GO Sharing Reviews

1,3

OPLICHTING! Functie “rit eindigen” in app werkt niet (na 5 minuten wachten merkt het systeem dat er niet meer wordt gereden en kun je wel uitloggen); helmkast gaat niet open (als je deze bij vertrek... Toon meer

Heel vaak een scooter zonder helm of een scooter die niet werkt, vaak veel problemen de helm bak die niet opengaat waardoor rit niet afgesloten wordt, geen klanten service helemaal niks geen nummer ge... Toon meer

De GO sharing bikes zijn waardeloos. Door de keiharde banden stuiter je als een gek over de weg, met rugklachten als gevolg. De elektrische ondersteuning is ook matig. De GO scooters zijn redelijk... Toon meer

Scooter uit rij geparkeerde scooters gehaald. Na 20 minuten op zelfde plek terug gezet. 3 dagen na gebruik schrijft cjib boete uit. Wordt door go sharing aan mij doorbelast met 20 euro administratie k... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ervaring met Go Sharing scooter

Ik heb de actie 3x10 gratis minuten rijden gebruikt om de Go Sharing scooters te testen.
Zie hieronder mijn ervaring.
Het vinden van een scooter in de app was er eenvoudig, ik had er 1 van 25 km/h gereserveerd maar weet niet of dit handig was...
Er stonden namelijk meerdere scooters en de scooter die ik had gereserveerd had schade. De volgende keer ga ik niet reserveren als er genoeg scooter staan maar kijk naar de netste scooter. Wat namelijk erg vervelend is dat je in de APP pas schade kan controleren en meldingen kan doen op het moment dat je start met je rit? Waarom zou ik voor deze minuten moeten betalen!
Dit is een slechte zaak, Go scooters zou dit aan moeten passen.
Na wat schade meldingen te hebben opgevoerd in de app en foto's te hebben gemaakt kan ik na bijna 3 minuten de rit starten.
Het rijden op de scooter ging vlotjes en prima.
Het parkeren in de zone en afronden ging ook soepel. Na een boodschapje te hebben gedaan wilde ik terug rijden met een 45 km/h scooter om ook hier ervaring mee op te doen.
Na het activeren geprobeerd via de app de helmbak te openen maar dit lukte niet?
Na het horen van een klik niets. De helmenbak wilde niet ontgrendelen ging er niks open na het horen van een klik. Ook geprobeerd op de knopjes te drukken bij het slot en rukken aan de bak maar helaas.
Na 4 minuten en meerdere keren unlokken via de app heb ik het opgegeven. En daar gaat je tegoed zonder 1 minuut gereden te hebben 😬
Hierna een "nette" 25 km/h uitgezocht omdat de 45 km/h niet meer beschikbaar was en terug gereden.

21 mei 2022

WAARDELOOS BEDRIJF!!!

Nooit meer de eerste en de laatste keer.
Teleurstellende organisatie.
Heb geen woorden voor.
Ze hebben mij bestolen voor ruim €150.
Slechte klantenservice.

20 mei 2022

Ze hebben mij bestolen voor ruim €100

Ze hebben mij bestolen voor ruim €100. Dit zijn praktijken waar je broek van afzakt. Dan pak je een fiets in de zone van Go sharing. Plek A. Ga je naar B. Van B pak je exact dezelfde fiets en ga je naar A. Dan geeft dit Kwalitatiet Uitermate Teleurstellende organisatie doodleuk aan dat plek A niet het servicegebied is. Maar dat je dus een pokke end terug moet naar plek B. Krijg toch de klere.

Als ik -5 sterre kon geve had ik dat gedaan.

20 mei 2022

Slechte dienstverlening

De Go scooters kan je blijkbaar niet neerzetten in de daarvoor aangegeven gebieden in de app, terwijl de scooter goed geparkeerd staat conform de gebruikersvoorwaarden. Na veel gepuzzel bij het ontvangen van een error bij het proberen de scooter uit te zetten, uiteindelijk maar de klantservice gebeld waar medegedeeld werd dat ik ergens anders moet parkeren, ver van waar ik zijn moest. Het argument dat ik in een daarvoor aangegeven gebied stond werd beaamd maar maakte verder geen indruk. Ik moest daar gewoon weg. Bij de nieuw plek aangekomen zelfde verhaal, ik kon de scooter niet uitzetten. Gelukkig was de medewerker van Go dit keer zo lief de scooter op afstand uit te zetten. In al die tijd liep de betaalmeter gewoon door. Waardeloze ervaring!

15 mei 2022

Dag proefritjes!

Ik heb de actie 3x10 gratis minuten rijden gebruikt om de Go Sharing scooters te gebruiken. Echter is geen enkele keer de scooter daadwerkelijk binnen de 10 minuten gratis geweest. Als je er 1 minuut over heen zit, wat al zo is bij 10 minuten en 1 seconden dan betaal je gelijk 70 cent. Ook gaan de minuten van de scooter al in bij het reserveren, dit was van tevoren niet duidelijk. Verder rijdt de scooter prima, behalve dat hij soms echt zo traag als een slak gaat en als er 27 km/h op het dashboard staat en kleine kinderen halen je in, weet je al gewoon dat er iets loos is. Daarom wilde ik de 45 km/h uitproberen, maar toen ik de helmenbak wilde ontgrendelen ging er niks open na het horen van een klik. Daar gaat je tegoed. Ik heb het nog 4 minuten open proberen te rukken, maar heb het tevergeefs opgegeven. Voor mij geen Go Sharing meer.

