Deleted (permanently closed) Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Etter 14 uker ventetid kom endelig bordet jeg hadde venta på. Det så veldig flott ut, og jeg kunne endelig slå meg til ro med at jeg hadde livets bord. Etter noen måneder så jeg at bordet begynte å sl... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine møbler, men ble ganske sjokkert av prisen på reservedeler. Jeg betalte 800 kr for fire små, helt enkle, metalldeler. Det passer dårlig med så dyre reservedeler, og samtidig markedsføre seg som et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine møbler! Godt pakket inn, noe som trengs da befrakter gir pakkene litt juling. Men alt var i orden. Kundeservice til Futunota svarer konkret og raskt om man lurer på noe. God opplevelse av Futun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode kvalitetsprodukter. Veldig fornøyd med to av produktene jeg kjøpte (seng og romdeler). Klesskapet hadde litt problemer med stabiliteten, men dette ble lett fikset med møbelbeslag. Utrolig bra utv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Selskapet er stängt. The company is permanently closed.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tilbakemelding på skillevegg

Hei! Jeg synes ikke produktet stod til annonsen. Den var i et veldig lett materialet og den vipper ganske lett. Den så langt mer solid ut på bildene. Så alt i alt lang leveringstid for en skillevegg jeg ble skuffer over.
Hilsen Trine

8 september 2020

Hei Trine,

Takk for din anmeldelsen her på trustpilot!

Beklager å høre at du ikke er fornøyd med produkter. Men i annonsen dette er akkurat produktet du bestilte og mottok.

Dessverre er leveringstiden nå lenger enn vanlig på grunn av COVID-19 situasjonen. Mange av våre leverandører opplever forsinkelser i tilførselen av råvarer og mangel på arbeidskraft i fabrikkene. Samtidig har etterspørselen økt betydelig. Alt dette resulterte i et enormt stress på produksjonen, som fortsatt fortsetter. Men våre partnere gjør sitt beste for å produsere og levere varer til oss så snart som mulig.

Beklager virkelig forsinkelsen igjen og ulempene det kan ha forårsaket. For oss er det ikke mindre frustrerende enn for deg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gjør japansk stil mer tilgjengelig i…

Gjør japansk stil mer tilgjengelig i Norge. Føles trygt og god kvalitet

7 september 2020

Hei Anita,

Veldig god dyne

Veldig god dyne, og med pent trekk. Trekket har tråder inni som kan knytes til dyna for å holde det på plass.

31 augustus 2020

Hei Jens,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nydelig seng- i tråd med bilde og…

Nydelig seng- i tråd med bilde og beskrivelse. Manglet i midlertidig en sengebunn, som vi endte opp med å lage selv.

31 augustus 2020

Hei Mari,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Senga (SETI) var enkel å sette sammen…

Senga (SETI) var enkel å sette sammen og fremstår som solid og virkelig lekker.
Hadde dere hatt kortere leveringstid så ville dere fått 5 stjerne.

31 juli 2020

Hei Terje,

Så flott å høre at du er fornøyd med produktet.

De fleste av våre produkter er bestillingsvarer. Vi har høy grad av tilpasning med hensyn til størrelser, farger og modeller, derfor leveringstidene kan være lengre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A well-run furniture import company

A well-run furniture import company, where you can find good quality pieces unusual in Oslo. - such as the tatamis and futon mattress I purchased. The showroom, at Oslo's outskirts, is small but worth visiting if you are nearby to get an idea of the wares.

Delivery times are quite long but you are well advised in advanced and customer service is responsible and returns queries quickly.

Definitely recommendable.

24 juli 2020

Hi Cristiano,

Many thanks for the very positive review!

Have a nice day :)

Regards
Julie / Futonota team

Rask og enkel levering

Rask og enkel levering. Futon står til forventningen

24 juli 2020

Hei Ernst Roger,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had a very good experience with…

We had a very good experience with Futonota. Our futon was delivered as promised. On top, because the first delivery came at a time when we could not receive it due to travel restrictions, they were so kind to store the futon for a while longer and arranged a second delivery without problems.

22 juli 2020

Hi Heiko,

Thank you so much for your 5 stars here on trustpilot!

So great to hear that you are happy with the your experience with us =)

Wishing you a really good day! :-)

With best regards

Julie / Futonota team

Helt fantastisk!

Leveringstiden var som stod på siden, ganske nøyaktig 4 uker. Futonmadrassen (tradisjonell) er helt nydelig (om enn litt tung), aldri sovet så godt før i mitt liv! :) Kundeservicen er det heller ikke noe å utsette på, jeg er rett og slett kjempefornøyd.

Hei Katherina,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super rask service og levering

Hei Anne Lene,

Tusen takk for dine 5 stjerner her på trustpilot!
Så flott å høre at du er fornøyd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er strålende fornøyd med min…

Jeg er strålende fornøyd med min plasstilpassede madrass. Topp!

