Fri BikeShop - Frederiksberg Reviews 43

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Peter Bangs Vej 38, 2000 Frederiksberg, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Medarbejderne er altid smilende og laver jokes og giver gode råd. Hurtig service selvom de altid 'ikke kan love noget' bliver jeg altid glædeligt overrasket over, hvor hurtigt de fikser min ladcykel!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kundeservice!!! Jeg var nede med min cykel i butikken på Frederiksberg. Jeg bliver mødt af en butik som lugter voldsomt kraftigt af cigaretrøg. Jeg kigger rundt og ser c... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsverhuur
  3. Fietsenmaker
  4. Fietsaccessoirewinkel

Over Fri BikeShop - Frederiksberg

Geschreven door het bedrijf

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Fri BikeShop

Geschreven door het bedrijf

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

• Peter Bangs Vej 38, 2000, Frederiksberg, Denemarken

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virkelig god service!

27 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede ned på dagen til Fri BikeShop…

Ringede ned på dagen til Fri BikeShop på Frederiksberg, da min bagskærm var gået helt i udu. Den venlige Jens Peter sagde jeg bare kunne svinge forbi så kiggede vi på det. Han fiksede det på 5 minutter, og nu fungere alt som det skal! Tak for smil og god service.

24 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service i FriBikeshop på…

Virkelig god service i FriBikeshop på Frederiksberg, fik snakket med JP om at bestille en cykel der var lager og 3 timer senere stod den klar til afhentning, fuldstændig vanvittigt! Stærk service! Og god rådgivning omkring de forskellige ting med lygter og skærme osv.

Tak for god service!

17 maart 2026

Teamet er super professionelle

Teamet er super professionelle. De overholder vores aftaler og hvis de mener der skal laves noget derudover ringer de altid for at høre om de skal lave det eller ej. Der er ikke så meget udenomssnak - det er ærligt og venligt. Man bliver hørt og respekteret, men ikke fedtet for. Ligesom det skal være :). Min største anbefaling

12 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft min cykel til syn

Har haft min cykel til syn, blev ringet op og fortalt mulighederne og anbefalinger for reparationer. God vejledning og rimelig pris.
Jeg er fast kunde hos dem.
Tak !

18 februari 2026

Reel og god kundeservice

Reel og god kundeservice. De lover ikke noget de ikke kan holde. De har en afslappet, venlig og naturlig omgang med kunderne og der er ikke så meget bullsxxx Jeg får pengene retur ved fejlkøb og jeg har altid liiige fået strammet en bremse eller justeret et gear selvom jeg ankommer uanmeldt. De ringer altid hvis prisen bliver højere end forventelig. Jeg har lige købt en ny Kogacykel hvor jeg fik god og venlig behandling. Igen.

13 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kundeservice!!

Virkelig dårlig kundeservice!!!

Jeg var nede med min cykel i butikken på Frederiksberg.

Jeg bliver mødt af en butik som lugter voldsomt kraftigt af cigaretrøg. Jeg kigger rundt og ser cykelmekanikeren stå og ryge cigaretter inde i butikken.

Jeg skriver herefter en klage/henvendelse til butikken, da jeg er helt forarget og at man kan stå at ryge cigaretter indendørs, storset lige i hoved på kunderne.
Jeg får blot tilbage på min hendvendelse at medarbejderne ikke kan kende situationen og at jeg kan ringe til butikken.

Jeg beder om at snakke med en butiksansvarlig og ønsker kommunikation gennem mail. Men får blot at vide de vil stoppe med at svare på mine mails og jeg kan ringe. Jeg får ikke engang en title eller navn på den jeg skriver med.

Ubehagelige medarbejder i butikken

15 januari 2026
Logo Fri BikeShop - Frederiksberg

Antwoord van Fri BikeShop - Frederiksberg

Hej Caroline.

Jeg har været i kontakt med butikken som ikke kan genkende det du skriver, da de har en anden opfattelse af sagen.

Jesper
Fri BikeShop

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, selvom det blot var et byt af cykelhjælm. Kan varmt anbefales at handle her.

20 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samme oprigtighed skal man lede længe efter

Vi har lige købt en ladcykel hos Fri BikeShop på Frederiksberg og jeg tror virkelig at det kan tælles på en hånd, hvor mange gange, jeg har oplevet lige så god service og vejledning. På trods af, at jeg godt ved at de er sælgere, så var det tydeligt at mærke, at de ikke ville sælge os noget, som de ikke følte at vi havde behov for, samtidig med at de kun vil sælge produkter som de selv kan stå inde for. Herudover går de også meget op i, at jeg som kunde, er tryg når jeg går ud af butikken og derfor giver sig god tid, til at forklare og gøre en klar til sin cykel (også selvom at de står med en kunde som jeg, som kan stille samme spørgsmål flere gange, for at den er sivet helt ind). Så bare en kæmpe varm anbefaling til Fri BikeShop på Frederiksberg. Ønsker man en anbefaling og en oprigtig vejledning til cykelkøb, så går I bestemt ikke forgæves.
Og spørg eventuelt efter Jens Peter (JP) eller René, de fortjener begge 5 kæmpe stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - havde man kunne få flere, så havde de fået det.

1 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt min nye cykel hos…

Har lige købt min nye cykel hos Fribikeshop på Peter Bangsvej Frb. Og er ovenud lykkelig for den, samt den fantastiske service jeg fik både i forbindelse med købet, samt da den punkterede efter efter uheld i sidste uge. JP er super sød og hjælpsom, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!

1 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Punkteret baghjul lappet på en time...

Punkterede på baghjulet på vej til arbejde og havde allerede krise over ikke at have min cykel til rådighed senere på dagen, når datteren skal hentes fra børnehaven. Bor i Hvidovre og arbejder i Kbh NV.
Ringede fra morgenstunden og kunne indlevere samme dag, men ingen garanti for rep i dag da han var alene på værkstedet - fair nok! Baghjul var lappet efter en time! Suveræn service og en glad far havde ingen problemer med at komme hjem og hente datter i børnehaven. Mange mange tak til JP i Frb afdelingen. Fri BikeSmart kan stærkt anbefales!

23 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.