GodMail.dk Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-mailservice provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og enkel mail service, der er til at finde ud af.

Jeg har brugt godmail.dk eller ofirmail.dk, som den hed tidligere, i mange år. Ind i mellem har jeg dog "flirtet" med gmail og andre, men er altid vendt tilbage til godmail, som min faste mailboks. Det har jeg gjort fordi godmail er let at finde ud af, der er ikke så mange dikkedarer, men den har det man har brug for. Desuden er deres service, når man har brug for det, lynhurtig og venlige til at klare de problemer, man kan rende ind i.

17 juli 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktet dem ang et problem med min mail og jeg fik den bedste service af den vedkommende medarbejder hvor jeg før har følt mig til besvær hos andre selskaber .

9 juni 2016

Stadigvæk nede.....

Prøver nu at logge ind fra mit arbejde 0805/20feb med flg besked:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

19 februari 2016

Hej,
Vi havde desværre et større nedbrud der startede fredag eftermiddag og selvom teknikkerne straks gik igang med at udbedre det, både fredag aften og hele lørdagen, blev alt først stabilt i løbet af søndagen.
Vi beklager for de gener dette medførte.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sletter uden advarsel alt og svare ikke på support

Jeg har haft betalt mail i nogle år, efter det overgik til godmail.dk glemmer jeg at logge ind i nogle måneder da det ikke er min primære mail, men da jeg betaler et årligt abonnement for at have den tænker jeg at det er lige meget.

Da jeg vil logge ind og checke mail kan jeg ikke dette - den er låst og slettet. Jeg forsøger af flere omgange at komme igennem til support for at få adgang til den mail jeg har betalt for, men der er absolut intet svar. Det er næsten så amatøragtigt som det kan blive.

Der var en del personlige oplysninger, mailkontakter til gamle venner mv. som jeg gerne ville have haft kopieret over til min nye mail, men det må man jo så skyde en hvid pind efter - nu skal jeg bare have kontrolleret om de stadig trækker det årlige abonennemt eller ej.

8 september 2015

Hej Dolph.
Den konkrete sag kender vi ikke lige til, men kan oplyse at vi ikke sletter abonnenter så længe abonnementet endnu er aktivt. Dem som vi deaktiverer, vi sletter nemlig ikke postkasser, er dem som ikke har været i brug i over et halvt år og som ikke har en aktiv betaling. Derfor må det være over et halvt år siden at dit abonnement udløb, og derved er din mail inaktiv.
Mht. at du mener vi ikke svarer på support henvendelser, er det vigtig at angive en anden e-mail end den Godmail du ikke har adgang til! Og så husk at vi har telefonisk support alle hverdage hvor du kan ringe ind for at få din mail låst op igen. Vedr. betaling trækker vi ikke penge automatisk når dit abonnement udløber, du vil blot få en informations mail om at det snart skal gøres, men processen er manuel. Men som sagt må dit abonnement være udløbet for længst eftersom din konto er deaktiveret, så her er du helt udenfor "farezonen".

Hurtig behandling

Jeg havde ikke nok plads og havde akut brug for at blive opgraderet, så kontaktede god mail og, det blev effektueret øjeblikkelig. Det kalder jeg absolut service i højklasse👍🏻👍🏻👍🏻

6 september 2015

Hej Jette.
Det var dejligt at høre. Tusind tak for din anmeldelse.

"Postkassen er tom."

Aaaaargh, hvor er det frustrerende at jeg, hver gang jeg vil tjekke min mail, bliver mødt af en tom indbakke, og kun efter at have klikket rundt mellem de forskellige mapper får jeg MÅSKE lov til at se min mail. Når jeg så endelig er kommet ind, skal jeg ikke forsøge at kigge i en anden mappe, for så starter kampen om at få lov at se min indbakke igen.

