Deze crowdfunding is een fijne organisatie om mee samen te werken. Ze reageren snel en de website werkt goed. Ze komen hún afspraken na en het geld wordt correct overgemaakt. Slechts één ding vind ik... Toon meer
Makkelijk platform om geld in te zamelen voor een goed doel. Houd er wel rekening mee dat er administratieve kosten aan verbonden zijn. Ergens in mijn ogen ook logisch, anders kan het platform natu... Toon meer
Ondanks de chatbox Nora was er een vlotte en correcte oplossing voor mijn vraag. Met de doorgegeven informatie aan Nora kwam ik vlug bij de juiste contactpersoon om mij vooruit te helpen!
Zonder enige aankondiging wordt mijn account -- was al drie weken succesvol in de lucht -- onklaar gemaakt. 'You violated our terms of service', geen uitleg, er was níks veranderd, ineens word ik erui... Toon meer
The #1 and most trusted free fundraising platform, empowering people to help people. Over $5 Billion raised for personal causes!
855 Jefferson Ave, 94063, Redwood City, Verenigde Staten
- gofundme.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Blij dat het opgelost is
contact met donateuren niet mogelijk
Ik heb redelijk goede ervaring, alles wordt uitbetaald en we kunnen geld inzamelen voor ons doel. Het lukt alleen niet om donateuren mails te sturen. Ik zie zojuist de reactie van gofundme. Ze hebben inderdaad een mooie tool maar desondanks komt de email niet aan bij de donateurs bij de helft van de gevallen. Alle instellingen staan goed.
Voor ons sponsordoel is donateurcontact belangrijk omdat we graag informatie willen van hen om hun presentjes na te sturen. Ik sta echt voor aap zo.

Let op met dit bedrijf!
Dit bedrijf schrijft ongevraagd geld van je creditcard af. Ik heb geen idee waar de transactie vandaan komt. Ik heb 6 keer geprobeerd contact met een medewerker te krijgen en nu 3 weken later nog altijd niet gelukt. Ze doen er alles aan om je niet te helpen.

Antwoord van GoFundMe
Hoge transactiekosten Als je iemand die ernstig ziek is…
Als je iemand die ernstig ziek is financieel wil helpen, moet je ook nog eens geld betalen aan de organisatie, dit gaat mensen afschrikken
3,50€ transactiekosten op een bedrag van 20€ vind ik erg overdreven
Dit is ook de reden waarom mensen in mijn omgeving niet hebben gedoneerd
Ze willen deze mensen die over de rug van zieke mensen rijk worden niet gaan spekken!

Snelle service
Chatbot daar heb je echt niets aan, maar met de medewerker was alles zo geregeld, heel snel en netjes alles afgehandeld.

Antwoord van GoFundMe
Mijn dochter heeft voor school geld…
Mijn dochter heeft voor school geld ingezameld voor Alpe d'Huzes. Opdracht van school. We proberen al weken om dat geld eraf te halen omdat ze het nu moet storten naar de rekening van school. Nou dat lukt voor geen meter. Al 1000x een foto van paspoort gedownload en bankgegevens. Wat een ongelofelijk DRAMA. en het moet eraf omdat het anders allemaal terug gestort wordt naar de mensen die het gedoneerde hebben of ze nemen het zelf in , ik heb er geen vertrouwen in!!!!!!

Antwoord van GoFundMe
Site voor criminelen hun dwangsommen…
Site voor criminelen hun dwangsommen hier vangen, zag er nu een voor Roeland, hoezo zijn huis? De uitzetting was aanstaande wegens niet betalen van huur. Spullen eruit voor de hens erin ging is ook niet het minste maar valt in niet bij bedreigen van agenten met de dood.
GoFundMe faciliteert strafbare feiten.
GoFundMe faciliteert strafbare feiten.
Bijvoorbeeld een actie om een dwangsom van €50.000 bij elkaar te krijgen voor de veroordeelde crimineel Youri Plate.
Ik heb geprotesteerd, de reactie was dat dit is toegestaan op het platform.
Terwijl deze actie duidelijk ingaat tegen de eigen voorwaarden.
Het gaat dus alleen om de provisie over het ingelegde geld, niets meer en niets minder.
Ik vind het nog te vroeg om tot een…
Ik vind het nog te vroeg om tot een oordeel te komen. Ik heb een hindernis ervaren bij het verifieren van mijn account en bankrekening. Ik ben in de tussentijd wel erg fijn geholpen door email contact met Tanner.
Fijne site om mensen te helpen en…
Fijne site om mensen te helpen en geholpen te worden!
Fijn contact
Fijn contact met de helpdeskmedewerker omdat ik niet verder kwam. Verder is het betrouwbaar en werkt het perfect.
Wat een vreselijk slecht bedrijf
Wat een vreselijk slecht bedrijf. Ik en het het donatiedoel hebben tot 5x toe ons geïdentificeerd, bankgegevens aangeleverd etc. alles gedaan wat ze vroegen en dan wordt er iedere keer opnieuw gevraagd wat ze allang hebben. Knettergek word je ervan. Ene Dennis die zichzelf als de grote jongen presenteert snapt er niks van of wilt het niet snappen of zijn afwezigheidsassistent staat aan. Komt er op neer dat ze nu alle gelden geblokkeerd hebben en ik ernaar kan fluiten. Denk je ook eens iets goeds te doen dan zijn er altijd nog dit soort malloten die het dan weer verpesten. Op een klacht hierover wordt niet gereageerd, verder dan Dennis kom je niet. Kansloos, en ik ben niet de enige gedupeerde zie ik wel
Heel vreemd bedrijf
Heel vreemd bedrijf. Pas er voor op! Ik doneer anoniem en zij geven mijn gegevens door aan de ontvanger. Onbetrouwbaar dus.
Dus dan maar even voor jullie de definitie van 'anoniem': Anoniem betekent dat iets of iemand niet herkenbaar is of niet bekendgemaakt wordt. Het verwijst naar het handhaven van anonimiteit, waarbij de identiteit van een persoon of de oorsprong van informatie verborgen blijft, vaak met de bedoeling privacy te behouden of om onherkenbaar te blijven.
Dus ook niet naar de begunstigde.

Meer dan uitstekende service
Meer dan uitstekende service! Een verdachte afschrijving van mijn creditcard werd binnen een uur afgewikkeld, top!
Hulp nodig bij gofundme
Heb donaties binnen via gofundme. Kan mij iemand helpen hoe dit bedrijf werkt. En hoe ze bereikbaar zijn. Alvast bedankt.
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf, harkt 15% binnen over de ruggen van ondernemers die failliet zijn (Keilewerf). Ook niet bereikbaar
Puur asociaal stinkbedrijf
Puur asociaal stinkbedrijf. Als je 20 euro wil doneren kost je dat 26 euro. En dat over de rug van mensen die dat geld waarvoor het doel is hard nodig hebben. Ik wist dit niet en ben daar erg van geschrokken! Die ene ster is nog teveel maar dat ging niet anders!
Gofundme heeft die 1000 euro terug…
Gofundme heeft die 1000 euro terug gestort . Eerlijk is eerlijk daar ben ik heel blij om. Mijn vertrouwen in hun is wel gegroeid. Zeer slecht bereikbaar, maar op een gegeven moment toch contact en toen toch goed geholpen.