Ommen aan de Reigerstraat 3 of Den Oordt 3, te Ommen. Opgehaald door ene dhr. Fischer.

Het verdienmodel is niet zo zeer het verkopen van iets maar het zogenaamd kwijt raken van wat je besteld of retourneert.

Ik heb uiteindelijk drie keer betaald voor een paar schoenen omdat mijn pakket niet meer te traceren was.

18 april 2022

Hello,

We are not quite sure we understand the presented issue. If the problem still persist, please contact us at info@ftshp.nl and we will gladly help you.

- Footshop Crew

Ik heb een te grote slipper besteld bij…

Ik heb een te grote slipper besteld bij julie hij was te groot dus ik heb hem terug gestuurd met het lebel wat in de doos zat, ik heb 3 weken later nog steeds niet me geld terug

6 april 2022

Hello,
the usual return process might take up to 14 business days which is 3 weeks. If the problem still persist, please contact us at info@ftshp.nl and we will gladly help you.

Mijn favoriete schoenen besteld

Mijn favoriete schoenen besteld en van de week netjes geleverd gekregen. Zeer tevreden over de bestelde schoenen ze zijn netjes verpakt en zonder schade geleverd. Heb er alleen geen setje opvul stukken voor op de binnen zool bij zitten.
Heb vervolgens voor een andere vraag een mail gestuurd maar krijg hier helaas geen antwoord op. Nu maar een mail naar Praag gestuurd in de hoop dat ik daar wel een antwoord krijg. Ondanks dit wel tevreden.

31 maart 2022

Hello Razz,
thank you so much for your nice review. I hope everything is solved now and that you can enjoy your sneakers fully!

Snelle service

Snelle service, goede communicatie, goede klanten service en me pakket was snel bezorgd. Zeker een aanrader ook al was er een communicatie fout, snel opgelost en ze staan altijd paraat voor een oplossing.

- Ivo

15 maart 2022

Antwoord van Footshop

Goedemorgen Ivo. Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en de feedback op onze service. We zijn erg blij dat na de miscommunicatie rond uw bestelling het product snel bij u is afgeleverd en dat u tevreden bent over onze diensten. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe aanwinst!

Prima

Prima. Goede communicatie, redelijk snel binnen en scherpe prijs.

9 maart 2022

Antwoord van Footshop

Hi Pieternel, we appreciate the fantastic review and are glad we could be of service and hope we will meet your expectations in the future as well! :-)
- Footshop Crew

Ik heb schoenen bij footshop besteld

Ik heb schoenen bij footshop besteld, deze waren te klein dus heb ze geretourneerd op het adres wat op het retour formulier stond. Echter kunnen ze hier niet afgeleverd worden. Footshop is telefonisch niet te bereiken. Ook komt mijn email niet aan.. Krijg de indruk dat hier iets niet klopt. Heb dus nu geen schoenen meer en mijn geld is ook weg.

24 februari 2022

Antwoord van Footshop

Goedemorgen, bedankt voor uw bericht. We zien dat u inmiddels contact heeft met de klantenservice over deze kwestie, uw retourpakket is inderdaad bij u teruggekomen omdat PostNL het niet heeft kunnen afleveren op het retouradres. Dat is erg vervelend, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft opgeleverd. We zullen het pakket bij u laten ophalen en zorgen dat het in orde komt. Vriendelijke groeten!

Zeer tevreden!

Heel blij met mijn nieuwe schoenen, welke ik besteld heb bij Footshop! Goede service en snelle levering :) geen minpunten.

14 februari 2022

Antwoord van Footshop

Goedemorgen! Hartelijk dank voor uw bericht, het is erg fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel het product als onze service. We stellen alle feedback op prijs en proberen onze diensten erop aan te passen en te verbeteren. De positieve ervaringen worden helaas minder snel gedeeld, daarom zijn we ook zeer blij met een reactie als de uwe. Veel plezier met uw nieuwe aanwinst en we hopen u spoedig weer eens te zien op onze webshop! We wensen u een hele fijne dag toe.

Bestelling is normaal verlopen

Bestelling is normaal verlopen. Aldus voor herhaling vatbaar.

