Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer
Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det e... Toon meer
Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.
Contactgegevens
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Denemarken
- support@godmail.dk
- godmail.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hold da op noget møg
Mailsystemet drukner i reklamer. Det er umuligt at lukke på, fordi systemet forgæves forsøger at vise reklamer, som det slet ikke magter kapacitetmæssigt.
Systemet er ofte ude af drift.
Der er bare ikke godt nok.
Ændringer alt for ofte.
Der sker for tit ændringer og desværre ikke altid til det bedre. Det skyldes jo nok, at der skal være plads til flere reklamer, men os faste kunder, der oven i købet er betalende kunder, har store ulemper. Nu har jeg f.eks. spildt flere timer på at komme ind i systemet, og det er stadig ikke lykkedes, selv om både mailadresse og adgangskode er korrekt anført, Jeg får til stadighed at vide, at det er forkert.
Orker snart ikke mere.
Hvad sker der!!!
Så er det IGEN IGEN IGEN gal med at kunne komme ind og checke sine mails. Er 5. gang jeg kan oplever dette! FÅ DET NU FIKSET!!!!!
gør mig trist
Hej har haft ofir mail i snart 15år og har været glad for det, men inden for de sidste par måneder, har det været brudt ned, så man ik kan komme ind på sin mail overhovedet 2 gange. Gør mig ked trist og os "sur" for har mødt den mest fantastiske kvinde, men vi er indtil videre kun på mail og har kontakt hver dag, så hun undre sig nok, håber ik jeg mister hende pågrund af jeres " mail system" det ville være møg uretfærdigt da det ik er min skyld. De andre 14 år har det næsten været fejlfrit :)
nu galt igen
hvad sker med godmail nu igen kan ikke kom inde læse email igen ,har være der snart 20 år gode gamle ofir overvejer forlader det her
Tarveligt!
Der er ingen undskyldning for et SÅ ringe produkt!
Har ventet hele ugen på at få en mail med svar på min klamydiatest og nu er mailen nede igen igen igen igen.
Så må vi vel bare håbe at testen er negativ....
Ellers er godmail.dk jo direkte medvirkende til at den forfærdelige sygdom spredes i et alarmerende omfang!
Mvh. Mig
Imponerende medarbejdere
I forbindelse med en teknisk opdatering på Søndagsavisens "godmail.dk" opstod en problematisk situation! Mine mapper kunne ses, men der var ikke noget indhold i dem! Det var tilsyneladende forsvundet.
Min henvendelse til teknisk support blev besvaret hurtigt og efterfølgende blev problemet afhjulpet - effektivt og professionelt. Processen og resultatet var lige til et 12 tal!
Endnu en gang tak til teknisk support! Søndagsavisen kan være stolt af, at have så kompetente medarbejdere i sin stab.
Ole K. Ersgaard
problemløsning
skrev til godmail at jeg havde mistet mine mail og der gik ikke ret lang tid før jeg havde alle mine gamle mails igen. De skrev ovenikøbet igen og spurgte om problemet var løst. Det kalder jeg god service.
Kundeservice
Det er kort præcist og brugbart svar man får, nå man henvender sig.
ringere bliver det forhåbentlig ikke
Helt ærligt,hvor meget skal man finde sig i,hvor tit smadrer de deres eget system,laver nye tiltag(som ikke virker) har været med i mange år(siden ofir tiden) de laver ikke ens setup for mobil/tablet/pc etc deres ene setup kan man ikke markere flere mails. Andre steder skal man dobbeltklikke. Nye mails åbnes uden dette er bedt om hvis man f.eks sletter en man lige har set. De vil ikke aktivere åbning i nye tabs/vinduer pga de mener det ødelægger deres design.... lyt dog til kunderne eller luk det ned. man kunne skrive en 4 sidet stil om hvad der ikke fungere og vel 3-5 linier på en side om hvad der er ok.... dette er pænt meget en OMMER
Langt bedre Godmail end tidligere.
Efter en grundig opgradering og lidt problemer i opstart fasen, må jeg sige den er blevet mere up to date nu og det bedste den filtre spam fra hvis man har lagt dem over i spam, så i fremtiden havner spam mail der, super.
Godmail.dk tager os brugere alvorligt....
