super snel en voordelig een van de beste websites laten maken die je kan bedenken. Erg makkelijk en klantvriendelijk. Bespreekt vantevoren goed en duidelijk wat het plan is. Echt een aanrader!
Tomas is duidelijk snel en staat open om advies te geven. Ben gewoon erg blij met mijn site die goed en duidelijk is. Aanrader en duidelijke uitleg!
Een professionele bedrijfswebsite laten maken voor een scherpe vaste prijs van slechts €199,95 excl. btw. Goedkoop Eigen Website is in 2023 gestart als een betaalbaar initiatief voor elke ondernemer of hobbyist die in zeer korte tijd een up-to-date website behoeft. Ons team heeft sinds 2006 ervaring in het ontwikkelen van professionele websites. Wij zijn een team dat naar uw wensen luistert en streeft naar een 100% klanttevredenheid.
Aanrader
super snel en voordelig een van de…
Mooie website bouwer
Kent zijn werk goed, weet wat die doet. Fijne kerel om mee te werken.
Vakman
Tomas verzekerd je van een mooie website voor een betaalbare prijs. Communicatie verliep soepel en voor ik het wist was de site al in de lucht. Echt een aanrader. 100% tevreden. 👍🏼
Meer dan tevreden over service en resultaat
Wij hebben met ons bedrijf De Jong Stables een eigen website laten bouwen. Nadat wij onze wensen hadden doorgegeven kwam al snel een eerste ontwerp. Er is altijd naar onze wensen geluisterd. Altijd stipt aan afspraken gehouden en het resultaat was helemaal naar wens. Ook de after sales helemaal top. Iedereen geeft ons complimenten over de site. De prijs is heel betaalbaar voor een startende onderneming. Hiervoor kan je het echt niet zelf doen! Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.
Echt een aanrader voor een betaalbare website
Tomas is zeer kundig, creatief, snel en verzekerd je een mooie website voor een zeer betaalbare prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top! Verder eerlijke en duidelijke communicatie. Echt een aanrader als je een mooie en duidelijke website wil laten maken zonder gedoe en je vindbaarheid wil vergroten.
Snel, duidelijk en erg behulpzaam
Snelle reactie op mijn aanvraag en netjes te woord gestaan met een no cure no pay aanbieding. Ze maken je website (in mijn geval up to date) en daarna kan je nog finetunen en pas als je tevreden bent gaat die online en moet je betalen. Erg goed gevoel aan over gehouden.
Snelle service
Snelle service, goed geluisterd naar me wensen. Voor de mensen die een website willen is dit het juiste adres!
Een aanrader!
Goede communicatie en meedenkende opstelling. Eindresultaat is helemaal naar wens. Goede prijs/kwaliteit. Echt een aanrader.
Goede keuze geweest
Goed bereikbaar en luisteren naar mijn wensen. Ik ben uitstekend geholpen bedankt!
Fantastisch
Vriendelijk, snel, meedenkend en een fantastische service. Ik raad iedereen dit bedrijf aan! De website heeft precies de uitstraling gekregen die ik voor ogen had.
Goed geholpen
Snel geholpen aan een professioneel uitziende website! Zeer tevreden met het resultaat.
GEWELDIG!
De service is echt top! En luistert helemaal naar je wensen.
Echt een aanrader!
Goedkoop Eigen Website heeft een…
Goedkoop Eigen Website heeft een fantastische job gedaan door een complete website voor mij te ontwerpen. Ik ben absoluut tevreden met het resultaat! Vanaf het allereerste contact tot de oplevering van de website was het hele proces moeiteloos en professioneel. Het team bij Goedkoop Eigen Website was attent op mijn wensen en behoeften, en ze slaagden erin om mijn visie perfect tot leven te brengen.
Wat me het meest opviel, was de toewijding van het team om ervoor te zorgen dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook goed functioneerde op alle apparaten. De responsieve en gebruiksvriendelijke aard van mijn nieuwe website heeft mijn online aanwezigheid echt versterkt.
Ik waardeer de betaalbare prijs die ik heb betaald voor zo'n hoogwaardige website enorm. Ik kan Goedkoop Eigen Website van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel webdesign tegen een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het geweldige werk!

Antwoord van Goedkoop Eigen Website
Zeer goede prijs/kwaliteit!
Tomas heeft een prachtige moderne en professionele site gemaakt voor mijn eigen bedrijf. Hij is snel, betrouwbaar en prijs/kwaliteit gewoon de beste die je kunt kiezen. 200 euro en ik heb gewoon alles wat ik nodig heb. Top!
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Goedkoop eigen website is simpel in gebruik en levert een snelle service. Ik zocht iets dat kwalitatief goed is en waarvoor ik niet teveel betaal. Prijs / kwaliteit top.
Ik ben uiterst tevreden
Ik ben uiterst tevreden, Tomas is erg professioneel, makkelijk mee te communiceren, en luistert naar je wensen. Wat ik het meest fijn vond is, dat ik direct werd geholpen.
Zeer tevreden!
Hier word je echt van A tot Z professioneel geholpen! Zij zetten ècht die extra stap om alles perfect te krijgen. We hebben het contact volledig via WhatsApp kunnen doen, handig! Ik ben tevreden. Prijs-kwaliteit 10/10.
Goede prijs/kwaliteit
Na veel rondkijken besloten om mijn website hier te laten maken. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben voor de prijs, ziet er echt top uit. Hartelijk dank!

Antwoord van Goedkoop Eigen Website