Chauffeur Michel is een gezellige en vooral behulpzame chauffeur! Af en toe een kleine tip wat zeer welkom is😅. Hebben enorm veel vragen in recordtijd kunnen beantwoorden. Het is een leuke manier om... Toon meer
Geweldig, leuke activiteit. Werden er lekker fanatiek van en hebben veel verschillende punten gezien. Absolute aanrader en dan hopen we dat je Martin als chauffeur hebt!!! Hij maakt het nog leuker!
Heel leuk spel voor een teamuitje of vrijgezellenfeest. Met z’n 4en in een tucje met een leuke chauffeur. We hebben op een speelse manier Amersfoort leren kennen en concluderen dat we hopeloos zijn zo... Toon meer
FunEvent is de grootste aanbieder van originele groepsuitje in Amersfoort.
Grote Haag 33, 3811 HH, Amersfoort, Nederland
- 06-57578083
- info@funevent.nl
- funevent.nl
Super leuk uitje met ons team gehad:-)!
Super leuk uitje met ons team gehad:-)!
Ga bij Dylano in team
Ga bij Dylano in team! Hij rijd fantastisch door Amersfoort!
Helemaal geweldig
Helemaal geweldig. Leuk om Amersfoort zo te verkennen. Dank aan onze geweldige chauffeur Hans!
Het is erg gezellig om met een grote…
Het is erg gezellig om met een grote groep te doen!
Hartstikke gezellig
Hartstikke gezellig, veilige bestuurder. Voor herhaling vatbaar!
Wat super leuk om met de tuk tuk door…
Wat super leuk om met de tuk tuk door Amersfoort te rijden. Leuk opdrachten en Hans had de sfeer er goed in.
Leukste TukTuk challenge
Ontzettend leuke TukTuk Challenge door Amersfoort met de leukste chauffeur Dylano. Langs mooie plekken in Amersfoort, leuk om Amersfoort zo te leren kennen
Tuk tuk met Michel
Gezellige middag gehad met Michel! Blijkt dat Amersfoort ook best nog een mooie stad is 🤪
Geweldige rit met grandioze chauffeur
Superleuk uitje
Superleuk uitje, heel leuk om A’foort op deze manier te zien, ook lekker hobbelig :-).
Leuke tour met uiteenlopende vragen.
Zeer geslaagd!!
Super leuke ervaring!
Ondanks het mindere weer hebben we echt genoten van deze tuk tuk challange. Hele leuke manier om heel Amersfoort te ontdekken. Onze chauffeur wist ook veel leuke wetenswaardigheden. Echt erg gelachen en zeker een aanrader!