Prettige groep fysiotherapeuten waarbij je je bij een ieder op je gemak voelt. Goed bereikbaar en je kan heel makkelijk een afspraak maken. Je wordt kundig geholpen op verschillende manieren. Massage,... Toon meer
ME - Luistert goed naar je verhaal en stimuleert om te blijven bewegen, neemt je mee aan de arm om aan te geven hoe je verbetering kunt bewerkstelligen.
Geweldig geholpen en nemen uitgebreid te tijd om probleem te onderzoeken en vervolgens te behandelen. Dank!! Ruime openingstijden, beginnen erg vroeg en werken tot laat door, dus kan altijd een plek... Toon meer
Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een fysiotherapie behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld gericht op zijn/haar doelen.
JC Beetslaan 157, 2131 AL, Hoofddorp, Nederland
- 0637330254
- info@mefysio.com
- fysiotherapiemefysio.com
Word prima geholpen
Word prima geholpen
Alleen je bent 20 minuten in de behandelkamer
Snelle & accurate behandeling
Snel een afspraak kunnen maken om kuitspier problemen te verhelpen. Door middel van 'Dry-needling' behandeling zijn de acute klachten verminderd. Nu zelf oefeningen doen en door vervolgafspraken de klachten laten verdwijnen.
Ik kan iedereen MeFysio aanraden
Wegens een chronische schouderaandoening ben ik al enkele jaren bij MeFysio onder behandeling. Ik heb alleen maar goede ervaringen. Meerdere collega’s hebben mij al geholpen met fysio- en manuele therapie. Stuk voor stuk vakmensen die op een kundige en informele manier mijn klachten verminderen en daarnaast mijn kennis vergroten om zelf oefeningen te kunnen doen, die blessures voorkomen! MeFysio werkt met een fijn team en men luistert goed om een zo effectief mogelijk behandelingsplan op te stellen.
Tim Benne
Uiterst hulpvaardig en competent team
Het beste en meest vriendelijke team dat ik ken. Onmisbaar!
Echt toppie weet precies wat die doet…
Echt toppie weet precies wat die doet en stelt goede diagnose.
Margot gaat professioneel te werk weet…
Margot gaat professioneel te werk weet precies de juiste spieren aan te prikken.
Prima fysio in Hoofddorp
Op zich prima behandelingen, wel jammer dat ik 3x van fysio moest wisselen omdat mijn behandelende fysio weg ging. Ook fijn dat het bij een Basic-Fit vestiging zit waardoor je ook meteen (evt onder begeleiding) kunt sporten.
De behandelingen zijn prima,dingen…
De behandelingen zijn prima,dingen worden goed uitgelegd en in overleg de behandeling gestart. De mensen zijn erg aardig en denken met je mee.Ik ga zeker in de toekomst weer terug als ik een behandeling nodig heb.
Doelgericht en toch klantvriendelijk
Goede behandeling, snel terzake. Zonder je als een nummertje te voelen.
Eerlijk in hun visie.Afspraken worden…ME Fysio is ook mijn Fysio.
Eerlijk in hun visie.Afspraken worden nagekomen.Gewoon, Beter had ik het niet kunnen treffen!
Ben Artrose patient
Ben Artrose patient. Ik ben drie jaar onder behandeling bij de fysiopraktijk ME te Hoofddorp. Mijn bevindingen zijn zeer positief. Ik krijg een prima behandeling in de praktijk er wordt zeer goed naar mij geluisterd. Bij iedere behandeling wordt er geïnformeerd hoe ik me voel en waar de pijn zit zodat de behandeling gericht plaatsvind. Ik heb in de loop van de jaren geen routine kunnen ontdekken in mijn behandelingen. Iedere behandeling is even scherp als mijn eerste behandeling bij ME Fysio. Kortom de behandelingen zijn zeer professioneel als bijvangst is het voor mij, dat er ook plaats is voor een grapje en een goed gesprek. De accommodatie van ME is ook top alles schoon, helder en netjes dus een plek waar je je als patient meteen op je gemak voelt.
Ben al jaren zeer tevreden
Goed bereikbaar, snel resultaat
ME Fysio is altijd goed bereikbaar.
Er wordt snel en adequaat gereageerd.
Er zijn weinig behandelingen nodig om de blessure te genezen.
Een hele fijne fysiopraktijk
Een hele fijne fysiopraktijk. Behandelingen van de manuele fysiotherapeut zijn voor mij uitstekend.
Heel fijn!
Super fijn dat ik weer mag. En wordt goed schoon gehouden :)
Ik heb zeer goede ervaringen met ME…
Ik heb zeer goede ervaringen met ME Fysio word op een zeer professionele manier behandeld met een zeer goed resultaat voor mijn pijnlijke klachten (artrose) ook ben ik na een nieuwe knie operatie weer prima op de been geholpen 👍🏻
Mvg Jan Zuidweg
Fysiotherapeut met veel kennis
De praktijk is erg toegankelijk. Als je een afspraak maakt dan kan je dezelfde week nog terecht.
Fysiotherapeut die veel kennis heeft. Ondersteunt je tijdens het fysio traject.