Gaverummet Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte en hemmelig pakke til 150 kr til mig selv som en fødselsdagsgave Jeg har lige fået den og indholdet i sig selv er lækkert nok, 3 x chokolade og en bøtte te. Men jeg fik ikke et ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave 2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte en hemmelig pakke til 150…

Jeg bestilte en hemmelig pakke til 150 kr til mig selv som en fødselsdagsgave

Men jeg fik ikke et kort, som der stod var gratis med og den pakke ene chokolade er en måned for gammel, den anden udløber om 2 måneder og teen udløber her om ca 20 dage.

Jeg var ikke obs på det var dato vare jeg købte... måske har jeg overset det

6 augustus 2026

Hej Jannie
Vi er kede af din oplevelse.
Du køber en lykkepose med 50% rabat + yderligere 10% rabat med kode. Jeg har selv pakket og ved at der var produkter for langt over 340,- som du har fået 50+10% rabat på som lykkepose. Vi skriver ud for lykkeposerne på hjemmesiden, at tingene i poserne er tæt på udløb og derfor under vores indkøbspris.
Vi pakker som oplyst på nettet ikke gratis ind og skriver ikke gratis kort på disse produkter da de netop er langt under indkøbspris og ikke ting man giver væk.
Ville da have foretrukket at du havde skrevet til os direkte hvis en af produkterne direkte er udløbet - det bør der ikke være i lykkeposen og så havde vi fundet en løsning.
Du har til denne bestilling fået produkter til en normalpris af 340,- til en pris på 135,- pakket i stofpose. Som oplyst på nettet er grunden til lykkeposernes pris - netop datovarer eller sæsonprodukter.
Beklager din oplevelse - vi vil gerne ringe dig op og snakke om det.

Super kundeservice

Jeg modtog desværre en forkert vare og kontaktede dem på mail, hvorefter de svarede inden for få minutter, to dage efter stod jeg med den korrekte vare.
Stor anbefaling herfra

28 februari 2026

Super fin oplevelse.

Super fin oplevelse.
Der skete en lille fejl, men Christina var hurtig til at rette op på den, med bravur.

Kæmpe anbefaling herfra.

8 februari 2026

Antwoord van Gaverummet

Tak for anmeldelse Dennis :-) - vi prøver altid på bedste vis at rette op hurtigt på fejl. - god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sender den forkerte vare.

28 december 2025

Hej Christine
Tak for din mail som du har skrevet angående en engel som du mener er forkert.. Vi svarede din mail 1/2 time efter du skrev - i dag søndag og bad dig give os et ordrenummer så vi kunne løse problemet med den forkerte filtengel. Har ikke hørt fra dig siden. Desværre kan vi begå en fejl - men håber da du kan lade os rette op på det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske gavekurve til medarbejdere!!

Fantastiske gavekurve! Jeg har bestilt gavekurve fra Gaverummet til alt fra unge medarbejdere til 60-års fødselsdage – og hver eneste gang har modtagerne været ovenud begejstrede for gaven. Kurvene er smukt sammensatte, indbydende og fyldt med lækre, gennemtænkte produkter, som man virkelig har lyst til at få. Der er kælet for detaljerne, og det kan ses.

Gaverummet.dk får mine varmeste anbefalinger – jeg vender helt sikkert tilbage efter flere lækre gavekurve!

9 mei 2025

Hej Josephine

Tak for de flotte ord. Dejligt at kurvene har kunne bruges. Vi gør altid vores bedste for at ramme 100% til den person der skal modtage en gave.

Rigtig god dag.

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale. For det første har de virkelige gode produkter og priser. Jeg modtog 5 gavekurve, som var pakket ind - uden at betale ekstra for dette. Der var tilmeldt skrevet kort i hånden med den tekst, jeg havde angivet. Det betyder alverden, da jeg ryster for meget til at kunne skrive i hånden selv. Vil klart handle derinde fremover. Jeg fik en sms et par dage inden afsendelse om at de var løbet tør for ét af produkterne og om de skulle erstatte med noget andet. Virkelig god service. Mange tak for den gode oplevelse

13 juni 2025

Kære Nadia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os og ikke mindst at vores kort og gaver er faldet i god jord.
Vi takker samtidig for den store fine ordre du lagde !

God sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg valgte at samle min egen gavekurv…

Jeg valgte at samle min egen gavekurv og sende direkte til modtager. Pakken var hurtigt fremme, og det var pakket rigtig fint ind i en lille kurv, og jeg betalte ikke engang for selve kurven. De havde også et dejligt stort udvalg af vare at vælge mellem. På sigt kunne det dog være fint, hvis de fik små wellness pakker, så man kunne give lidt forskellige cremer/masker/scrubs I stedet for en stor, men det er virkelig også bare hvis jeg skulle sætte fingeren på noget.

6 februari 2025

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering!
Alle varer lever op til forventningerne og de kom hurtigt!

