Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer
Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det e... Toon meer
Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.
Contactgegevens
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Denemarken
- support@godmail.dk
- godmail.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
u er total umulige at få fat i kan…
u er total umulige at få fat i kan komme på min mail har forsøgt siden lørdag at kontakte ringe mvh jan holm
Ofte problemer med at logge ind
Jeg betaler for en godmail konto.. Ofte er systemet nede og jeg kan ikke åbne mails.. De skriver ikke på deres side, hvis systemet er nede.. Når man skriver til support får man ikke svar.. Og ringer man til kundeservice er den ofte lukket grundet sygdom.. Meget ringe service qua det beløb jeg betaler årligt
Cookies tvang på GodStart/GodMail
GodStart/GodMail forsøger at tvinge brugerne til at acceptere deres cookies. Det gælder også abonnenter, der betaler for mailboxen.
Brugere, der afviser at acceptere cookies bliver tvunget til at afvise dem, hver gang brugeren logger på og logger af.
Samtidig er der ingen information om hvem der står bag på GodStart/GodMails web sider. Den eneste mulighed for kontakt er til en ZenDesk.
Spam, spam, spam.
Jeg fik desværre skrevet til en person med en godmail konto og går nu dagligt 2 mails om at jeg skal verificere mig. 😩
Pas på med godmail.dk
Pas på med godmail.dk, jeg tror det er fup og fiduser. Jeg sendte en mail til en som havde godmail så kom der en mail om at jeg skulle verificere mig via et link. Men pas på man skal aldrig trykke på et link i en modtaget e-mail den kan spærre din computer så den ikke kan åbnes igen. Jeg svarede således på deres mail for at fortælle at jeg ikke ville trykke på et link. jeg fik min mail retur med besked om at den ikke eksisterede. Det var godt at jeg trykkede på linket da det er fup og fiduser.
Jeg kan ikke logge på min mail
Jeg kan ikke logge på min mail, den står bare og køre der kommer ingen boks frem hvor jeg skal logge på har vigtige mails at læse.og sådan har det været i over en uge.🤬
Går i tomgang
Hver gang jeg ptøver at komme på godmail, kører hjemmesiden i tomgang og går så ud med en besked om at forbindelsens tidsfrist er udløbet. Det virker dog fint på mobilen, men der er ikke meget jeg kan høre på den angående at slette scammer mails of andet.
Har fået gentagne mails om at jeg skal…
Har fået gentagne mails om at jeg skal verificere min E-mail for at kunne modtage mails et eller andet sted fra...
Har sidenhen fundet ud af, at det er fra DBA (Det står der intet om i de henvendelser om verificering)...
"-og af den grund" er jeg ude af DBA - Adios.
Havde problemer med at logge ind og 2…
Havde problemer med at logge ind og 2 timer senere havde support løst problemet. Rigtig god service. Tak😊
Der er igen problemer med at logge på
Der er igen problemer med at logge på fra mobil og pc’er, så irriterende, jeg betaler faktisk penge for at have min mail
De skriver ikke noget supporten og jeg hører ikke noget fra mine klager
Nej tak til verificering
Vil have at man skal verificere sin mailadresse for at sende en mail til en af deres brugere... fordi man bruger Gmail 😂😂
Urimeligt krav…
Jeg er som mange andre mødt med et krav om at verificere min e-mail når jeg skriver til en godmail-konto. Det er et suspekt og urimeligt krav, som blot siger noget om en falsk sikkerhed for godmail-brugere som ikke får deres post.
Elendig "service"
Svarede på en mail fra en @godmail.dk bruger og fik så en mail om jeg skulle verificere min mail ved svar. Da jeg fik kommunikeret på anden vis har jeg ikke længere behov for mit svar kommer frem. Her 2 døgn efter får jeg stadig rykkermails om jeg skal verificere. "Servicen" er tilsyneladende lavet for at reducere uønskede mails men genererer selv endnu flere. Håbløst!
jeg skrev til en godmail.dk adresse
jeg skrev til en godmail.dk adresse, hvorefter jeg fik mail om at verificere min mail, ved at trykke på et link,
det minder alt for meget om phishing, og jeg bryder mig slet ikke om den næste, nærmest truende mail, jeg fik, fordi jeg ikke havde verificeret endnu.
Hvis virksomheder anvender godmail.dk så finder jeg fremover en anden.
Mails ligger ikke i Danmark
Mails ligger ikke i Danmark! Og der bruges underlig udelukkelse!
Jeg skulle skrive til min familie der bruger godmail.dk men jeg blev afvist og sat i en kø. Dette fordi jeg har en gmail.com adresse. Jeg har skrevet til min familie før på deres adresse hos godmail.dk. Så jeg blev lidt pikeret over afvisningen. Jeg fik en dag senere mail om skulle klikke på knap for godkendelse af min mailadresse. (Rigtig dårlig metode - dette kunne være phising). Og det får mig til at undersøge nærmere. Jeg finder at der ikke bruges danske servere som folk sikkert tror med en .dk adresse! Der anvendes pns21.cloudns.net - altså en server man ikke aner hvor er placeret. Så tror jeg faktisk mere på Google.
Får gentagne gange besked på at slette…
Får gentagne gange besked på at slette mail eller betale
Sagen er at jeg har langt mindre mail stående end jeg plejer og sletter de fleste af dem der kommer ind
Det er en god mail adresse ,men jeg…
Det er en god mail adresse ,men jeg synes der er lidt for mange reklamer .men ellers er siden ok
Før sket at man ikke kunne komme ind på…
Før sket at man ikke kunne komme ind på godmail i flere dage. Og ingen besked om det. Samme galt igen er på Grønland og skal komme ind på mail hvor min biler til Danmark er og min skan kode til at få min bil ud af parkering lufthavnen.
Dårlig service og ingen information
Min mail blev hacket
Min mail blev hacket, og derigennem blev min facebook også. Godmail var hurtige til at få ændret min kode hurtigt og uden problemer så jeg kunne få min facebook tilbage med det samme !!
Der har yderst sjældent været nogle…
Der har yderst sjældent været nogle problemer, virker som det skal.