Jeg har haft emailadressen siden Ofir-dagene, hvor tingene fungerede, men siden det er kommet til at hedde Godmail, er det kun gået ned ad bakke. ØV! Ja, jeg kan såmænd ikke engang få lov at give en nedadvendt tommelfinger til et af deres "råd" på supportsiden; det fungerer nemlig heller ikke. :-P

26 augustus 2015

Hej Marianne.
Et bud på dine problemer er, at du har installeret AdBlocker på din computer. Vi har pt. nogle problemer med mailen når denne er installeret, og det fårsager netop en tom mailboks. Ved enten at deaktivere denne, eller prøve at køre din browser i Privat/Incognito tilstand, kan du se om dine mails kommer frem, og gør de det er årsagen fundet.
Du har ikke skrevet om du har været i kontakt med vores support? Men hvis ikke vil jeg anbefale dig, at ringe eller skrive til os, så kan vi hurtigt gennemskue hvor problemet ligger. Se vores kontakt oplysninger her http://www.godstart.dk/log-ind
Med venlig hilsner, Michael

Pengemaskine

Man skal opgrader for at få mere plads....og det koster penge.....det gir jo ikke mening....prøv at opgarder Jeres viden på internettet, og se hvor mange GRATIS mails der findes, og ikke koster en s..., og kan sende ubegrænset af mails......skodmail...

21 augustus 2015

Hej Johnny.
Årsagen til at vi tager penge for vores mailservice er, at vi, som nogle af de eneste i Danmark, tilbyder telefonisk support på mail, både ved fejl samt opsætning.
Det er korrekt at vi har et loft på afsendelse af mails, så vores system ikke udnyttes af spammere, men har man et behov ud over dette er det blot at spørge os, så kan vi sagtens sætte det op på netop din mail. Du skal blot ringe eller skrive til vores support. Du finder info her http://www.godstart.dk/log-ind
Med venlig hilsen, Michael

Svar til Michael

Lang svartid og meget paradoksalt svar. Ja, klart jeg har været i kontakt med suport hos godmail, men de anbefalede ikke hvad du foreslår?
Nu har godmail, pludselig uden varsel, valgt at ændre min kapacitet fra 100Mb til 25Mb. Så nu er jeg færdig med godmail. Har fundet udbyder, som kan give bedre service og funktion.

Ofte er mine mails væk, og det er ikke fordi ABP er aktiveret.
Nu kan jeg slet ikke sende mails, til modtagere som er har været accepteret af godmail altid, fordi alle tidlige afsendere, pludselig rubriceres som spammere????????
Fatter ingenting.
Og bestemt ikke godt for et mailsystem.

10 juli 2015

Hej Bo.
Det lyder bestemt ikke som noget mailen bør gøre, det er vi helt enige i. Har du testet ved at køre din browser i Incognito/Privat browsing for at se om dette løser problemet? Hvis du ikke har AdBlocker installeret må det næsten være et andet program der driller, hvilket denne test vil vise.
Du skriver ikke om du har været i kontakt med vores support? Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at gøre dette da vi derved hurtigt vil kunne konstatere hvad årsagen måtte være. Du kan både skrive og ringe til os. Information om dette finder du her http://www.godstart.dk/log-ind
Med venlig hilsen, Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, kompetent support udover det forventelige

Servere var midlertidigt nede for oprettelse af ny e-mailadresse. Jeg skrev til support og forespurgte hvor længe. Blev herefter tilbudt oprettelse af ny e-mailadresse ved direkte forespørgsel i svar på supportmail. Ny e-mailaccount med midlertidigt password blev herefter oprettet af supporten. Altsammen indenfor få timer - det er service!

17 april 2015
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det funger bare

Jeg fik ved en fejl, slettet alle mails også dem der ikke skulle slettes, og skrev til supporten, og inden for en hvis dato og tidspunkt oplyste jeg sletningen, fik jeg refunderet mails igen, super nemt og hjælpsomt. God påske.

3 april 2015
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Effektiv hjælp

Hjælpen var god, da jeg ikke kunne få lov at sende mails fra min konto. Svaret fra support var effektivt og mit problem blev løst umiddelbart. Årsagen til der ikke gives fem stjerner er dog, at det tog fire arbejdsdage før jeg fik svar fra support.
Lone

27 maart 2015

Kan ikke logge på !

Efter kort henvendelse min problem blev løst på ingen tid.Meget hurtig og god service.Tusind tak ! (kan ikke live uden at logge på min konto par gange daglig)

27 maart 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen adgang til min mail.

Nu kan jeg overhovedet ikke logge ind på min mail. Jeg har ikke haft adgang dertil i denne uge, og håber virkelig ikke, at der ligger nogle vigtige mails derinde. Virkelig surt !!!!!

10 maart 2015