Ondanks het mindere weer hebben we echt genoten van deze tuk tuk challange. Hele leuke manier om heel Amersfoort te ontdekken. Onze chauffeur wist ook veel leuke wetenswaardigheden. Echt erg gelachen... Toon meer
Chauffeur Michel is een gezellige en vooral behulpzame chauffeur! Af en toe een kleine tip wat zeer welkom is😅. Hebben enorm veel vragen in recordtijd kunnen beantwoorden. Het is een leuke manier om... Toon meer
Geweldig, leuke activiteit. Werden er lekker fanatiek van en hebben veel verschillende punten gezien. Absolute aanrader en dan hopen we dat je Martin als chauffeur hebt!!! Hij maakt het nog leuker!
Heel leuk spel voor een teamuitje of vrijgezellenfeest. Met z’n 4en in een tucje met een leuke chauffeur. We hebben op een speelse manier Amersfoort leren kennen en concluderen dat we hopeloos zijn zo... Toon meer
FunEvent is de grootste aanbieder van originele groepsuitje in Amersfoort.
Grote Haag 33, 3811 HH, Amersfoort, Nederland
- 06-57578083
- info@funevent.nl
- funevent.nl
Leuke peuzelrit
Leuke peuzelrit, waarbij we veel van Amersfoort hebben gezien.
Ik kijk terug op een dag vol energie
Ik kijk terug op een dag vol energie, verbondenheid en vooral heel veel plezier. Samen met mijn collega’s heb ik ongekend veel gelachen, herinneringen gemaakt en echt genoten van elkaars gezelschap. Het is bijzonder hoe zulke momenten bijdragen aan een sterkere band binnen het team.
Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. Iedereen bracht zijn of haar eigen enthousiasme mee, wat zorgde voor een perfecte mix van gezelligheid en samenwerking. Of het nu ging om grappige momenten, onverwachte wendingen of gewoon het samen zijn – het klopte allemaal.
Wat me vooral bijblijft, is hoe vanzelfsprekend het voelde om samen plezier te maken. Zonder drempels, zonder formele grenzen, gewoon als mensen onder elkaar. Zulke dagen zijn goud waard, niet alleen voor het moreel, maar ook voor de teamspirit en motivatie op de werkvloer.
Kortom: een super geslaagde dag waar ik nog vaak met een glimlach aan zal terugdenken. Complimenten aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt – en laten we dit vooral vaker doen!
Top middag gehad met onze tuc tuc…
Top middag gehad met onze tuc tuc driver. Leuke manier om Amersfoort te leren kennen. Echt een aanrader!
Unieke ervaring en heel leuk voor een…
Unieke ervaring en heel leuk voor een vrijgezellenfeest!
Het is een unieke ervaring
Het is een unieke ervaring; je leert de stad kennen op een speelse manier met leuk gezelschap! Onze chauffeur was een hele aardige behulpzame man en we hebben genoten van de rit, ondanks dat we goed door elkaar geschud zijn 😉
Leuke ervaring!
Erg leuk! Leuke chauffeur, wist ons veel te vertellen van Amersfoort. Ook leuk om een keer in een tuctuc door de stad te touren! Aanrader!
Leuke ervaring
Gezellige chauffeur die je rond rijd door Amersfoort en leuke weetjes verteld over Amersfoort.
Super leuk
Het was erg leuk. Veel gelachen en gezien van Amersfoort
Super leuke en gezellige chauffeur Hans
Leuke en vriendelijke bestuurder Hans
Leuke en vriendelijke bestuurder Hans
Leuk interessant activiteit de tuctuc…
Leuk interessant activiteit de tuctuc rit
Goeie vragen en je leert Amersfoort op…
Goeie vragen en je leert Amersfoort op een leuke en creatieve manier kennen!
Super leuke puzzelrit in de tuktuk
Super leuke puzzelrit in de tuktuk. En onze chauffeur was fantastisch (michel).
Top event gehad met collega's
Top event gehad met collega's! Leuke route, informatief en een goeie chauffeur Pau.
Fantastische chauffeur!
Superleuk
Superleuk! Met vriendinnen deze Tuktuk tour gedaan en een ontzettend leuke middag gehad!