GLOSSYBOX Reviews 3.177

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow fin box hade bara önskat att den var lite mer produkter typ en extra produkt istället för rabatt på flingor eller rabatt på någon hemsida bättre kan ni fokusera på makeupborstar o hårinpackning h... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Supertrevlig och smidig service! Jag fattades tyvärr en produkt i en box, skrev till kundtjänst direkt. Fick kontakt med Alex, extremt trevlig! Jag fick ersättning för min produkt, däremot bara 50kr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra pris, bra produkter, fina boxar. Enda som tar ne rlite är att man inte alltid vet att man börjat prenumerera. Det stora inte när jag köpte för ett tag sedan, (köte en box) och helt plötsligt fick... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hej Agneta,
Vi är verkligen glada att se denna feedback från dig och tack för din recension. Om du har något som du behöver hjälp med i framtiden, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via ditt onlinekonto så hjälper vi dig.

I will miss Glossybox

Glossybox has put a silver lining to my life once a month for twelve years. Wonderful! Affordable luxury.
I will miss it terribly!

20 juni 2024

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag tycker boxarna är spännande och…

Jag tycker boxarna är spännande och prisvärda.

20 juni 2024

Hej Marie,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It’s been really fun to get a new box…

It’s been really fun to get a new box filled the beauty stuff every month, sad that this ends now

Lurendrejeri!

Först märkte jag att min box tog en bra tid för sig att komma fram, därefter kontaktar jag Glossybox som ber om ursäkt och förklarar att Juni-boxen blir sen samt att den skickats ut. Jag skriver idag, exakt en vecka senare och får då svar om att de ''inte har någon förklaring på varför min box inte kunnat skickas ut'' och att jag kommer att få mina pengar tillbaka inom 3-5 arbetsdagar. Jag förväntade mig denna boxen och det suger att jag först får höra att den skickats till att få höra att jag inte kommer att få motta den. Hade jag inte skrivit till dem och undrat hade de nog aldrig heller hört av sig.

19 juni 2024

Hej Alja.
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag är glad att kunna lösa problemet åt dig. Ange ditt ordernummer eller kontakta oss via ditt konto så kan vi lösa detta omedelbart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte nöjd men mycket besviken att ni…

Jätte nöjd men mycket besviken att ni lägger ner kommer sakna er jättemycket

19 juni 2024

Hej Camilla,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har inte heller fått mina juni…

Jag har inte heller fått mina juni boxar har två stycken som jag betalat för, och ingen information om frakt. Har även jag fått meddelande om att jag sagt upp mina prenumerationer vilket jag inte gjort!

Hej Kund.

Älskar era produkter

Älskar era produkter. Mycket tråkigt att ni ska lägga ner.

Hallå,

Tack för att du lämnade din recension!

Det är alltid ett nöje att få denna feedback från våra lojala kunder.

Din feedback hjälper oss alltid att underhålla och förbättra våra tjänster, och teamet kommer att bli så glada över att höra dina vänliga kommentarer.

Skulle du råka ha några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Ta hand om er och ha en fin dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har läst att glossybox ligger ner…

Jag har läst att glossybox ligger ner glossybox i norden.
Jag har betalat för 12 månader leverans men har bara fått till 4 månader. Det stor att ni ska betala tillbaka alla oanvänd pengar/kredit.
När ska mina pengar tillbaka skickas?

Hej Adam.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fel information?

Allmänt bra produkter, men nu i juni har jag fortfarande inte fått min beställning som inte ens verkar ha kommit till Sverige än, men som jag har fått faktura för. Nu har jag dessutom fått mejl om att jag har avslutat min prenumeration när jag själv vet att jag inte har gjort det. Dessutom står det att jag inte har ngr aktiva beställningar även om jag har fått mejl om att jag har det. Var bra första månaderna, men nu är det bara ren ski o inget o ha.

Hej Nathalie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid lika spännande varje gång man…

Alltid lika spännande varje gång man får hem en box. Bästa! Synd att dom inte kommer att finnas mer.

17 juni 2024

Hallå,

Tack för att du tog dig tid att lämna din recension, vi värdesätter och uppskattar dina kommentarer.

Vi strävar alltid efter att förbättra och förbättra din shoppingupplevelse och vi skulle inte kunna göra detta utan din värdefulla feedback.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar, eftersom vi mer än gärna hjälper till.

Spännande

Ibland lite oklara leveranstider, men utöver det något jag uppskattar då man får testa produkter man aldrig testat i vanliga fall

2 september 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

För det mesta bra produkter

För det mesta bra produkter. Chans att prova nya märken. Tyvärr slutar Glossybox och kommer Attilas saknad.

14 juni 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick tre exakt likadana lådor

Fick tre exakt likadana lådor. Hade jag vetat det så hade jag aldrig lagt en beställning.

Hej Andréa.
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag har löst problemet åt dig och skickat ett meddelande till ditt onlinekonto.
Kan du logga in på ditt onlinekonto för att se meddelandet i meddelandecentret?
Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.
Med vänliga hälsningar, Zuzana, Glossybox.

Älskar överraskningen!!

Älskar överraskningen som kommer varje månad! Stor sorg att det inte kommer fler!!😭😭😭

4 juni 2024

Vad glada vi blir över att höra att du är nöjd med GLOSSYBOX!
Din recension är värdefull för att vi ska kunna fortsätta ge bästa möjliga upplevelse för våra kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am so sad that we wont be able to buy…

I am so sad that we wont be able to buy you in Norden anymore...

Jane

Mycket för pengarna!

Mycket för pengarna!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Oftas upprepande produkter i prover…

Oftas upprepande produkter i prover format

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My 12 month subscribtion ends 6 months…

My 12 month subscribtion ends 6 months too early without any information, so now i have payed for 6 months for nothing! Scam?

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry that you have faced this problem, I tried to call but unfortunately you were unavailable. I have investigated your issue and sent a message to your account, please see this when possible.

I look forward to resolving this for you.

Kind regards,
Liam

Bra produkter

Bra produkter, kunde dock varit fler i varje box.

Hallå,

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar, då vi mer än gärna hjälper till.

Jane

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.