Pas op met grote bestellingen bij deze bouwmarkt. Een koppel bestelde hier 150 OSB-platen (ter waarde van bijna €1.500), maar de levering is nooit aangekomen. Hoewel er een vermoeden is van interne fr... Toon meer
2 weken gelden kocht ik via internet een grasrobot bij Gamma. Ik kon betalen en zou die ophalen in de winkel in Gentbrugge. Hoewel ik in Kortrijk woon, was dit de dichtste winkel waar en voorraad was.... Toon meer
Ik ben een Hubo-Rumst klant omdat ik er kort tegen woon. Toch ga ik regelmatig eens langs bij Gamma Schelle, zo ook weer vandaag. Aangezien we tegenwoordig toch zoveel negativisme lezen op social medi... Toon meer
Een bestelling van grote partij boordstenen werd NIET geleverd op de afgesproken dag. 4 stratenmakers konden niet aan de slag. Slechts bereikbare service afdeling voor calamiteiten. Zelf een.oplissin... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
GAMMA biedt je in 87 winkels en onze webshop een groot assortiment doe-het-zelf materialen voor iedere doe-het-zelver: verf, bouwmaterialen, isolatie, sanitair, gereedschap, tuinartikelen. Klussen doe je samen met GAMMA, doe-het-zelf is onze specialiteit.
Amsterdamstraat 18, 2000, Antwerpen, België
- gamma.be
negatieve review niet geplaatst
In winkel regenton gekocht (Practo Garden Classic Regenton zwart 210L). Bleek nadien dat
- een aantal stukken ontbraken in de set
- de ton bovenaan lek was (gat erin)
ik vermoed dus dat dit een set was die al eens verkocht is geweest, of teruggebracht, maar terug in verkoop geplaatst. Daar een negatieve review over geschreven, maar de melding gekregen dat deze review niet zal geplaatst worden. In deze standard mail staan alle redenen waarom men een review niet zou plaatsen, maar geen enkele beantwoorde aan de review die ik heb geschreven. Dus gevraagd waarom men deze review niet ging plaatsen, maar geen antwoord meer gekregen. Dus kiest men ervoor om sommige negatieve reviews niet te plaatsen?
Niet online bestellen
Niet online bestellen. Levering loopt steeds fout. Slechte klantenservice en we zijn hierdoor zelfs over de 1000 EUR kwijt omdat ze onterecht een niet geleverde levering afhouden.
Dienst na verkoop neemt…
Dienst na verkoop neemt verantwoordelijkheid niet op nadat GLS pakket niet leverde. Werd zogezegd in pakketautomaat afgehaald. Newsflash: GLS heeft geen automaten.
Mij niet telefonisch gecontracteerd om snel te handelen. Liever via ticketsysteem traag heen en weer verkeer tot het punt dat ze niet meer reageren. [ticket:3138726] ga het zelf maar na moest het iemand nog interesseren.
rare prijshanteringen...
vandaag (volgens hun website) een kraanonderdeel gaan halen. bleek in de afdeling dit een heel andere prijs te hebben en toch was het hetzelfde... op vraag waarom dit een andere prijs was was de uitleg... ajaa.. die zijn niet meer in stock maar wel online te bestellen en kunnen dan in de winkel geleverd worden.. hoezo? dit is toch hetzelfde onderdeel en kost meer dan het dubbele ... ??
geen idee meneer.. ik kan het verschil niet zien;.
laatste keer dat ze mij zien bij die afzetters met hun zogezegde kortingen..
de klantenkaart is al in 2 geknipt..
heb het onderdeel gevonden bij een professional sanitair en aan een derde van hun (goud)prijzen en zelfs betere kwaliteit...
nog een frappant voorbeeld was mijn aankoop van een kniptang Gardena bij Gamma.. met de fameuze korting eraf heb ik nog € 10 meer betaald dan in een familie hobby/tuincentrum voor een identieke kniptang waar ze een vaste prijs hanteren.
een gouden raad aan de consument: laat je niet vangen door die grote ketens met hun reclamefolders en kortingen met klantenkaarten.. je betaalt altijd meer.....zelfs met de korting eraf...
Klantendienst gamma niet behulpwaam en…
Klantendienst gamma niet behulpwaam en zeer ombeschoft .
Levering 39.62euro
Vraag aan klantendiest.
Bestelling via internet is het mogelijk deze via een gamma winkel te leveren zodat er geen leveringskosten zijn . Antwoord van gamma gaat niet geen stock in winkel. Ik antwoorde worden jullie winkels dan niet bevoorraad zodat er maar een vervoer op de weg moet .
