Pas op met grote bestellingen bij deze bouwmarkt. Een koppel bestelde hier 150 OSB-platen (ter waarde van bijna €1.500), maar de levering is nooit aangekomen. Hoewel er een vermoeden is van interne fr... Toon meer

2 weken gelden kocht ik via internet een grasrobot bij Gamma. Ik kon betalen en zou die ophalen in de winkel in Gentbrugge. Hoewel ik in Kortrijk woon, was dit de dichtste winkel waar en voorraad was.... Toon meer

Ik ben een Hubo-Rumst klant omdat ik er kort tegen woon. Toch ga ik regelmatig eens langs bij Gamma Schelle, zo ook weer vandaag. Aangezien we tegenwoordig toch zoveel negativisme lezen op social medi... Toon meer

Een bestelling van grote partij boordstenen werd NIET geleverd op de afgesproken dag. 4 stratenmakers konden niet aan de slag. Slechts bereikbare service afdeling voor calamiteiten. Zelf een.oplissin... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Bouwmarkt

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GAMMA biedt je in 87 winkels en onze webshop een groot assortiment doe-het-zelf materialen voor iedere doe-het-zelver: verf, bouwmaterialen, isolatie, sanitair, gereedschap, tuinartikelen. Klussen doe je samen met GAMMA, doe-het-zelf is onze specialiteit.

• Amsterdamstraat 18, 2000, Antwerpen, België

• gamma.be

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ik heb onlangs een qlima kachel gekocht…

Ik heb onlangs een qlima kachel gekocht bij Gamma Mechelen, maar helaas voldeed het product niet aan de voorwaarden die waren beloofd. Toen ik terug ging naar de winkel om het probleem op te lossen, werd ik geconfronteerd met zeer onvriendelijke medewerkers die weigerden een omruilgarantie te bieden. Ook het hoofdkantoor weigerde dit. Uiteindelijk kreeg ik maar 70% van mijn geld terug voor een product dat niet aan de verwachtingen voldeed. Enorme geurhinder. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Gamma aanzienlijk verminderd en ik zou anderen aanraden om voorzichtig te zijn bij het aankopen van producten hier.

18 maart 2025

Te lui om klanten te helpen!

Mensen op de afdeling verlichting hadden weeral!!! eens geen zin om klanten te helpen. Het was teveel om te antwoorden op de vraag en je verder te helpen. Dan vraag je iets over de lampen en is het teveel om de stock te raadplegen... Aan de kassa zat een student die meer met haar make-up bezig was dan met de klanten...een spook was er niets tegen!

1 maart 2025

Gamma kortingsbon is altijd uitzonderingsbon.

Kortingsbon (15% korting op het VOLLEDIG assortiment) van Luminus was niet toepasselijk voor de duistere reden ; "het product (betonflex) is altijd laag geprijsd".
Ja zo kan je alles bewijzen!
Ik begrijp een product met serieuze korting, niet 10cent, dat dat niet toepasbaar is. Maar alle artikelen die niet met korting vermeldt staan in de folder zouden van toepassing moeten zijn voor korting.

22 februari 2025

Reclame maken en dan product niet leveren!

Gamma maakt in de week van 20 november 2024 grote reclame met Skil.
"Koop een Skil apparaat op accu die in aanbieding is en je krijgt er een accu met lader gratis boven op."
Bestelling gedaan in winkel (online ging niet) op 23 november en ik ging na 5 werkdagen het product hebben. Week na week gebeld en telkens werd gezegd dat ik het product ging krijgen.
Uiteindelijk in de week van 23 december 2024 werd er mij gezegd dat het product niet kon geleverd worden. Maar als ik mij ter plaatse naar de winkel begaf ging ik mijn geld nog terugkrijgen. Wat een geluk!

Koop niet bij Gamma, ze liegen en bedriegen u langs alle kanten en rammelen nog eens goed met uw voeten. Service en klantvriendelijkheid kennen ze niet.

