Enkelt att finna den väska jag sökte på er hemsida, nedsatt pris, lätt att beställa och att betala. Snabb leverans, mycket nöjd med väskan, ja mycket god service! Mvh Susam
Lees wat reviewers zeggen
Bra information på webbsidan när jag köpte mina väskor. Det är viktigt att som kund både se bra foton och få information om storlek samt om väskan är utrustad med fack och dragkedjor. Likaså vill man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ryggsäcken uppfyller mina krav - nämligen lagom stor, lätt, bra inredning och fin färg. Lite styva remmar men de kanske mjuknar efter användning. Bra kvalitet i tyget. Dessutom bra med handtag. Snabb... Toon meer
Snabb leverans, finfin kvalitet på väskan och retursedel medföljde utifall man inte skulle vara nöjd med varan eller vill byta. Vid koll före köpet såg jag att företaget hade goda betyg på Trustpilot... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Winkel in modeaccessoires
- Handtassenwinkel
- Lederwarenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Din väskbutik på nätet! Frederiksbergs erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment från kända varumärken. Hos oss shoppar du väskor, resväskor, ryggsäckar och accessoarer till hela familjen. Alltid med fri frakt och snabba leveranser! Vi brinner för stil och tidlös design lika mycket som för naturliga och hållbara material.
Contactgegevens
Köpmangatan 62, 69236, Kumla, Zweden
- info@frederiksbergs.com
- frederiksbergs.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans 🚚
Snabb leverans 🚚! Bra produkt!
Sen när jag läste att väskan kan släppa färg på ljusare tyget blev jag lite konfunderad!

Antwoord van Frederiksbergs
Bra produkter till bra priser samt…
Bra produkter till bra priser samt snabb leverans. Rekomenderas varmt

Antwoord van Frederiksbergs
Jag älskar väskan och den kom på tre…
Jag älskar väskan och den kom på tre dagar. Mycket nöjd

Otroligt snabb leveranstid!
Otroligt snabb leveranstid och beskrivningen av väskan stämde. Kan varmt rekommendera

Färg
Hej, Jag tyckte att beställningen och frakten och produkten var bra. Det har jag inget att klaga på. Det jag är missnöjd med är att väskan såg brun ut på bilden, men den var grön. // Tack

Jättesnabb leverans
Jättesnabb leverans, men framförallt är jag så nöjd med väskan, den är väldigt fin.

Antwoord van Frederiksbergs
Snabb leverans och utan krångel vid…
Snabb leverans och utan krångel vid beställningen!

Antwoord van Frederiksbergs
Chesterfield Brand har underbara skinnväskor.tt just ni hade den väska som jag…
Att just ni hade den väska som jag letat efter i flera år. Chesterfield brand - Bath Crossover - svart. En underbar väska som jag haft haft i många år - använt och slitit ut i olika andra färger tidigare men hela tiden återvänt till exakt samma variant.

Vi fick fina bra väskor
Vi fick fina bra väskor, den ena passade inte mig skickade tillbaka. Beställde ny. Enkelt o bra kommunikation. Den nya passde mig perfekt.
4 istället för 5 pga att de anlitar klarna för återbetalning. Klarna får 0 av 100, klarna har ännu inte satt in pengarna på mitt bankkonto. Fått slåss med dem för det. Det bara försöker tvinga mig att skaffa klarnakonto. Nu ska pengarna skickas så får dem om 7 bankdagar... Men det var minst 3 veckor sedan som de fick pengarna. Jag har chattat... de bara skickar brev på brev där jag ska klicka på en knapp för att öppna ett klarnakonto, vilket jag inte vill... vad bankinspektionen tycker om att de kidnappar mina pengar utan ränta i över en månad kan man ju undra
Nen fredriksberg är bra.

Antwoord van Frederiksbergs
Trevligt bemötande och snabbt svar!
Trevligt bemötande och snabbt svar!
Köpte en julklapp så kan inte recensera den själv men den ser fin ut och motsvarar förväntningarna.

Dit is Trustpilot