5 februari 2022

Hi,
Thank you for taking the time to give your feedback. We really appreciate it. Looking forward to seeing you again! :)

Bestelling niet geleverd

27/11/2021 een bestelling geplaatst bij footshop, tot de dag van vandaag nog mogen ontvangen.. heb ook al meerdere malen contact opgenomen met footshop. Ook is er een onderzoek ingesteld bij PostNL waar uit is gekomen dat mijn pakket kwijt is. Footshop zegt dat de claim afgerond moet worden moet worden bij PostNL en dat het zo traag loopt door waarschijnlijk de feestdagen… het is inmiddels 4 februari en ik wil nu gewoon m’n geld terug

4 februari 2022

Antwoord van Footshop

Goedemorgen meneer Bos. Bedankt voor uw reactie. Een kwestie als deze is inderdaad erg vervelend. Maar het is inmiddels afgerond en het aankoopbedrag is begin deze maand op uw rekening teruggestort. In uw geval heeft de koerier aangegeven dat het pakket bij u was afgeleverd op 04-12. Vandaar dat we een claimprocedure hebben moeten starten en dat kan soms een tijd duren voordat het is verwerkt door de koerier. We zijn blij dat we het hebben kunnen oplossen en bedanken u voor uw geduld en medewerking in het proces. We wensen u een hele fijne dag toe.

Mail komt niet binnen

Mail komt niet binnen. Schoenen moeten al bezorgd zijn maar heb ze nog steeds niet ontvangen 4433878.

25 december 2021

Hello,
According to the tracking number, your package was delivered on the 24th, just 3 days after we shipped it. If you didn't get it, you should contact our NL customer support at info@ftshp.nl and our colleagues will gladly help you.
- Footshop Crew

Artikel keurig geleverd maar met een…

Artikel keurig geleverd maar met een verkeerd retourformulier waardoor mijn retourneerde sneakers naar een verkeerd adres zijn verstuurd. Postnl retourneerde een andere zending naar mijn huis m.a.w. mijn retour is kwijtgeraakt. Ben nu ruim 2 maanden verder en Footshop wil mijn aankoopbedrag niet terug geven. Ik word aan het lijntje gehouden maar komt geen oplossing.

14 december 2021

Antwoord van Footshop

Goedemiddag, het is heel vervelend om te horen dat er een probleem is ontstaan met uw retourzending. Als een retour niet kan worden afgeleverd door de koerier, wordt het naar de verzender terug gestuurd en kunnen wij het kosteloos bij u op komen halen. In uw geval heeft PostNL het verkeerde pakket aan u geretourneerd en zal het koeriersbedrijf het in overleg met u in orde moeten maken. Houdt ons via de klantenservice op de hoogte van uw contact met PostNL en we proberen u zo goed mogelijk te helpen met de oplossing.

Het verliep prima

Het verliep prima. Ook ik heb getwijfeld na het lezen van de reviews. Mooie schoenen alles ging perfect niets op aan te merken. Zondag besteld vrijdag in huis. En ik denk ook dat mensen waarbij iets niet goed gegaan is eerder een review schrijven dan diegene waarbij alles perfect verlopen is.
Footshop 🙏🌸

10 december 2021

Antwoord van Footshop

Goedemorgen, hartelijk dank voor uw bericht en feeback! We zijn erg verheugd te horen dat alles soepel verlopen is en dat u tevreden bent met uw schoenen. Het is inderdaad zoals u het omschrijft, vandaar dat we ook erg blij zijn met de positieve berichten. Heel veel plezier met uw aankoop en hopelijk zien we u nog eens terug! Fijne kerstdagen alvast toegewenst :)

Footshop

Footshop, via telefoon bent u onbereikbaar. Dat geldt ook voor het e-mail adres. Via whats app krijg ik ook geen reactie. Ik heb onder nummer 4303966 een bestelling geplaatst, maar geen schoenen ontvangen. Ik wacht al twee weken. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

7 december 2021

Hello Robbert,
We're sorry that you didn't manage to reach out to us through the phone. Our phone line for the Netherlands is available from 10AM - 2PM (Mon - Fri) at the moment. Your order has been delivered on the 8th of December, shortly after you left the review. We're sorry for the small delay but that was due to Black Friday.
- Footshop Crew

Snelle service, prima webshop!

Heel even getwijfeld om te bestellen na het lezen van de negatieve reviews, maar ik heb geen spijt gehad van mijn bestelling.

Filling pieces besteld en verwachte levering was op 12.10, maar op 9.10 werden ze al bezorgd! Snelle levering dus en de schoenen zijn geweldig 😍

12 oktober 2021

Antwoord van Footshop

Hallo Sigrid, vriendelijk bedankt voor uw reactie en feedback! We zijn verheugd om te horen dat zowel de snelle levering als uw nieuwe Filling Pieces erg goed zijn bevallen :) Heel veel plezier ervan en hopelijk zien we u nog eens terug!