Gaverummet Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte en hemmelig pakke til 150 kr til mig selv som en fødselsdagsgave Jeg har lige fået den og indholdet i sig selv er lækkert nok, 3 x chokolade og en bøtte te. Men jeg fik ikke et ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave 2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg valgte at samle min egen gavekurv og sende direkte til modtager. Pakken var hurtigt fremme, og det var pakket rigtig fint ind i en lille kurv, og jeg betalte ikke engang for selve kurven. De havde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes det er fedt at man selv kan sammensætte en gavekurv tilpasset den person der skal modtage den, det gør det til en mere personlig gave selvom den er købt og sendt via nethandel. Mulighederne fo... Toon meer

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og virkelig god kundeservice

Jeg havde købt tre fine æsker med trøfler, hvor indpakningen desværre var flænset på en af dem, og hvor indholdet var smeltet i alle tre æsker.
Jeg fik utroligt god og hurtig kundeservice af Emma ved Gaverummet og har på den baggrund absolut intet at klage over 👌

Jeg køber trøflerne jævnligt, og der er altid hurtig levering.

Btw Trøflerne fra Monty Bojangles smager i øvrigt super godt og kan klart anbefales 😋

27 juni 2023

Antwoord van Gaverummet

Hej Kristina - ja det var godt vi fandt en løsning og trøfler må være din vinterspise, når vejret ikke er så varmt :-) Tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh Christina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kundeservice og hurtig levering

Super god kundeservice ... blev kontaktet af dem på forkant og efterfølgende hurtig ekspedition. Hurtig tilbagemelding til mig som kunde med god løsning via SMS, da det viste sig, at der kun kunne leveres 2 af de 3 bestilte varer. Vil helt sikkert handle her igen.

6 mei 2023

Antwoord van Gaverummet

Hej Steen - beklager du først får svar nu - men tusind tak for den fine anmeldelse. Ja - vi prøver at afhjælpe så hurtigt så muligt og skønt at du var tilfreds. Du skal være SÅ velkommen en anden gang. Mvh Christina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig hurtig levering. Jeg bestilte noget chokolade tirsdag og modtog det allerede onsdag. Chokoladen var pakket forsvarligt ind, og alt var som det skulle være.

5 april 2023

Antwoord van Gaverummet

Tak Phillip for de dejlige ord 🐣 Påskeslik skal gerne frem inden påske 😀🐥👌🏻 Rigtig god påske ! Mvh Christina

service ud over det…

En helt igennem fantastisk service ud over det sædvanlige.
Tusind tak Christina 🙏🏻
Du har bestemt fået en ny kunde.
Mange hilsener
Jane

14 februari 2023

Antwoord van Gaverummet

Ej tak for den fine anmeldelse Jane :-) Håber gaven kom godt frem :-) Mvh Christina

Bestilte chokolade fra friis Holm

Bestilte chokolade fra friis Holm. Må sige at jeg ikke forstår at de har vundet guldmedaljer for deres chokolade. Men nu er det prøvet, mens det endnu kunne fås, da firmaet er gået konkurs. Men hurtig levering og det er altid dejligt

6 februari 2023

Antwoord van Gaverummet

Hej Heidi - Tak for din anmeldelse af Friis-Holm. Ja synd de går konkurs - mange holdt af deres chokolade og det vil altid være smag og behag. Ville dog ønske at de 3 stjerne var faldet på deres side og ikke vores - hvis vores service og ydelse levede på til dine forventninger :-) Rigtig god dag.

Christina Schønemann
Ejer
Gaverummet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt svar og god service

Efter en misforståelse af forsvundet mail, fik vi svar med det samme. Efterfølgende har der været en vildt god service og hurtigt svar fra dem.

30 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering, jeg bestilte mandag, og pakken kunne afhentes i pakkeshop dagen efter.
Vedlagt var et fint kort og lidt sødt :-)
Det er ikke sidste gang jeg handler her - Kan klart anbefales +++++

9 januari 2023

Kedelig mandelgave

Jeg bestilte mandelgave til juleaften.
Servicen er der absolut intet at klage over, den var helt fin.
Synes at indholdet var kedeligt - hvis jeg vidste at det var en æske chokolade havde jeg ikke brugt 200kr (værdi 250kr) på det, hos dem.

23 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service og flot indpakning

Jeg bestilte fredag formiddag en gave m. kort via Gaverummet - og lørdag lå den klar i pakkeshoppen. Rigtig flot indpakning og håndskrevet kort. Tusind tak for super og hurtig service. Kan 100 % anbefales!

1 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog en gavekurv hvor et senneps glas desværre var smadret. Sendte en mail til gaverummet og kort tid efter modtog jeg svar tilbage om at jeg selvfølgelig ville modtage en ny kurv allerede dagen efter.
Super service 👍

11 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og hurtig levering

Kan kun give kæmpe ros herfra. Jeg bestilte om onsdagen en gave til min kæreste. Jeg læste at der de havde adresse i Viby, hvilket var fint, da jeg selv bor i Århus. Så så kunne jeg jo selv køre forbi og hente den.
Om torsdagen får jeg en meget venlig besked fra deres kundeservice om at de lige ville gøre mig opmærksom på at det var Viby SJ og ikke Viby J.
Sikke et hel for mig at de lige gjorde mig opmærksom på det. De hjælp mig med at få den sendt til mig, og jeg havde sagt at så måtte den komme når den kom.
Men tænk engang om fredagen tikkede der en besked om jeg kunne hente pakken. 👍🏼

Kæmpe ros herfra og vil helt sikkert handle der igen 👍🏼👏🏼

3 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke én finger at sætte på…

Ikke én finger at sætte på Gaverummet.dk.

Fantastisk service - helt ud over det udsædvanlige, lige fra mailkorrespondancen, som gik på noget reklamation over en vare - til jeg sad med en ny vare i hånden igen.

Gaverummet reagerede lynhurtigt, de skulle endda have fat i deres leverandør, og hele vejen var jeg orienteret undervejs.

17 mei 2022

Wauw!

Wauw!

Første gangsbestilling en skærtorsdag, fordi vi til påskefrokost fik snakket om de famøse meget stærke lakridser, som kun jeg havde smagt. Fik bestilt og allerede i dag, lørdag kunne jeg hente ved pakkeshoppen!! Tusind tak for den knaldhamrende hurtige levering og god påske!

16 april 2022

Super god service ❤

Super god service ❤
Fik varene leveret indenfor 24 timer og jeg blev ekstraordinært kontaktet og tilbudt indpakning 👍
Derudover er varerne gode og fair i pris.
Og så var der en lille ekstra gave - tak!
Det er ikke sidste gang jeg handler her. 🥰

21 december 2021