Antwoord gamma : nee je heb het 39.62€ betaald en dit gaat niet .en dit was niet zo vriendelijke.
Volgens mijn was er geen wil tot helpen anders was dit in een tik geklaard .
Ik zal er aandenken als ik nog eens bij gamma goederen tekoop zie staan. En dit is ook mijn raad aan jullie.
Bestellen blijkt moeilijk..
Er valt gewoon niet te bestellen bij Gamma.. online een aankoop gedaan van 3k! en alle regels en afspraken gevolgd als aangegeven op de website. Laten ze me doodleuk weten (de dag voor levering) dat het niet geleverd kan worden in één keer, maar dat er deelbestellingen zullen aankomen (met vertraging). Neem je contact op (20 minuten wachten bij hun helpdesk) en zeggen ze dat ze alsnog kunnen leveren met een dag vertraging. Na het afleggen van de telefoon plots weer een mailtje dat de bestelling geannuleerd werd (per ongeluk.. systeemfoutje ofzo).
Opnieuw contact opgenomen, maar ze konden niets meer voor me doen. Bij afleggen plots een mailtje 'als je het geld terug overschrijft, kunnen we tóch leveren'. Opnieuw gebeld, maar men wist van niets. Herbekeken en dan konden ze toch plots leveren, maar de week nadien. Ik ga kijken bij de concurrent, want dit is een ongelooflijk amateuristisch bedrijf.
Er loopt zó veel fout bij Gamma dat het zelfs gewoon niet meer mogelijk is om een grote bestelling te plaatsen..
Vandaag 3 augustus 2025.
Vandaag 3 augustus 2025.
Vandaag kreeg je 25 + 5 procent korting.
Bleek dat die al verrekend was.
Verf kostprijs 84e....
Met de 20 procent korting bleek die nog 84e te kosten.
Vraag uitleg, bleek die korting al verrekend te zijn.
Dit is echt afzetterij..
Gamma Maasmechelen
Gamma Maasmechelen, gerante te lui om ook maar iets te doen, groot bakkes opzetten als je iets vraagt.. er kan dus niks op maat gezaagd worden, ofwel is het de winkel sluit achter een half uur of dat hout kunnen we niet zagen, stukje van een deur afzagen ging ook niet.. maar wel allemaal samen koffie kletsen aan de kassa! kunnen beter aan de deur hangen dat er niets op maat gezaagd wordt en indien u hulp nodig hebt u beter naar een andere winkel kan gaan!
Gamma Roeselare
Gamma Roeselare, medewerker verfbalie: arrogantie en discussiëren met klant 10/10, behulpzaamheid 0/10
Kortom hij had gewoon geen zin om ons te helpen! De verantwoordelijke van de winkel had ook meer show dan iets anders. Conclusie in het vervolg gaan we wel ergens anders verf kopen waar we wel welkom zijn en geholpen worden!
Kennis va hun vak
Lachen met een vraag die ik stelde ik vroeg of gamma verf afwasbaar was
Is dat een vraag om bij te Lachen daar ik ooit verf gekocht had bij jullie die niet afwasbaar was daar de muur vuiler werd toe ik deze afwaste
Nog nooit meegemaakt
Wat een soep in de winkel te Ronse,waar is het goede oude personeel ? Kom er jaren maar dees nog niet meegemaakt. Aan de kassa een Studentje die hulp moet roepen, ok ,maar zelfs de assistent wist geen raad ,dus weer wachten. Geen goededag bij het binnen komen zoals anders. Niemand merkt u op ,dan toch een behulpzame Student Milan die vroeg ofdat hij mij kon helpen ,vriendelijk en vakkennis voor een Student. Het wordt er alsmaar erger.
Uitstekend en snel geholpen
Vanochtend wou ik op op het hoesje van mijn smartphone een clip kleven waarmee ik deze aan mijn mountainbike wou kleven. Dat moest zo vast mogelijk én waterdicht gekleefd worden, zonder dat de automatische oplaadfunctie verloren ging. Zelf dacht ik aan contactlijm. De sympatieke medewerker van Gamma Overijse, een zekere Jean-Marie, raadde mij echter dubbelzijdige kleefband aan. Inderdaad stukken efficiënter, én de oplaadfunctie bleef behouden!
Komen afspraken niet na
Op 23 mei 2025 een bestelling online geplaatst bij GAMMA. Volgens hun bevestiging zou die de volgende dag in de winkel van mijn keuze geleverd worden. Ondertussen is het 25 juni! En heb ik meermaals de klantendienst gebeld en gemaild, maar mijn bestelling nog altijd niet ontvangen, terwijl het geld natuurlijk wel van de rekening is. Service 0.
lamellen op maat besteld .
