GO Sharing Reviews

1,3

OPLICHTING! Functie “rit eindigen” in app werkt niet (na 5 minuten wachten merkt het systeem dat er niet meer wordt gereden en kun je wel uitloggen); helmkast gaat niet open (als je deze bij vertrek... Toon meer

Heel vaak een scooter zonder helm of een scooter die niet werkt, vaak veel problemen de helm bak die niet opengaat waardoor rit niet afgesloten wordt, geen klanten service helemaal niks geen nummer ge... Toon meer

De GO sharing bikes zijn waardeloos. Door de keiharde banden stuiter je als een gek over de weg, met rugklachten als gevolg. De elektrische ondersteuning is ook matig. De GO scooters zijn redelijk... Toon meer

Scooter uit rij geparkeerde scooters gehaald. Na 20 minuten op zelfde plek terug gezet. 3 dagen na gebruik schrijft cjib boete uit. Wordt door go sharing aan mij doorbelast met 20 euro administratie k... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit is geen klantenservice

Scooter wilde niet afmelden bij einde rit en koffer voor helm ging niet open. Bijna 45 minuten staan wachten in de chat. Ineens gaat scooter uit. Op vraag waar ik de helm moest laten niet eens antwoord. Ook geen reactie op vraag of ik al het wachten ook moest betalen. Zag dat het niet zo was pas later in afrekening.
Ook krijg je geen melding als je in gebied staat waar je niet mag parkeren, zag dat pas toen ik weer op kaartje keek.
Zeer slechte ervaring, en dus ook nooit meer.

20 juli 2022

@#ck service: chat. Er is niemand maar ze doen alsof ze er wel zijn

Ik heb een scooter gehuurd en die kon niet wegrijden.
Via de chat geprobeerd contact te krijgen en ik was zogenaamd de 9 in de rij.
Gewacht tot 1 en vanaf daar duurde het letterlijk nog een uur. Ik heb screenshots van de tijd gemaakt.
Na een uur hield de chat gewoon op met “end chat”.
Wat een oplichterij is die chat functie!!!

19 juli 2022

Scooter schakeld niet uit, onvriendelijke klantenservice

Scooter schakeld niet uit, bel het noodnummer, wordt na 8min opgehangen, te druk??
Bel nog eens weer hetzelfde, 20 min later...

Open de chat 17 wachtende, na 20 min nog niks.
Scooter schakeld niet uit.

Vriendin belt klantenservice, wordt eindelijk opgenomen, meneer zegt, u hoeft alleen te betalen voor het ritje,
Betalen? Ik heb 45 min staan wachten voor iemand de behoefte heeft om op te nemen!!!

Man aan de lijn, u moet echt betalen.
Wordt boos omdat wij er wat van zeggen en dit niet klantvriendelijk vinden en gooit de telefoon erop!!!!!

Waardeloos!!

16 juli 2022

Waardeloos

Waardeloos

Spiegels ontbreken vaak. (linkerspiegel is zelfs wettelijk verplicht) Men biedt dus bewust scooters aan die NIET aan wetgeving voldoen. Tevens is je tegoed ineens nog maar een paar maanden geldig, daarna ben je het gewoon kwijt, voorheen was tegoed wat je kocht onbeperkt houdbaar. Pure oplichterij wat mij betreft.

7 juli 2022

Erg duur in gebruik

Totaal 4x gebruikt. 3x de fiets en 1x de scooter. Ik vond het veel te duur.
Totale afstand na 4x gebruikt was 14 km.
Ik moest hiervoor ruim 15 euro afrekenen!
Ik pak voortaan de auto wel weer!

2 juli 2022

Nul compensatie voor defecte scooter.

Weten klanten op geen enkele manier tegemoet te komen. Mijn scooter was defect en wou niet wegrijden of afmelden. Ik had op dat moment niet gebeld omdat ik weg moest en kreeg later de rekening gepresenteerd. Volgens Go had ik op dat moment meteen moeten bellen. Alle bewijzen aangeleverd dat ik 1 minuut later een scooter van de concurrent in gebruik heb genomen voor mijn ritje, maar ze willen mijn rekening van bijna €100 niet compenseren.

