Voor vragen was de servicetelefoon snel bereikbaar en ook voor de afspraak om te bezichtigen en het ophalen van de sleutels verliep vlekkeloos.
De boxen zijn netjes met voldoende stroompunten. Fijn dat je er 24/7 toegang hebt en mag werken! Alleen is het allemaal met de auto heel krap, vooral bij de ingang. Ook lastig dat er maar 1 keytag po... Toon meer
Na een fijne bezichtiging alles snel in gang gezet en konden we ondanks de vakantie van de parkbeheerder de volgende dag onze sleutel ophalen. Wij zijn enorm blij met de snelle en fijne communicatie!
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Van Rosenburgweg 200, 6537 TM, Nijmegen, Dukenburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Vriendelijk personeel en een hele mooie betaalbare box.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Net park, nette boxen en duidelijk alles aangegeven.
Goed systeem met het alarm en mogelijkheid van het afsluiten van het terrein.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Top garagepark! Perfecte locatie, goed beveiligd en nette faciliteiten. Ideaal voor mijn bedrijf, alles loopt soepel. Aanrader!

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
er is genoeg ruimte voor ons om te draaien met de aanhanger en deze in de garage box te kunnen rijden. Het park is goed beveiligd en word netjes bijgehouden

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Alleen is het allemaal met de auto heel krap, vooral bij de ingang. Ook lastig dat er maar 1 keytag poortje staat bij de uitgang. Als je van de andere kant komt, moet je uitstappen. Daarnaast is er onvoldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Alles is tot in de puntjes verzorgd, goeie heldere uitleg bij de oplevering. Heldere voorwaarden en een superscherpe prijs voor deze prachtige nieuwe garageboxen.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Zeer nette, grote, schone opslagruimte, goede beveiliging en vriendelijk contact.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
goede plek voor je werk of hobby, veilig, schoon en modern

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
De verhuur was snel geregeld.
De sleutel overdracht ging vlot soepel en prettig.
Fijne communicatie.

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Super snelle service alles netjes geregeld vriendelijke wagenpark beheerder

Antwoord van GaragePark - Nijmegen Dukenburg
Na de aanvraag volgende dag al kunnen bezichtigen. De offerte was snel gemaakt en ook het opmaken van de overeenkomst ging soepel. Oplevering kon al dezelfde dag als het contract was getekend! Een goed product met service gerichte mensen!
Zeer aan te bevelen als u opslag zoekt.