Yves Delorme France Reviews

1.655

4,3

Badmatten van Ralph Lauren aangeschaft. Kwaliteit is prima en de kleur is volgens het plaatje. Jullie communicatie heeft echt meer aandacht nodig zeker betreffende het verzenden naar het buitenland!... Toon meer

We hebben geen melding gekregen wanneer pakket werd afgeleverd. Gelukkig waren we thuis - ook reële kans aanwezig dat er niemand thuis was.

Het bestelde artikel (een plaid) kwam qua kleur perfect overeen met de kleur die getoond werd op de website. De info over het tijdstip van levering was ook klaar en duidelijk.

Handdoeken en badmat van Ralph Lauren aangeschaft. Kwaliteit is prima en de kleur is volgens het plaatje. Enige minpuntje is dat aan de handdoeken geen lusje zit.

1. Beddengoedwinkel
  2. Modehuis

Yves Delorme est la marque de linge de maison de luxe française présente à l'international. Yves Delorme allie la Poésie, l'Audace, l'Excellence, le Savoir-faire et la préservation de la Nature dans un concept de la Maison Consciente

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord

Badmatten van Ralph Lauren aangeschaft

2 september 2026

Beste

Beste
ik heb in de winkel Knokke een handdoekhouder van decor Walther gekocht 65€ deze staat op de officieel web van Decor WALTER aan 49€.
Dit gebeurde verleden week.
Een duidelijk verschil in prijs!
Graag meer duidelijkheid
Beste groeten,

9 april 2026

Antwoord van Yves Delorme France

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw bericht met ons te delen.

Wij begrijpen uw vraag over het prijsverschil, echter heeft uw ervaring betrekking op een aankoop in een fysieke winkel.

Trustpilot-pagina’s zijn specifiek bedoeld voor beoordelingen van onze online service.
Om die reden lijkt uw bericht hier niet helemaal op de juiste plaats te staan.

Wij nodigen u vriendelijk uit om dit rechtstreeks met de betreffende winkel op te nemen en, indien mogelijk, uw beoordeling hier te verwijderen.

Blijven wij uiteraard tot uw beschikking voor alles wat met onze webshop te maken heeft.

Het team van Yves Delorme

Levering

Perfecte levering

25 oktober 2025

Antwoord van Yves Delorme France

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring.
We zijn erg blij te horen dat uw bestelling perfect is verlopen en dat de levering naar wens was.

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en het doet ons plezier te weten dat alles goed is gegaan.

L’équipe Yves Delorme

LET OP! Dit bedrijf is niet bereikbaar en reageert niet. Niet bestellen hier!

Wat een slechte ervaring is dit. Ik wil een bestelling retourneren, en krijg hiervoor een retourlabel, maar wanneer ik deze naar een pakketpunt breng, werkt het label blijbaar niet.

Vervolgens heb ik al 4x gemaild, maar krijg ik helemaal geen reactie. Als je via de chat contact probeert op te nemen wordt je ook niet doorverbonden met een medewerker. En als je het telefoonnummer belt dan krijg je te horen dat dat niet in gebruik is.

Wat is dit voor onzin? Ik wil mijn geld terug.

12 februari 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het spijt ons echter dat we uw bericht niet volledig begrijpen met betrekking tot de betaling via PayPal.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail als u hulp nodig heeft of als u meer informatie wilt delen.

Heel slecht

Heel slecht ! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen ! Ondertussen 1 maand voorbij en het wordt telkens naar een verkeerd adres opgestuurd. Jullie beantwoorden mijn mails niet. Slecht slecht

29 november 2025

Antwoord van Yves Delorme France

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Het spijt ons oprecht om uw ontevredenheid te lezen en wij begrijpen volledig uw frustratie na zo’n lange wachttijd.
Wij zijn echter verbaasd over dit bericht, aangezien wij reeds per e-mail met u in contact zijn en u daar ook hebben geantwoord.
Het probleem is helaas veroorzaakt door een fout bij de vervoerder, waardoor het pakket meerdere keren naar een verkeerd adres werd gestuurd.
Er is inmiddels een officiële aanvraag geopend bij Chronopost om de situatie zo snel mogelijk op te lossen.
Wij blijven uw dossier nauw opvolgen en blijven uiteraard beschikbaar om u verder te helpen.

Het team Yves Delorme

Goede service, heel blij met mijn aankoop.

28 november 2025

Bonjour,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en uw aankoop.
Graag tot een volgende keer.

Het team van Yves Delorme

Adequate

Adequate, fast delivery of a beautiful product that met my expectations and I am extremely satisfied with it.

28 oktober 2025

Mooi productief

Mooi productief, perfecte levering.

17 oktober 2025

Antwoord van Yves Delorme France

Hartelijk dank voor uw positieve bericht!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat de levering perfect is verlopen.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op onze website.

Het Yves Delorme-team

Dear customer,

Thank you very much for your kind feedback.
We’re delighted to hear that you found our prices fair and that your order arrived promptly. Your satisfaction means a lot to us.

We look forward to welcoming you again soon,
Best regards,
The Yves Delorme team

Betrouwbaar bedrijf, uitstekende kwaliteit

Verzending keurig en vlot verzorgd, website snel en toegankelijk met gemakkelijke keuze mogelijkheden. Kussensloop uitstekende kwaliteit en erg mooi. Betrouwbaar bedrijf aanrader.

25 juni 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We zijn blij te horen dat uw ervaring, van het gebruik van onze website tot de levering van uw bestelling, vlot en aangenaam is verlopen. Het doet ons ook plezier dat u tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de kussensloop.

Dank u voor uw vertrouwen en aanbeveling.
We hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen bij Yves Delorme.

Het Yves Delorme team

Good communication

Good communication. Carefully packed and swiftly shipped. Item as described. Great!

6 juni 2025

Hello,

Thank you very much for your kind words! We're truly pleased to know that you appreciated the communication, the care in packaging, and the speed of delivery — all while finding the item just as described.

Your satisfaction means a lot to us, and we hope to welcome you again soon.

Warm regards,
The Yves Delorme Team.