GodMail.dk Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-mailservice provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

3 måneder til at få ændret alle ens kontier

Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail.
Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på.
Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi taler hundredevis af logins. Det har jeg nu fået 3 måneders varsel til at få ændret på samtlige sider.
Det er langt fra alle sider jeg logger ind på jævnligt.

Mange er måske kun en gang hvert år. Tit så beder jeg om at requeste nyt password som så bliver sendt til min godmail. Det vil så ikke kunne lade sig gøre nu, medmindre jeg vil betale 40,- om måneden for at have en e-mail som er gratis utallige steder.
Det er ikke helt skarpt lavet det her. Jeg tænker man gør det her, fordi man gerne vil ud af sådan en mail service på sigt, da der ingen penge er i skidtet. Men giv nu lige kunderne en chance her.

11 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pludselig koster det dyrt at have en…

Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det er ikke rimeligt.

10 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangeårig bruger stopper her !!

Mangeårig bruger... også helt tilbage fra Ofir-tiden som mange andre - med talrige frustrationer i form at nedlukninger, utilgængelighed osv. osv. og nu senest udfordret af et uønsket bruger-design... vælger at stoppe her!
Det var en af de første/tidlige mailkonti dengang, med rimelig adgang til oprettelse af sigende 'bruger-navne' i modsætning til nogle af den andre som hotmail, Jubii, Yahoo mv.
Som flere skriver..."Godmail har lettet beslutningen" for brugeren om at stige af hesten og finde en ny udbyder.
Der er talrige muligheder i dag (både gratis og billigere) som f.eks; Gmail.com - Proton.me - skyen.live - tutamail.com
Sæt i gang...!

1 augustus 2026

Seriøst

Seriøst? Nu laver i den om til betalingskonto. 25 år, min første og eneste e-mail. Jeg må finde på noget andet. Farvel!

8 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

480kr for en email om året?!!

Loggede på idag og så kom der en medelse med at de vil have 40kr om måneded. Deres buiness model er skiftet og jeg skifter også min email nu. Brugte hovedsagligt godmail pga jeg havde et godt email navn hvilet er umueligt på google mail, men så må jeg havde det istedet for. Hvem op rigtigt tænkte på det?, personen byrdes fyres. Horible ændinger på det seneste, først mail oversigten, så loginet og nu abonoment?!!!!. Like oprigtigt tror de folk vil bruge fkn 40kr om månede på en fkn email altså 480kr om året PÅ EN EMAIL. Med deres nye og så "gode" ændringer får man 10GB i storage på mails, hvad skal jeg bruge det til? Gemme hele wikipedia på mail?! Absurd ændringer, tror de folk hellere vil betale 40kr om måneden end at se på 5 reklamer for 5 sekunder, gad vide hvorlang tid der går før de lukker. Skal ændre alle mine mails er slået til nu pga deres grådighed. Håber ærgeligt de går under pga af det.

7 augustus 2026

Wauw 29 kr

Wauw. Hold da op 39 kr for en mail.
Det bliver så godt , som et trist farvel herfra. Har ellers haft min mail siden den hed ofir. Ærgerligt.

5 augustus 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Farvel fra oktober

Nå Godmail, Så blev det et farvel til jer.
Jeg har haft en mail hos jer siden jeg var 13 og at det hed ofir.dk Små 27 år.
Men siden at jeg har 2 e-mails og at i fra oktober vil have 39,- om måneden for noget flere andre udbyder gratis, så tænker jeg at det bliver et farvel fra mig.

5 augustus 2026

Koster 39 kr. pr. måned fra oktober

Jeg har brugt godmail tilbage fra ofir.mail. Mailen er blevet så svær at navigere i, at jeg har været tæt på at opgive. Her har godmail.dk så sørget for at tage bestemmelsen for mig - fra oktober 26 er mailen ikke gratis at bruge længere. Det vil koste 39 kr. pr. måned. Så her fra bliver det jo nok farvel.

31 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke logge ind på min konto

Jeg kan ikke logge ind på min konto.

Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som har gjort det ret træls på godt jysk at navigere i. I dag kan jeg så ikke logge ind, og jeg antager at igen har opdateret, da “Godmail” logoet har fået et nyt udseende. Jeg afventer en vigtig mail, så det er virkelig ikke særlig rart ikke at kunne logge ind.
Jeg overvejer at finde anden udbyder selvom jeg har været her i mere end 20 år.

31 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangeårig bruger af jeres mailsystem

Mangeårig bruger af jeres mailsystem.

Men hold nu op en gang makværk jeres nye design er. Ulogisk sat op. Ofte kan jeg slet ikke komme ind til mine mails, fordi funktionen forsvinder, når jeg har skrevet min kode?!

Håber I henter det gamle design tilbage. Det nye er totalt elendigt.

5 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måske man skulle overveje at teste et…

Måske man skulle overveje at teste et system inden man bare opdaterer. Det er jo nærmest ubrugeligt og man skal logge ind 3-4 gange, før man kommer igennem. Derudover siger den fejl ved hveranden mail, hvor man bliver logget ud og kan starte forfra. Desuden er layout så rodet at man nærmest bare giver op. Det er godt nok en ommer

29 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse med nyt design på webmail

Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på webmailen. Skriften er meget lille og svær at læse. Derudover dukker der ofte reklamer op, som forstyrrer, når man læser mails eller scroller. Designet virker generelt uoverskueligt og mindre brugervenligt end tidligere.
Det er ærgerligt at se en tjeneste, jeg har brugt i så mange år, blive så forringet. Jeg håber virkelig, at I vil tage denne feedback alvorligt og få rettet op på problemerne hurtigst muligt.

28 april 2026