GodMail.dk Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-mailservice provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Da jeg til morgen skulle ind på min…

Da jeg til morgen skulle ind på min godmail var og er det stadig en kamp at komme ind. Skal først igennem en jungle af reklamer og så et nyt design der er blevet uoverskueligt formentlig fordi reklamer har overtaget det meste af fladen. Overvejer at opsige min mail og lægge alle mine mails jeg har over på anden mail.

28 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen af mine 2 mobiler og pc kan åbne mail længere…

Ingen af mine 2 mobiler og pc kan åbne mine mails længere kun en enkel af gangen, trods flere henvendelser. De siger de har fundet problemet og arbejder på højtryk for at løse det, men intet sker de arbejder kun på at tjene flere penge og de svarer ikke negative mail.
På trods af man giver vilde 480 kr om året for mailboksen, er den alligevel fyldt med spam og reklamer.

24 april 2026

AD-AGeddon / SpyWare Ageddon

Jeg bruger ikke jeres mail, fordi jeg har 5000 alternativer der er bedre, med uden ads, med mere plads, uden trackere.

I og jeres over 1000 partnere der gerne vil smide tracker cookies osv ind i folks browsere er nød til at forstå at folk har en milliad bedre alternativer.

1. ProtonMail
2. Næsten alt andet.

Jeg skulle hjælpe en med at logge ind på godmail og fandt hurtigt årsagen til der ikke kunne logges ind.

Hvis du kører en "Spyware" Blocker vil godmail nægte dig at trykke på login knappen.
Dette er funktionalitet der er kodet af en der arbejder på klienten.

Dvs. Jeg tilføjede en "Block Acception" og så kunne man så logge ind.

A.E

Hvis Godmail og deres over 1000+ partnere ikke må tilføje Tracker cookies, Adware og andet til din browser vil du så nok løbe ind i problemer med at logge ind.

I tilbyder bogstavligtalt INTET af værdi mere andet en jeres brugerbase der nok efterhåden er rimligt utilfredse.

Man kan ikke bruge 1 sekund på jeres side uden af blive bombadered med Reklamer.

Jeres ENORMT basale mailklient som har mindre funktionalitet in Microsoft Outlook Express 2003 på Windows XP formåder at bruge 300+ MB Ram.

Den burde ikke bruge så meget men det gør den pga. alle de reklamer i har smidt ind.

HELE SIDEN ER JO DÆKKET og jeg kunne ikke finde en mulighed for at betale for at få dem fjernet.

Selv hvis der var sådan en mulighed ville det ikke være det værd da alle jeres konkuranter... dvs... 5000 andre, tilbyder mailklienter uden reklamer.

At der er reklamer på startsiden er en ting, men der skal ikke være en billiad trackercookies i folks mail. Det er uacceptabelt.

Jeg kategoriserer GodMail som Ad/Spyware og anbefaler alle brugere at skifte da Godmail kan spolere deres online sikkerhed.

6 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Godmail.dk trænger sig gentagne gange…

Godmail.dk trænger sig gentagne gange på via min nuværende mailadresse, for at få mig til at gøre brug af deres mail, som jeg ikke ønsker at benytte mig af.
Ubehageligt og uønsket

14 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jeg opdaget noget..

Nu har jeg opdaget noget... Inden jeg kan trykke på mit login så skal der lige en reklame på, som jeg så kan slette... OG så kan jeg få lov til login. Nu har jeg haft denne mail siden Ofir.dk... og aldrig er jeg blevet sådan røvxxxxx. Fatter ikke når man nu betaler for Jeres mail. Så burde dette ikke være tilstede. jeg er sur. jeg vil meget gerne have et svar fra Jer.

8 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har haft godmail siden starten

Har haft godmail siden starten. Det fungerer udmærket. I går var der så pludselig noget galt med længe benyttet adgangskode - jeg fik oplyst, at den indeholdt ugyldige tegn. Jeg skrev til support, der løste problemet på under 24 timer. Skulle det være perfekt, så havde jeg fået en forklaring på, hvad det var for noget med ugyldige tegn. Så 4 stjerner kan det blive til.

11 juni 2025

de pillet ved mig

de pillet ved mig efter jeg oprettede en email hos godmail. de brudt ind i mit hus og molested mig fordi de har tracket min ip addresse

27 september 2024

Frygteligt sted

Frygteligt sted. Bliver ved at sende mails om at jeg skal bekræfte en udgående mail.
Der er ingen mail eller tlf på godmail, så man kan ikke komme i kontakt med dem…Man hænger ganske enkelt på dem.
Spam af værste skuffe!

18 september 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bliver ved med

Jeg bliver ved med, at få rykkere på manglende betaling. De truer med at lukke min konto. Det er sendt fra noget Betalingscenter, sol.dk support og Icloud Service. Kan det være spam eller er i begyndt at opkræve betaling?

2 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Godmail.dk be’r mig om at verificere…

Godmail.dk be’r mig om at verificere min egen mailadresse efter jeg har sendt en mail til en person med godmail.dk - hvad er det for en politik? - glem det, og Godmail.dk skal ikke sende rykker til mig 😡😡😡😡

23 juli 2024

SPAM!

Jeg har aldrig været kunde hos GodMail og efter jeg har sendt en e-mail af sted til en privatperson, som henvendte sig til på Bilbasen, sender GodMail en e-mail til mig, hvor de beder mig om at verificere min e-mail adresse.
Det kan de godt glemme!

15 mei 2024

Godmail.dk - Suspekt

Man skal da aldrig bruge et sted, som kræver at dem som sender mails, skal vercificere sig inden de kan modtage den mail man har sendt.

Så er man jo i deres system med ens mail. Lugter virkelig ikke særlig godt.

12 december 2023