GodMail.dk Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft min e-mail siden 1999. Min første e-mail. Den er der selvfølgelig oprettet næsten alle mine online ting på. Login til de fleste af brugere rundt omkring på de forskellige sider. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke logge ind på min konto. Jeg har brugt jeres service helt tilbage til “ofir” tiden, og jeg logger ind dagligt. Jeg finder det ganske ærgerligt at I har lavet nogle opdateringer, som... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pludselig koster det dyrt at have en godmail konto. Har været brugere i mere end 15 år. Nu vil de Pludselig have 39,95 kr pr måned svarende til knap 480 kr om året for at have simpel mail konto. Det e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-mailservice provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

øv service fra godmail.dk

min ofir.dk mail har de bare slette uden og skrive til mig om det først flot ....
hade haft den mail i over 15 år + alle de ting der er tilknyttet til min mail kan man jo ik bare lige lave om når man ikke har adgang til den mail mere fordi godmail har slettet den :S

8 mei 2018
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende info !!

Hvorfor ikke, den pågældende dag, skrive et lille notat på jeres hjemmeside om problemer, så ville jeg have undgået at bruge en del tid på at søge efter virus mm ??

I svaret mangler info om, hvor de manglende mail er blevet af.
Jeg ved i hvert fald, at der er to mail sendt til mig, som jeg ikke har fået.
Der er godt nok - fra afsenders mailsystem - givet besked om, at mailen ikke kunne leveres - altså hos mig, hvilket afsender har fortalt mig, men hvad med de andre, som jeg måske ikke kender til at skulle have modtaget ???

7 februari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg har skrevet til support på godmail

jeg har skrevet til support på godmail, vedrørende at min indbakke og spam bakken er tom,og har ikke fået svar, og kan ikke forstå at de ikke også kan skrive en sms,, til mig da der ikke kommer nogen mail ind i min indbakke, når folk skriver til mig, ok de kan måske ikke skrive en sms, men kan ikke forstår at der ikke er et tlf nr man kan ringe til

19 januari 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har brugt denne mail i mange år og …

Jeg har brugt denne mail i mange år og været fuldt ud tilfreds. Det er korrekt, at der det sidste år har været nogle problemer med log in men omvendt får man svar meget, meget hurtigt når man indberetter problemet og det bliver hurtigt løst.

15 oktober 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fejl ved "inlog"

Desværre ofte problemer ved inlog:
Der står kun LOG-UD, og der kan gå timer, inden der igen står LOG-IN!!
Selv ikke ved ny søgning efter GODMAIL lykkes det at få fjernet LOG-UD! Dårligt-dårligt!!!!

2 juni 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gentagne problemer med at vedhæfte filer til mails

Gennem mange måneder optræder samme problem igen og igen.

Filer der vedhæftes kommer ikke med frem selv om der er tale og filer med beskeden størrelse.

Når man så henvender sig - oprettes der en Supportsag - og der kan gå dage inden problemet løses. I mellemtiden fremstår man som komplet idiot overfor omverden når man gang på gang fremsender en mail og får beskeden tilbage "du har glemt at vedhæfte...."

Så må man beklage overfor sine kunder og så fremsende via en gmail konto i stedet, hvorfor har man så en konto ved Godmail ????
Der må givet være mange andre med tilsvarende problem.

"ROS" til support teamet, der tilsyneladende sætter alle kræfter ind på at løse problemerne, idet det er kun muligt at komme igennem på telefon i få timer om formiddagen.

10 maart 2017

problemer

det er for ofte der på det seneste har været problemer med at komme ind på min go mail adresse, nu skifter jeg mail adresse til et andet firma, jeg kan have vigtige mail hos go mail, men hvad hjælper dt når jeg ikke kan lukke min mail op?

25 februari 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilbage betaling

Jeg har fået en dejlig oplevelse med min godmail.dk ved en fejl fik jeg betalt for meget men det overskydende blev tilbage ført efter en kort samtale.

24 februari 2017

SUPER RINGE MAIL!!!

Jeg kan absolut ikke anbefale denne side.
Selvom jeg ikke bruger denne så tit, har jeg i 50% af tilfældende oplevet at siden er nede eller andre ting, som gør jeg ikke kan logge på!!!

Brug ikke denne side.

18 december 2016