Hei Cathrine,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med sofaen, men ikke så fornøyd med leveringen

Jeg dro til showroomet for å se sofaen og de ulike fargene på stoffet før jeg la inn bestilling og var veldig fornøyd med servicen her. Er også kjempefornøyd med min BEBOP sofa, som er helt nydelig! :)

Det jeg dessverre ikke er så fornøyd med er mangelen på informasjon fra jeg la inn bestilling og frem til varen ble levert. Det stod 4-6 ukers leveringstid og jeg fikk mail allerede dagen etter bestillingen hvor det stod at den var på vei. Men sporingslenka fungerte ikke, og jeg hadde ikke peiling på hvilken dag den faktisk kom til å dukke opp. Den kom etter ca. 6 uker og da ble jeg oppringt av budet ca. en halvtime før levering. Dette skjedde rundt klokka 13:00 - til tross for at jeg hadde valgt levering mellom 17:00 og 21:00. I tillegg kom den med to leveringer, med ca en halvtimes mellomrom. Flaks at jeg hadde hjemmekontor pga. korona, ellers hadde jo dette medført veldig mye ekstra bryderi og sannsynligvis forsinkelser. Virker som om det er litt dårlig kommunikasjon mellom Futonota og budservicen... Det hjelper jo ikke så mye om den blir levert i avtalt tidsrom heller når man ikke får beskjed om hvilken dag den kommer en liten stund i forveien så man får planlagt og holdt seg hjemme for å ta i mot.

22 juni 2020

Hei Marte,

Tusen takk for anmeldelsen din her på Trustpilot!

Først og fremst vennligst godta våre oppriktige unnskyldninger for situasjonen.

Vi tar alltid hensyn til alle kommentarer fra kunder.

Siden vi dessverre ikke kan påvirke leveringstiden etter at ordren er overført til leveringstjenesten. Dette koordinerer Post Nord direkte med deg som mottaker.
Men du kan bidra til å forbedre Post Nord-selskapets tjeneste ved å legge en anmeldelse av arbeidet deres direkte på trustpilot-siden deres:

Vi bestreber alltid å forbedre tjenesten vår, og i løpet av de kommende månedene skal vi ha alternativ billig frakt direkte til leiligheten / huset av et annet transportfirma.

Beklager ulempene dette kan ha medført. Vi jobber hard for at du som kunde blir fornøyd.

Ha en flott dag!

mvh
Julie / Futonota-team

Fornøyd

Fornøyd. Flotte produkter.

21 juni 2020

Hei Hilde,

Lang leveringstid

Lang leveringstid, ellers meget bra.

11 juni 2020

Hei Nikolai,

Leverer kvalitet

Leverer kvalitet, overholder leveringsfrister. Veldig fornøyd med futonota

10 juni 2020

Hei Kim,

Vi er glade for å høre at du er fornøyd. Super tilbakemelding å få!

Håper du får stor glede av dine møbler og ønsker deg en riktig god dag :)

Julie/Futonota teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Noe lang leveringstid.Stolen må kanskje modifiseres, som de fleste slike stoler.

Noe lang leveringstid.
Et rimelig produkt. Må som alle slike stoler modifiseres av brukeren, for å bli høy nok i bakkant for at kroppstyngden skal komme på knærne og IKKE på setet.
Dvs. kunden må selv bygge om stolen for at den skal kunne avlaste ryggen helt, avhengig av hvor mye avlasting man ønsker.

10 juni 2020

Hei Abraham,

Beklager så mye ulempene dette kan ha medført.

Men vi tar hensyn til kommentarene dine og tusen takk for tipsene dine =)

Vi jobber hard for at du som kunde blir fornøyd.

Veldig fin skjermvegg

Veldig fin skjermvegg. Litt ustabil ifht det jeg hadde forventet, men ellers fin

4 juni 2020

Hei A CH,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service, super bra produkt

Veldig fornøyd!

Hei Elena,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og alt gikk prikkfritt

God service og alt gikk prikkfritt! Anbefales!

Hei Jørgen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

One of the Tatami boxes was broken in 2…

One of the Tatami boxes was broken in 2 zones. Fortunately the Tatami was not damaged, but it could easily have been.

The Futon plastic protector had a huge black and sticky material in one corner. It stained my floor. The packing was so nice that did not get into the Futon, and I noticed the stain on the floor on time to clean it.

I think you should take a double check with the transport of the items. At some place in the chain there was a lack of caring.

Hei Maria,

Thank you very much for your review here on Trustpilot.

First and foremost, please accept our sincere apologies for the situation.

We always take into account all comments from customers.

But you can help to improve the Post Nord company's service by leaving a review about their work directly on their trustpilot page:

We always strive to improve our service and in the coming months we will have alternative inexpensive shipping directly to the apartment / house by another transport company.

Sorry for the inconvenience this caused.

Have a great day!

Dit is Trustpilot