23 december 2024

Poort gekocht in de Webshop

Poort gekocht in de Webshop. op 05-08-2024. Zou binnen een week geleverd worden, werd 3 weken later. Dat kan, maar toch.
Vervolgens hebben wij een monteur laten komen die hier al meer dan 50 jaar ervaring mee heeft. Deze heeft hem keurig exact volgens de gebruiksaanwijzing geïnstalleerd.
Na installatie bleek dat de poort niet goed sloot, niet goed open ging en na meermalen proberen (veer spannen, ontspannen, metaaldraad oprolmechanisme herzien, etc) gaat nu uiteindelijk de poort gedeeltelijk open EN moet de beveiliging van de poort omzeild worden om hem open en dicht te krijgen.
In de tussentijd ettelijke mails heen en weer gestuurd met zowel de fysieke winkel Gamma bij ons in de buurt als ook de leverancier van die poort voor de Gamma en gevraagd voor een oplossing, telkens werd verwezen naar de gebruiksaanwijzing....NIETS op ons probleem op te lossen. Ook gevraagd aan leverancier om een monteur van HUN zelf te sturen, daar wordt niet op in gegaan. Zondag de 17e november naar Gamma geweest en probleem WEER uitgelegd, ik zou deze week teruggebeld worden door de leverancier, dat moet NU nog gebeuren. Wij zitten nu met een poort die niet open en dicht gaat zoals het hoort....het is een "spelletje" geworden met van de kast naar de muur sturen en niemand die hierin zijn verantwoordelijkheid WIL nemen. Wij zitten nu met het probleem.
Vervolgens komen er wat werklui die de poort zouden maken aldus de ingenieur, die hebben alleen gekeken en zouden het (WEER) doorgeven aan de ingenieur. Vervolgens stuurt de Gamma klantendienst een mail met de vraag hoe het verlopen is, verhaal voor de zoveelste keer uitgelegd, geen gehoor. In mijn goedhied bel ik die ingenieur opnieuw om te vragen hoe en wat, ik krijg dan zijn voicemail die ik inspreek en ook daar hoor ik vervolgens niets meer van....
Vandaar dat ik dit nu op Trustpilot zet en inmiddels ook de Belgische Ombudsman gecontacteerd heb....niet dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt, maar niets doen levert zeker niets op!

5 augustus 2024

lattenwand voor tegen de muur nooit toegekomen

lattenwand voor tegen de muur besteld, nooit toegekomen, terug betaling nooit ontangen. Communicatie legt de schuld bij de transporteur maar dat blijft nog steeds de keuze van Gamma om met die transporteur samen te werken. Fix your shit en geef me mijn geld terug.

24 november 2024

Weinig soepele klantendienst

Op 24/8/2024 kocht ik primer en bijhorende vloerverf van het merk gamma. Vorige week bleek dat ik ze niet nodig had. Naar gamma Olen dus met ongeopende potten. Men vond verkoopbon maar teruggeven kon niet meer - dit moet blijkbaar binnen de dertig dagen. Weinig klantvriendelijk, zeker voor een eigen merkproduct.

10 oktober 2024

Schandalige bedrijf

Schandalige bedrijf. Ik heb jaloezieën op maat besteld en ze zijn allemaal beschadigd. Er zitten krassen, deuken, vegen, druipers op en willen het niet voor mij repareren. Ze willen vervangende producten sturen zodat ik de hele jaloezie uitelkaar moet halen en weer in elkaar moet zetten. Koop aub je jaloezieën niet hier het is een schandalig bedrijf ik ga ook een klacht opstellen. Na 3 weken wachten heb ik dit pas als oplossing gekregen. En me geld krijg ik ook niet terug.ik waarschuw jullie! Klaargemaakte maten zijn goed maar niet op maat laten maken het zijn amateurs die hun verantwoordelijkheid niet willen nemen

4 september 2024

Gamma Merelbeke

Heb juist een dirty waterpomp gekocht, mooie korting gekregen, actie geen BTW, super vriendelijke bediening, verkoper heeft extra,geholpen en advies gegeven.
Ben zeer tevreden!

21 juni 2024

gamma Machelen

ik wou een tuinartikel kopen en aan de kassa blijkt de prijs bijna het dubbele te zijn... ik loop met een medewerker naar het rek en krijg te horen dat het verkeerd hangt... net als nog een 5tal andere artikelen die bij een lager prijshaakje hangen... bewust alles bij een lagere prijs hangen en dan hopen dat klanten het aan de kassa niet merken?

17 juni 2024

Gamma koersel

Gamma koersel
Nicole heeft me heel goed geholpen
Had een kleur gekozen en laten mengen maar niet meer content toen we thuis waren 🫣
Heb 3 pigmenten gekocht en Nicole heeft me goed en (een tijdje en paar x ) opnieuw gemengd tot we de juiste kleur hadden !
Dank je Nicole voor je vriendelijke babbel en hulp ❤️❤️
Geniet binnenkort van je welverdiende pensioen

30 mei 2024

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, zou 2 weken duren voor levering. Dag dat geleverd zou worden, geen communicatie of niks ontvangen. Gebeld, zou wel dezelfde dag komen. Heel de dag vrij genomen en thuis gebleven. Niemand gezien. Klantenservice gebeld, ik moest gedulde hebben want ze kwamen nog. 22u ‘s avonds nog niemand gezien. Ik had de producten dringend nodig. Dag erna klantenservice gebeld, bestelling geannuleerd en ergens anders besteld. Twee uur later staat ineens de chauffeur aan de deur terwijl ik al ergens anders besteld heb. Zending dus geweigerd. Kwam volgens hem wel vaker voor dat totaal niks gecommuniceerd werd en dat mensen dan zending weigerden. Ik ben nu 100 euro duurder uit door ergens anders te moeten bestellen en of ik mijn geld volledig terugkrijg dat moet ik nog zien!