30 juni 2022

Worst service

Ongekend slechte dienst. Scooters zijn altijd kapot, meerdere malen meegemaakt dat scooters of fietsen niet kunnen starten of sluiten. Ronduit genant

25 juni 2022

Zeer slechte servis..

Zeer slechte servis..
de scooter was volgens de app klaar om te rijden maar hij was kapot. Ik ging niet maar ik moest betalen ... Ik raad het niet aan. GA

23 juni 2022

Fout in systeem, weigeren te compenseren

Gps van de scooter klopt niet met waar die echt staat. 8 minuten mee bezig geweest, ook dat ziet de klantenservice. Maar ze weigeren het te compenseren terwijl duidelijk was dat het aan hun systeem(gps) lag.

21 juni 2022

Scooter valt ‘S avonds laat uit buiten…

Scooter valt ‘S avonds laat uit buiten parkeer gebied. Fout van go sharing. En omdat ik niet gelijk heb gebeld. Krijg ik boete van 75 euro plus 24,20 administratie kosten. En ik sta daar in een bos alleen ‘s avonds laat. En bel liever iemand die me komt ophalen. Er valt niet over te praten en fout ligt bij hun. Zou dit soort gevallen graag met een stel gedupeerden aanvechten.

20 juni 2022

1e scooter bijna op..

1e scooter bijna op... , 2e in fout staat, start niet. Nog 3e, daar reservering en unlock doet wel, maar de scooter start niet, dan betaal je 2 euros om unlock en lock. 4e was de eerste om terug naar huis, sinds ik had geen zin een werkende 4e ergens te gaan zoeken. Totale grapje 10 euro.

18 juni 2022

Wat een waardeloos product en service

Wat een waardeloos product en service! Heel duidelijk dat ik scooter heb geparkeerd en is door iemand gepakt en 110 euro kwijt. Mijn verhaal wordt in twijfel getrokken en ben geld kwijt

Niet huren die rommel met hun waardeloze service want vaak werkt koffer afmelden of andere zaken niet en ben je bakken geld kwijt

14 juni 2022

Meer dan 100 euro kwijt door dit…

Meer dan 100 euro kwijt door dit bedrijf! De app had een fout gemaakt waardoor de rit niet was afgerond. Toen heeft later iemand de scooter gepakt en gereden vanuit mijn account. Toen ik dit had gemeld kreeg ik te horen dat ze hier niks mee konden en dat ik gewoon de kosten moest betalen terwijl iemand anders op de scooter had gereden.

14 juni 2022

Onbeschoft en misleidend

Aanmeld procedure om een fiets te huren is niet niks. Vervolgens vragen ze je een betaling te doen, om daarna je account te kunnen activeren. Met: een door de overheid afgegeven identiteits document. Volgens hen valt hier alleen een rijbewijs onder. Geen paspoort of id. En ik kan alleen een paspoort tonen. Vervolgens bel ik om mijn geld terug te vragen met de bovenstaande reden en uitleg en wordt ik vrij onbeschoft tegen gesproken dat ik dat niet juist heb en dat dat er nooit heeft gestaan. ***-service

10 juni 2022

Belachelijke boete

Gisteren voor het eerst go-sharing gebruikt maar dat was geen fijne ervaring. Toen ik op mijn plaats van bestemming aankwam en de rit wilde beeindigen kreeg ik een error-melding dat ik buiten het toegestane gebied was. Terugbrengen ging ook niet meer omdat de scooter niet meer wilde starten. Ik had een tientje tegoed opgeladen dus ik dacht: vooruit maar, dat tientje maakt mij ook niet zoveel uit. Krijg ik dus een mail waarin een boete van 75 Euro en een rekening van 227 Euro wordt aangekondigd! Kortom een fantastische eerste ervaring. Dat was eens maar nooit meer.

4 juni 2022

Belachelijk slecht bedrijf

Belachelijk slecht bedrijf. Ik had mijn creditcard gegevens toegevoegd, maar die waren opeens tijdens het gebruik van de app weg. Ik kon niet met Ideal een tegoed kopen en de creditcard van mijn vriend werd ook niet geaccepteerd.

Dus ik de support chat opgestart. Mijn verhaal getypt en na 45 minuten wachten, naast de scooter, werd ik uit de chat gegooid. Tot zover mijn avondje uit.

21 mei 2022