Godmail hvade et "nedbrud". Var hurtigt ude, at undskylde.
Gav god info med velformuleret forklaring samt et tlfnr til akut brug...
God og hurtig support
God og hurtig support. Så jeg kan kun være tilfreds. Fortsæt det gode arbejde.
irriterende.
Har været med siden det hed ofir (2000).
Men hold da op det er gået ned af bakken for dem.
Havde det ikke Været fordi min mail er meldt til så mange steder var jeg længe skredet.
reklame helvede og ikke engang brugbart som webmail.
Trist oplevelse, siden i tog over for ofir, har det været meget lidt godt. Mange fejl og ikke brugbart på tablets eller mobil.
Hvad sker der???
Er på intet tidspunkt oplyst om nyt layout/system, så pludselig er min mail på en anden adresse, den virker ikke på tablet. Man kan kun slette en mail ad gangen og nogle mails kan kun åbnes i et vindue så lille at man ikke kan se det hele og kan ikke scrolle. Så må man bare gætte hvad den indeholder. Der er nu komme bokse til flueben, men de har ingen funktion overhovedet.
Det virker helt utroligt amatøragtigt, men som de skriver i autosvar, så arbejder de på at den kan komme til at virke på mobil/ tablet. Jeg venter i spænding, men er træt af at skulle overveje at slette den mailadresse jeg har haft længest. Havde Godmail ikke tjekket om deres nye produkt kunne virke på mobil/ tablet inden de ulejliger alle deres kunder? Eller kom det bag på dem at man kan ønske det skal virke på forskellige platforme?
Så havde helst givet nul stjerner
Opdatering 20/4 2015: jeg har nu i to døgn ikke kunnet logge på igen. Den bare indlæser og indlæser. Har skrevet til support og oplyst alternativ mailadresse de kan svare mig på, da jeg jo ikke kan logge på min godmail. Hmmmmm måske har jeg fået et svar? Det ved jeg når jeg engang kan logge på. Supportstatus er ikke opdateret.
22/4 2015: Stadig ingen kontakt til min mail. Når jeg skriver til support, står der at de vil sende til min alternative mail, dette sker ikke. Jeg kan ikke logge ind og er så træt af, at jeg ikke kan komme på for at lukke ned. Nu gider jeg ikke mere, har haft den mail i 15 år, men føler ikke jeg kan stole på den mere. Der er alt for mange problemer og det tager for lang tid at løse dem.
23/4 : Jubii nu virker den, dog stadig intet svar fra support. Men jeg kan nu se at de har modtaget mine henvendelser. Så skal jeg bare finde ud af at afslutte og viderestille og derefter farvel godmail, vi ses ikke igen
Ny forside
Det er dog det ringeste der endnu er lavet man mangler I den grad tekstfeltet tilbage til gamle det var noget der virkede nu kan jeg ligeså godt bruge G mail
Godmail/Ofir mailboks - magen til hø .... findes ikke
Konstante opdateringer, der betyder nul adgang til mail, kontakter eller ikke muligt at logge på.
Har i hørt om test af funktionalitet inden Go Live
Medlem i over 10 år - går nu på udkig efter anden udbyder, for det her er ikke holdbart - dybt uprofessionelt - nogen bør betale for dette 'sjusk' = rulle hoveder - sådan kan man ikke drive en forretning - for det er det vel?
Godt man ikke er ude og rejse og ens fly billet ligger i indboksen
Hvis man kunne ville i få NUL stjerner - men får 1 for at kunne registre
Har fået NOK!
Magen til møg skal man lede længe efter, pardon my french! Har været bruger i mange mange år uden problemer, men de sidste par år er det gået fuldstændig galt, denne her gang har jeg fået nok, ikke adgang til mine mapper med mails i flere dage nu, og guderne må vide om jeg ser dem igen, den nye opdatering af designet er ubrugeligt, efter flere forsøg har jeg endnu ikke fundet ud af hvordan jeg sletter mine mails, ja sågar sender en mails da det hele er komplet ulogisk. Er så vred over at blive behandlet på den her måde, i skulle skamme jer ud over alle grænser og dem det laver sådan en fejlagtig opdatering skulle fyres. Er rasende.
oller
skulle i ikke afprøve jeres mail inden i laver den online i stedet for at genere jeres kunder