14 mei 2022

Neigt naar oplichting

Zonder enige vorm van een normale uitleg sturen ze je een boete die geen enkele bewezen grondslag heeft. Vervolgens krijg je op je volledig onderbouwde verweer geen enkele reactie. Enige conclusie die ik dan kan trekken is dat het oplichtingspraktijken zijn.

13 mei 2022

zeer onprofessioneel

Vandaag eerste keer gebruik gemaakt van de app en de scooter. Erg onduidelijk aangegeven en daarna contact opgenomen met de klanten service, zeer on vriendelijk personeel. We werden niet goed geholpen en het contact via de telefoon was erg onprofessioneel. Niks mee opgeschoten. laatste keer voor ons

13 mei 2022

De GO sharing bikes zijn waardeloos

De GO scooters zijn redelijk. De leenscooters van concurrenten rijden veel prettiger en geven een veiliger gevoel.
Ook is GO in verhouding met andere aanbieders stevig aan de prijs.
Tot slot is het servicegebied niet heel gebruiksvriendelijk; de ene straat valt er niet onder, de volgende straat weer wel, enz.

12 mei 2022

Wild parkeren van de huurscooters…

Ben geen gebruiker maar een bewoner waar bij deze in het midden van een looppad wat loopt tussen een weg een gras strook en dan de stoep voor de woningen. Hoe dan ook deze staat er meer dan een uur. Als deze niet door hun eigen mannetje weg gehaald wordt of door iemand die het wil gebruiken een dag of zelf wel meerder dagen daar zal blijven staan.
Door kortingen denken ze dat de wel gepakt worden. Maar ik zie ze zelf dagen op plekken staan waar ze niet horen.
Dit is niet de juiste mannier om geld te verdienen.

10 mei 2022

Defecte scooter en een €130 boete.

Bij Breda een scooter gereserveerd. Blijkt hij buiten het service gebied te staan, kan ik hem ook niet uitzetten. Nog geprobeerd hem binnen het service gebied te duwen maar de GPS verplaatst zich niet met de scooter mee. Na geen mogelijkheid om de scooter af te sluiten snel naar werk gerend voor mijn krlantafspraken. Smiddag's bel ik GoShare op en krijg ik te horen dat ik een rekening van €130 loopt en dat het mijn schuld was dat er bijna een scooter vermist was. (Tijdens de dag heeft iemand de scooter toch aan de praat gekregen blijkbaar.) Het systeem geeft zelfs aan dat ik hem meerdere keren heb geprobeerd af te sluiten.

Kort samengevat. Scooter gereserveerd, staat vervolgens in het rode niet service gebied. De scooter 500 meter naar een service gebied geduwd. Vervolgens naar werk gerend en dan word ik achtergelaten met een rekening van ruim 130 euro. Fijn bedrijf!

10 mei 2022

Waardeloos!

Waardeloos!

De kofferbak van de helm gaat niet open bij vele scooters.

Het is schandelijk duur.

Support is matig.

En nogmaals, schandalig duur...

9 mei 2022

Te Duur !!! Afleggers .. koop zelf scooter beter!

Dit is echt letterlijk de grootste onzin ooit ... mensen schaf maar een auto aan letterlijk goedkoper rijden dan deze shit ... voor mij nooit meer...hoog uit voor nood handig.Maar voor een langer stuk rijden gooi dat in een relatief zuinige auto 1.0 1.2 benzine of diesel en je kan veel langer rijden harder rijden en je heb er veel meer aan ...zogenaamd groen rijden .. ga toch weg lekker tanken mensen ..16km gereden 10.65 eur betaald die zijn echt knetter ... me.auto is echt goedkoper🤥🤥🤥🖕🖕🖕

4 mei 2022

Oplichterij

Oplichterij- de helft van de voertuigen werkt niet of is niet in orde, maar daar kom je pas achter wanneer de meter al is begonnen, en dus betaal jij als klant voor hun verschrikkelijke service. Ze geven dan 'vouchers' als 'terugbetaling' die maar een week geldig zijn, en je kan het overige tegoed nooit meer terugkrijgen.

16 april 2022

Stemt niet gelukkig

Onprettig bedrijf, doet alsof je een boete hebt en weigert om bewijs te laten zien maar wil wel geld innen. Grote schande, niet gebruiken.

6 april 2022

45 minuten lopen

45 minuten lopen, 7 scooters, niks wat het doet. Alles kapot, betalen voor reserveringen van scooters die kapot zijn. Geen geld terug. Puur K.U.T

2 april 2022

Account aanmaken maar word geblokkeerd

Ik wou dus een account aanmaken. Was bijna klaar moest nog het standaard 5 euro tegoed toevoegen. Prima doe ik niet moeilijk over ik wil betalen maar was vergeten dat ik al me geld op me spaarrekening had gezet. Ik het er dus af halen en opnieuw proberen. Toen ging het fout toen kreeg ik een melding rijbewijs niet bevestigd. Ik dacht zo nee dat klopt die werd ook nog niet gevraagd. Nou fijn zag ik ergens een pakket in de app voor 5 euro. Ik denk ja opgelost ik betaal die 5 euro maar nee niks opgelost alleen 5 euro lichter. Ik contact op nemen met live chat de vrouw was super vriendelijk. Alleen het reageren duurde beetje lang maar dat maakt niet echt uit. Heeft ze me super goed geholpen met het geld terug te storten en andere hulp aan te bieden. Meschien werkt het systeem van Go niet zo goed maar de klantenservice is echt super.

26 maart 2022