31 mei 2024

Pakje na 2 maanden nog steeds niet ontvangen

Update: Mijn 3de laatste levering is aangekomen.

Nog steeds mijn pakje niet aangekregen en we zijn 2 maanden verder. Ik begrijp waarom postNL 1/5 heeft op Trustpilot. Als je pech hebt met de courier, zal je je pakje nooit aankrijgen.

10 mei 2024

Gamma Aarschot

Gamma Aarschot. Ik heb daar een Gardena 18V telescopische takkenschaar 3,6m gekocht. Medewerker was zeer behulpzaam en heeft me gewezen op de nog lopende kortingen. Hij heeft me ook goed geholpen met het bestellen op de computer in de winkel ondanks dat hij het zeer druk had. Ze zijn daar trouwens altijd vriendelijk en behulpzaam. Door de lopende kortingen heb ik trouwens maar 168 euro betaald voor de takkenschaar ipv 284 euro.

9 april 2024

NOOIT meer online

Ik wil nog 3 sterren geven, omdat ik de producten van Gamma wel fijn vind en ik altijd vrij vriendelijk geholpen ben in de winkels en aan de lijn, maar ik koop NOOIT MEER ONLINE! Mijn simpele bestelling werd een lijdensweg van meer dan een maand met minstens 3 verwerkingsfouten en ik moest steeds zelf opbellen ondanks dat ze mij 'op de hoogte gingen houden'.

Ik kocht Colorado tuinlamellen online (eerste online aankoop bij GAMMA, de lamellen zijn niet in alle winkels voldoende op voorraad.) Ik kocht en betaalde 7 stuks, maar kreeg er maar 5 geleverd. Bij bellen naar GAMMA zouden ze eerst uitzoeken of PostNL die misschien ergens verloren was, dus daar werd een procedure opgestart en ze zouden mij binnen de week terugbellen met nieuws. Tot 2x toe belde ik zelf terug, want het duurde intussen al bijna 2 weken. Toen bleek dat de 2 overige stuks niet te traceren waren, boden ze een nieuw order aan voor de nalevering van de 2 ontbrekende stuks. Heel fijn, ik was blij dat het dan toch mooi opgelost was... niet dus, ik kreeg opnieuw maar 1 van de 2 stuks geleverd! Opnieuw bellen dan maar, blijkbaar een fout bij het picken, ze zouden nog maar eens eentje in order steken voor me.. heel leuk... alleen bleef de track en trace 8 dagen ongewijzigd op 'PostNL heeft uw pakket nog niet ontvangen' staan. Vandaag NOG maar eens bellen dan (5de, 6de keer? Kan de tel niet meer bijhouden). Ze kunnen opnieuw niet vinden waar het fout liep, maar zullen het nu nog eens opnieuw proberen verzenden... Ik ben heel benieuwd en blijf hoopvol dat ik na bijna 6 weken binnenkort eindelijk het nodige in huis zal hebben... Maar het zal wel de eerste en laatste keer zijn dat ik kocht via de webshop. Ik was makkelijker af geweest als ik naar 3 verschillende winkels was gereden om het nodige aantal stuks te vinden.

12 april 2024

LET OP

LET OP, hydro verf, 1 verfblok borstel en een emmer besteld via webshop / 5/4/24 gekocht

3 verschillende leverdatums gekregen..
-komen hun levertermijn niet na.

Geen vertrouwen meer bij de gamma
app verwijderd en kaart in de prullenbak

9 april 2024

Plotse annulatie van mijn bestelling

Op 19 feb bestelde ik online 13 lattenwanden om thuis te kunnen monteren. Het artikel was voorradig en ik kon meteen de betaling doen. Levering werd vastgelegd op 2 maart. Op 1 maart, om 17u30 's avonds (dus de avond voor de levering) wordt mijn bestelling plots door gamma geannuleerd, het artikel bleek niet voorradig te zijn.
Alle voorbereidingen die ik had getroffen voor deze klus ten spijt, werd mijn bestelling dus door gamma last-minute geannuleerd.

Als een artikel na betaling niet voorradig blijkt, kan dit ook meteen na bestelling (of zelfs enkele dagen later nog) gecommuniceerd worden, maar dit op werkelijk de allerlaatste moment communiceren en de klant voor een voldongen feit zetten, is onacceptabel.

1 maart 2024

4 tuinpalen willen aankopen..

4 tuinpalen willen aankopen... Niet op voorraad! 2 alu standaard buisprofiel... Niet op voorraad. 4 steigerplanken 10 cm breed.... Niet op voorraad. Je begint je af te vragen wat ze dan wel op stock hebben!
Wel beschikbaar in andere winkel, maar dan zou ik het zelf moeten ophalen of 14 dagen wachten. Wat een service!!!! Je zou voor minder aankopen doen op een internetsite!!!

10 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?