Gaverummet Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte en hemmelig pakke til 150 kr til mig selv som en fødselsdagsgave Jeg har lige fået den og indholdet i sig selv er lækkert nok, 3 x chokolade og en bøtte te. Men jeg fik ikke et ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave 2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg valgte at samle min egen gavekurv og sende direkte til modtager. Pakken var hurtigt fremme, og det var pakket rigtig fint ind i en lille kurv, og jeg betalte ikke engang for selve kurven. De havde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes det er fedt at man selv kan sammensætte en gavekurv tilpasset den person der skal modtage den, det gør det til en mere personlig gave selvom den er købt og sendt via nethandel. Mulighederne fo... Toon meer

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Suveræn service, hurtig og personlig levering, og super flot indpakning.

Jeg orker normalvis ikke, at skrive anmeldelser på Trustpilot, men denne gang blev jeg nødt til det. Har handlet hos gaverummet for første gang.
Jeg bestilte til pakkeshop da jeg er sent hjemme pga. arbejde, men jeg fik en SMS kort efter bestilling hvor jeg blev spurgt om de ikke måtte komme forbi på min adresse med gaven og ville endda time det med, at jeg var hjemme fra arbejde. Mine veninder og jeg har bestilt en gavekurv til en anden veninde, så der skulle også et kort til. Det var håndskrevet, så det var bare lige prikken over i'et. Leveringen skete dagen efter bestilling. Indpakningen var super flot. Det hele var bare perfekt. Det bliver simpelthen ikke nemmere!
Jeg bliver i hvert fald fast kunde og kan varm anbefale gaverummet til ALLE! :-)

24 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen har jeg haft en god oplevelse med…

Igen har jeg haft en god oplevelse med gaverummet . Lækker indpakning , hurtig levering og de skønneste , lækreste ting.
Man bliver ikke skuffet. Der er kælet for detaljerne og det er tydeligt at der er omsorg bag hver ting du køber, sender eller modtager.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra mig og kunne jeg give 10 fik de det.

23 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange i gaverummet og…

Har handlet flere gange i gaverummet og alle gange har der været super betjening, hurtig og personlig levering.
Lækker hjemmeside med mange forskellige produkter, de laver nogle flotte gavekurve, og vareudvalget er stort og lækkert!!
Følg dem på instagram også og bliv inspireret til din næste gavekurv, eller lidt lækkert til dig selv. Man bliver let fristet!!

23 februari 2021

Online med personlighed 🌸

At gå på onlineindkøb i Gaverummet, føles som at gå på personligt indkøb 😁 Ved alle mine handler (både til privat brug, værtindegaver, julegaver, fødselsdagsgaver mm.) har jeg oplevet en hurtig, professionel og personlig betjening/korrespondance samt flot indpakning og levering 🙌
Ps. Og så bliver man aldrig træt af at besøge hjemmesiden eller deres Instagramprofil, da der ofte er nye varer samt gode ideer og tilbud 🌸
De varmeste anbefalinger til Gaverummet og god handel 😁

19 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og personlig service

Har bestilt 12 gavekurve til julegave til kollegaer gennem Gaverummet. Jeg havde først lidt problem med at det antal jeg skulle bruge ikke kunne lægges i kurv online men så skrev jeg en mail til dem istedet for med beskrivelse af hvad jeg godt kunne tænke mig og budget. Fik svar med det samme at de ville finde på noget. Modtog derefter 3 billedforslag på sms og aftalte hvilken, fik dem leveret på min adresse flot pakket ind. Det hele tog kun et par dage og modtagerne blev rigtig glade. Rigtig flotte kurve og virkelig god service.

16 december 2020

Min varmeste anbefaling

Jeg afgav min bestilling ved 22-tiden d. 10. december. Dagen efter kl. 10.39 får jeg besked om at ordren er afsendt og allerede samme formiddag modtager jeg, til min store overraskelse, min pakke. Jeg havde skrevet at pakken bare kunne stilles i opgangen, men manden der leverede den kom hele vejen op med den og ønskede glædelig jul. Da jeg åbnede pakken var der vedlagt et kort med en hilsen og lidt slik. Jeg handler meget på nettet, men dette må være den bedste oplevelse! Desuden har de et rigtigt lækkert udvalg.

13 december 2020

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Super godt udvalg, hurtig levering, samt dejligt overskuelig hjemmeside. Blev leveret personligt hjemme hos mig, service i top.👍🏼 Giv det et kik

3 december 2020