5 stjerner herfra!

6 december 2024

Antwoord van Gaverummet

Kære Caroline - tusind tak for den fine anmeldelse - betyder meget :-)

KÆMPE anbefaling herfra

Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave
2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modtog de lækreste adventskalendergaver, så en
KÆMPE anbefaling herfra 🙏🏼

27 november 2024

Antwoord van Gaverummet

Kære Gitte - tusind tak for de dejlige ord - de varmer. Godt at de unge mennesker kunne bruge deres gaver :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin gavekurv og helt…

Virkelig fin gavekurv og helt fantastisk god kundeservice. Kæmpe anbefaling.

4 september 2024

Hej Tina - det var dejligt at høre :-) Rigtig god dag. mvh Christina

Overraskende oplevelse

Jeg er førstegangskøber hos Gaverummet, og da min pakke så ud til at være afsendt uden at jeg kunne spore pakken, blev jeg lidt skeptisk.
Jeg rettede henvendelse til Gaverummet via Mail uden forventning om at høre noget de næste par dage, da min erfaring har været at service for onlineshops ofte er en by i Rusland.
Her må jeg sige at min skepsis blev gjort til skamme - næsten med det samme fik jeg svar retur fra Christina. Hun håndterede min henvendelse og var meget hurtig til at svare igen da jeg havde yderligere spørgsmål og kommentarer.
Tak for en overraskende hurtig og god service - min pakke er ankommet og jeg kommer helt sikkert til at benytte mig af Gaverummet igen - mine varmeste anbefalinger herfra.

9 juli 2024

Antwoord van Gaverummet

Hej Michael - tusind tusind tak for din flotte anmeldelse. Som jeg skrev i mailen er et af vores helt store mål - at være hurtig på "service-knappen" :-) Så dejligt med kunder der giver sig tid til, at fortælle at de værdsætter det.
Rigtig god sommer !
Christina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sendte en lille pakke som gave 🌸 var…

Sendte en lille pakke som gave 🌸 var flot pakket ind og med et lille håndskrevet kort til modtageren (uden ekstra pris) der vakte lykke 😊 bare lige det ekstra der gør en stor forskel 👍

18 maart 2024

Antwoord van Gaverummet

Tusind tak for din flotte anmeldelse Kitt, det er vi meget glade for at høre og at du har haft en positiv oplevelse hos os😊
Rigtig god dag til dig og god påske.

Mvh. Emma Schønemann
Ejer
Gaverummet.dk

Super god kundeservice

Havde ved en fejl modtaget en vare, der ikke var som beskrevet, men fik hurtig leveret en ny som er helt perfekt. Super god kundeservice, så vil helt sikkert købe hos Gaverummet en anden gang.

4 januari 2024

Fremragende service

Det viste sig, at der var opstået et problem med en af pakkerne i transit, så da jeg tog kontakt for at høre ind til en manglende del af min ordre, blev der taget fuldt hånd om at finde frem til problemet, og skabe en fornem løsning på det, så jeg som kunde ikke skulle gøre yderligere.

Mange tak for den gode service.

8 december 2023

Antwoord van Gaverummet

Hej Michael - tusind tak for den gode anmeldelse ! Håber den sidste option juleøl nåede frem i god behold 🌲🙏🏻😄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En personlig gavekurv uden at man skal rundt i fem forskellige butikker

Synes det er fedt at man selv kan sammensætte en gavekurv tilpasset den person der skal modtage den, det gør det til en mere personlig gave selvom den er købt og sendt via nethandel. Mulighederne for kombinationer er mange.
Vi blev kontaktet kort efter bestilling, fordi en anden kunde havde nuppet den sidste af en af de varer vi havde bestilt. Henvendelsen var med en konkret løsning som stillede os med en bedre vare end den vi havde bestilt.
Gaven blev leveret hurtigt og som lovet.

20 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin hjemmeside og fornuftige…

Super fin hjemmeside og fornuftige priser. Varerne er pakket rigtig fint/bestykket ind. Enormt hurtig levering. Bestilte lørdag nat, og kunne hente pakken i pakkeboks mandag.

30 oktober 2023

Jeg kan virkelig anbefale Gaverummet

Jeg kan virkelig anbefale Gaverummet. Der var sket en lille fejl ifbm. en ordre, og Emma var meget hurtig til at svare, og har virkelig været behjælpelig, så vi fik det hele smertefrit løst.

Jeg glæder mig til at handle her igen 😊

30 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have en barselsgave til en…

Vi skulle have en barselsgave til en kollega. Jeg skrev 2 linjer til Christina og hun sammensatte den mest perfekte og personlige kurv. Den perfekte løsning til personlige firmagaver. Kæmpe anbefaling herfra!

27 juni 2023

Antwoord van Gaverummet

Tusind tak for de flotte ord Janus ! En super god ide med personligt præg til en medarbejder :-) God sommer til jer!