Op 4 mei lamellen op maat besteld .
Voorziene levering was in wk 23. (Eind mei begin juni ) Enkele dagen geleden melding gekregen dat ze in wk 25 gaan leveren en vandaag terug een mail ontvangen dat levering al is uitgesteld naar wk 29.
Gamma Brugge Baron Ruzettelaan…
Op zaterdag in mei huurde ik bij GAMMA Brugge (Baron Ruzettelaan) een borstelmachine om buitentegels schoon te maken. Helaas bleek er iets mis met het toestel. Door de middelpuntvliedende kracht was het toestel compleet oncontroleerbaar – zelfs met drie sterke mannen kregen we het niet beheerst. Uiteindelijk heb ik de tegels dan maar manueel geborsteld.
Bij het terugbrengen van de machine moest ik toch betalen. De gerant, Jimmy, gaf aan dat hij zelf geen beslissingen kon nemen en op zaterdag niemand kon bereiken. Hij beloofde het dossier te bepleiten en mij de week erop terug te bellen.
Toen hij mij belde, bleek hij plots niets te kunnen doen. Volgens hem had hij de machine “zien werken” en speelde ook mee dat de machine een aantal uur uit de winkel was geweest. Dat eerste klopt niet – hij had de machine nooit zelf in werking gezien. Hiermee neemt hij het duidelijk niet zo nauw met de waarheid.
Zeer teleurstellende service en kortzichtig beleid. De houding van de gerant doet afbreuk aan de betrouwbaarheid van de zaak. Voor mij: een ervaring om niet te herhalen. Te mijden.
Na aankoop krijg je een vraag om een…
Na aankoop krijg je een vraag om een review te plaatsen op de site. Ik stak er mijn tijd in, en dan wordt dit gewoon geweigerd.. vreemd.
Zal zijn omdat het hun misschien niet aanstond: dingen aanprijzen op de website als iets van het merk legrand en dan iets anders meegeven. Raar dat dit kan in België.
Gamma online shop: Laten mij hun probleem oplossen
Gamma online shop:
Black & Decker haagschaar besteld, waarop een cashback van B&D geldt. Op de Gamma site staat een link naar de B&D site, om die cashback te claimen. Op de B&D site vind ik in de dropdown mijn product niet. Gamma helpdesk gebeld. Zij zeggen dat ik B&D moet bellen, want dat dit hun probleem niet is - ik moet dit met B&D regelen. Ik antwoord dat Gamma op haar website de cashback belooft, en dat Gamma mij het toestel verkocht heeft, dus moet Gamma dit met B&D opnemen, ik moet hun job niet doen. De Gamma medewerker blijft weigeren, dus bel ik B&D op. Deze melden mij dat de link die Gamma op hun website staan heeft, fout is en geven mij de juiste link. Conclusie: Gamma laat mij het werk doen, om uit te vissen, dat zij een fout hebben gemaakt. Als Gamma op hun website een cashback belooft, en de link die ze geven loopt dood, dan is het de job van Gamma om dit met hun toeleverancier B&D te regelen, niet mijn job.
Recent een parasol gekocht bij Gamma…
Recent een parasol gekocht bij Gamma Gentbrugge. Thuis bleek er jammer genoeg een kleine scheur in het doek te zitten. Ik vreesde al voor gedoe, maar niets was minder waar. Zonder veel vragen werd de parasol omgeruild — echt een verademing om zo vlot geholpen te worden!
En het wordt nog beter: Bart, een medewerker ter plaatse, heeft zelfs de nieuwe parasol persoonlijk bij ons thuis geleverd én geïnstalleerd, gewoon tijdens zijn middagpauze. Dat is pas service met een hart!
Kortom: uitmuntende klantvriendelijkheid en een warme aanpak. Wij zijn méér dan tevreden en komen hier zeker terug. Een absolute aanrader!
filiaal in sint-Niklaas,ben man van 76…
filiaal in sint-Niklaas,ben man van 76 en had een houten plank nodig en vroeg om deze in twee te zagen omdat het niet paste in mijn wagen dat is 2 min werk maar hij zei er ligt een handzaag aan de kassa en doe het zelf terwijl hij kon zien dat ik een brace aan mijn hand had en de manier waarop het werd gezegd zal het wel bij Hubo halen daar doen ze nog aan klantservice
Aankoop peletkachel maart 2024Gamma Aalst peletkachel gekocht met
Gamma Aalst peletkachel gekocht met
Eerste jaar gratis onderhoud ,mooie service moeten nog
Komen voor de eerste onderhoudsbeurt zal me iemand anders
Zoeken die wel betrouwbaar is nooit koop ik daar nog iets