Badmatten van Ralph Lauren aangeschaft. Kwaliteit is prima en de kleur is volgens het plaatje. Jullie communicatie heeft echt meer aandacht nodig zeker betreffende het verzenden naar het buitenland!... Toon meer
We hebben geen melding gekregen wanneer pakket werd afgeleverd. Gelukkig waren we thuis - ook reële kans aanwezig dat er niemand thuis was.
Het bestelde artikel (een plaid) kwam qua kleur perfect overeen met de kleur die getoond werd op de website. De info over het tijdstip van levering was ook klaar en duidelijk.
Handdoeken en badmat van Ralph Lauren aangeschaft. Kwaliteit is prima en de kleur is volgens het plaatje. Enige minpuntje is dat aan de handdoeken geen lusje zit.
Yves Delorme est la marque de linge de maison de luxe française présente à l'international. Yves Delorme allie la Poésie, l'Audace, l'Excellence, le Savoir-faire et la préservation de la Nature dans un concept de la Maison Consciente
Vraagt klanten om een review
Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord
alles ok,verzorgd
Badmatten van Ralph Lauren aangeschaft
Beste
Beste
ik heb in de winkel Knokke een handdoekhouder van decor Walther gekocht 65€ deze staat op de officieel web van Decor WALTER aan 49€.
Dit gebeurde verleden week.
Een duidelijk verschil in prijs!
Graag meer duidelijkheid
Beste groeten,

Antwoord van Yves Delorme France
LET OP! Dit bedrijf is niet bereikbaar en reageert niet. Niet bestellen hier!
Wat een slechte ervaring is dit. Ik wil een bestelling retourneren, en krijg hiervoor een retourlabel, maar wanneer ik deze naar een pakketpunt breng, werkt het label blijbaar niet.
Vervolgens heb ik al 4x gemaild, maar krijg ik helemaal geen reactie. Als je via de chat contact probeert op te nemen wordt je ook niet doorverbonden met een medewerker. En als je het telefoonnummer belt dan krijg je te horen dat dat niet in gebruik is.
Wat is dit voor onzin? Ik wil mijn geld terug.
Zeer mooie handdoeken
Zeer mooie handdoeken, zeer goede kwaliteit! Heel blij mee. Snelle levering.
Delivery service is just really bad
Heel slecht
Heel slecht ! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen ! Ondertussen 1 maand voorbij en het wordt telkens naar een verkeerd adres opgestuurd. Jullie beantwoorden mijn mails niet. Slecht slecht

Antwoord van Yves Delorme France
Alles is zeer vlot verlopen
Alles is zeer vlot verlopen. Mooie kwalitatieve producten.
Adequate
Adequate, fast delivery of a beautiful product that met my expectations and I am extremely satisfied with it.
Betrouwbaar bedrijf, uitstekende kwaliteit
Verzending keurig en vlot verzorgd, website snel en toegankelijk met gemakkelijke keuze mogelijkheden. Kussensloop uitstekende kwaliteit en erg mooi. Betrouwbaar bedrijf aanrader.

Antwoord van Yves Delorme France
geen aflever informatie; moeizaam retourneren
kreeg geen mail met bevestiging en datum van levering.
nu ik het wil retourneren kan ik het herroepingsformulier niet downloaden op de site (die blokkeert gewoon bij die vraag). Wel zie ik vele pagina's juridische tekst over hun rechten etc.
Good communication
Good communication. Carefully packed and swiftly shipped. Item as described. Great!