Deze crowdfunding is een fijne organisatie om mee samen te werken. Ze reageren snel en de website werkt goed. Ze komen hún afspraken na en het geld wordt correct overgemaakt. Slechts één ding vind ik... Toon meer
Ondanks de chatbox Nora was er een vlotte en correcte oplossing voor mijn vraag. Met de doorgegeven informatie aan Nora kwam ik vlug bij de juiste contactpersoon om mij vooruit te helpen!
Zonder enige aankondiging wordt mijn account -- was al drie weken succesvol in de lucht -- onklaar gemaakt. 'You violated our terms of service', geen uitleg, er was níks veranderd, ineens word ik erui... Toon meer
The #1 and most trusted free fundraising platform, empowering people to help people. Over $5 Billion raised for personal causes!
855 Jefferson Ave, 94063, Redwood City, Verenigde Staten
- gofundme.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hoe durven ze zulke enorme bijdrages in…
Hoe durven ze zulke enorme bijdrages in te houden op donaties....
We hebben hier veelal over mensen in nood, volgens mij enorme winstmarges want zulke bedragen zijn zeer zeker niet bedoeld om de platform te financieren. Schaam je....
Ik krijg geen code om in te loggen
Ik krijg geen code om in te loggen, dus kan niet doneren, of ik nu 0032 (België) vooraan gebruik of niet.
Geen fijn platform
Geen fijn platform, trage klantenservice. Uiteindelijk voor het nederlands platform whydonate gekozen.
Hele nare organisatie
Hele nare organisatie, donaties via Victoria Koblenko voor Oekraïne: go fundme schijnt het geld veel te lang vast te houden. Héél naar omdat het geld voor generatoren daar was,het is daar nu koud, veel geld opgehaald...waardeloos!!
Donatie komt nooit aan..
Een donatie gedaan aan een uitgekozen doel.. Donatie is nooit aangekomen bij het doel maar wel geld van mijn rekening af.. Contact gezocht met gofundme maar ze doen alsof er niets is gebeurt.. Heel erg jammer dit!
weet iemand een telefoonnummer van deze…
weet iemand een telefoonnummer van deze organisatie.
ben het wachtwoord vergeten(stom) en krijg geen respons van deze organisatie.
we willen het geld zo graag storten op haar rekening zodat ze nog leuke dingen kan doen met haar kinderen.
Gofundme is geen partner.
Dieven zijn het. Simpelweg gangsters.
Ruk organisatie. Rukcommunicatie en ze houden er een eigengereide policy op na. Tot 2 x maal toe sluiten ze zonder opgaaf van redenenen mijn campagne. En dan kan je zelf uitzoeken wat er volgens hun gekleurde interpretatie mis is.
Daarbij staat per default tijdens het doneren hun marge op 15%..wel instelbaar maar het schrikt mensen af. Daarbij hebben zij met hun amerikaanse policy schijt aan europese wetgevingen.
Al met al een uitstekend voorbeeld waarom nooit met amerikanen in zee te gaan. Ik zit nu op een nederlands platform en ben daar reteblij mee.
Makkelijk platform om geld in te zamelen
Makkelijk platform om geld in te zamelen voor een goed doel. Houd er wel rekening mee dat er administratieve kosten aan verbonden zijn. Ergens in mijn ogen ook logisch, anders kan het platform natuurlijk ook moeilijk blijven bestaan.
Geld naar een rekening overmaken is even een dingetje, maar als het eenmaal goed is ingesteld(gegevens verstrekken en documenten uploaden) dan staat het geld snel op de rekening(lees minder dan 12 uur!).
Ik was een beetje huiverig vanwege alle slechte recensies, maar dat viel me gelukkig 100% mee.
Al met al een goed platform om snel veel mensen mee te kunnen bereiken.
Eigen zak gaat voor
Je mag alleen een fundraising starten wanneer zij het persoonlijk goedkeuren. En laat dat nu net het probleem zijn. Want persoonlijk heeft een tintje. In hun geval zoveel mogelijk geld naar grote organisaties, want dat brengt hen het meeste op. Dus kleinere die in dat vaarwater komen worden gedelete. Zoals altijd dus geen goede gedachte er achter maar gewoon ordinair geldlustig...
Werkt prima bij mij
Wanneer je eenmaal alles hebt ingevuld en de nodige informatie hebt gegeven en gelezen en je rekening houdt met de 2,5% die ze achterhouden voor transactiekosten werkt het voor mij prima, ik heb al mijn geld iedere keer gekregen, dus schrik van de ervaringen die andere mensen hebben bij gofundme, ik heb verder geen klachten.
Onbetrouwbare organisatie
Onbetrouwbare organisatie. Heeft een politieke kleur en heeft geld achter gehouden dat voor de Canadese truckers was bestemd!
Een organisatie als dit moet geboycot worden! Deze organisatie moet stoppen!!
Oneerlijk
Eerst verdienen aan een inzameling en dan het geld blokkeren is geen eerlijke business
PRO SCAMMERS...
PRO SCAMMERS...
NOOIT EEN FUNDCAMPAGNE BIJ STARTEN!!
GROOTSTE DIEVEN OOIT
Het zijn volgens mij gewoon fradeurs ik…
Het zijn volgens mij gewoon fradeurs ik hoop dat er een rechtzaak komt. Heb ook gelijk het geld teruggestort.
Een onbetrouwbaar bedrijf
Mensen met een andere politieke visie misbruiken is in moderne tijden niet meer aanvaardbaar.
Waarschuwing
Waarschuwing. Geschokt. Mediaberichten. Gelden door gofundme arbitrair van doel naar andere bestemmingen afgeleid.
Onbetrouwbaar.
Geld wat gedoneerd wordt aan een specifiek goed doel, behoort ook op die bestemming te komen. Om het te geven aan andere doelen is een misdrijf. Tzou wat zijn als de postbode besluit dat mijn pakketje naar een ander adres Verzonden moet worden alleen omdat hij het niet eens is met de bestemming.
Onbetrouwbaar en onveilig
Onbetrouwbaar en onveilig. We hebben hier te maken met een criminele organisatie
Dieven
Dieven - stort langs deze website geen geld, ze durven het voor zichzelf houden!
Scam
Rontselt geld voor goede doelen, maar keert het uit aan linkse terroristen.
Honk Honk.