Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice! -Køber du en julegave, så husk at skrive at det er en julegave, ellers byttes varen ikke efter 14 dage. -Skal du bytte en vare, så er det temmelig besværligt at finde hvor de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og venligt service. Hurtig levering. Har købt flere par øreringe og strikke trøjer. Alle dele så ud som på billederne. Holder flot i vask. Blød kvalitet og flotte farver. Vil helt sikkert... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er min første gang jeg handler hos fosvangstories.com og bestemt ikke sidste! Bestilte et par bukser, en jakke, en top og en top og alle varerne levede 100% op til mine forventninger. Kvaliteten e... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes det er rigtig svært at finde ud af hvordan jeg returnere? Jeg har fået en bluse i julegave, som dsv er for stor. Derfor skal den returneres, har fået emballagen af min søster, som blusen kom... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er en tøj virksomhed med en masse forskellige stilarter, basics vare men også finere ting. Du finder vare til en hver årstid og der kommer nye kollektioner ud hvert halve år.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dårlig service

Dårlig service, omkring min returnering.
Jeg returnerede min pakke for over en måned siden, og har hverken modtaget en bekræftelse eller modtaget mine penge retur… efter flere ganges henvendelse

24 april 2023

Antwoord van Fosvang Stories

Hej Lærke, jeg beklager din oplevelse. Det kan desværre taget lidt længere tid med returneringen nogle gange, jeg kan se din pakke blev refunderet kort efter vores korrespondance, som aftalt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringeste service til dags dato!!

Ringeste kundeservice til dags dato!!

D. 26/3 bestiller jeg en masse tøj, som ankommer hurtigt. Tøjet fejler intet, men dog er der 2 par shorts som skal returneres.

D. 3/4 skriver jeg til deres mail for at få en returlabel. Intet svar. Der stod dog at de ikke sendte pakker mellem d.31/3-9/4, så tænkte det var fair nok.

D. 12/4 skriver jeg til dem igen, da min returret udløber på denne dato. Stadig intet svar.

Nu er det d.14/4, 11 dage senere, uden et eneste svar. Nu har jeg 2 par shorts der ikke kan returneres, og dermed er mine penge spildt på noget tøj jeg ikke kan passe.

Handler aldrig hos dem igen

3 april 2023

Antwoord van Fosvang Stories

Hej Cecilie, jeg beklager din oplevelse. Vi har desværre ikke modtaget nogle mails fra dig, derfor har du ikke fået svar.
Du må meget gerne sende os en ny mail på kundeservice.fosvangstories@gmail.com, så kan vi finde en løsning på dit problem:)

Super tilfreds

De fik i første omgang sendt forkert str, det hvad der kan ske. Men da jeg skrev ind var de super hurtige til at svare og fik hurtigt sendt et nyt par. Så jeg er yderst tilfreds og handler der gerne igen i fremtiden. :)

21 maart 2023

Super god service

Super god service, hurtig levering, gode vare🫶🏼

16 maart 2023

Dårlig oplevelse

De loggede mig ud så jeg ikke kunne retunere

Antwoord van Fosvang Stories

Hej Andrea, vi har kan ikke logge nogle ud fra noget:) En returnering foregår via mail.

Super god service☺️

Super god service☺️Rigtig god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer

Elsker denne hjemmeside

Elsker denne hjemmeside. Den er så billig og jeg levede kun i deres hørbukser sidste sommer🤍

15 juni 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som det skulle være!

Var tilfreds med alt, nem hjemmeside at finde rundt i, gode priser og andet godt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og venligt service - god kvalitet

Altid god og venligt service. Hurtig levering.
Har købt flere par øreringe og strikke trøjer. Alle dele så ud som på billederne. Holder flot i vask. Blød kvalitet og flotte farver. Vil helt sikkert anbefale virksomheden til andre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første gang jeg køber på webshoppen, gør jeg aldrig igen.

Total mega dårlig kvalitet, alt tøjet var så tyndt på en underlig måde og virkelig dårlig i pasform. Ikke nok med det, er det umuligt at få lov til at sende tøjet retur, utrolig dårlig kundeservice de har, dårlig til at svare på mails og underlig måde deres returnering foregår på. Jeg har skulle skrive flere mails for at få mine penge tilbage, virkelig dårlig service desværre. Jeg vil ikke anbefale nogle, at bruge penge på den webshop.

9 maart 2023

Antwoord van Fosvang Stories

Hej Emilie, jeg beklager din oplevelse, hvad jeg kan se har der kun været meget få mails ang returneringen som gik som den skulle. Jeg beklager at tøjet ikke passede dig.

Sindssyg god services

Sindssyg god services, har aldrig oplevet noget lignede❤️Hurtig forsendelse og god kontakt til ejeren! Kan kun anbefale her fra!!

28 februari 2023

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

dårligt kvalitet

Jeg købte hvide bukser og de var HELT gennemsigtige, og at man kun har 14 dage at returnere i er ingenting.

31 januari 2023

Antwoord van Fosvang Stories

Hej Emma, vores hørbukser i hvis er gennemsigte ja, de er lavet af hvid hør:) Ja du har også 14 dage til at melde din returnering, derefter har du dog yderligere 14 dage til at sende dem, så alt i alt 28 dage:)
God dag, mvh Julie:)

Lees meer over geverifieerde reviews.