Goldcar

Ik had via Ryanair een auto gehuurd bij Goldcar in Palma de Mallorca. Had bij Ryanair al betaald, met extra verzekering. Ik hoefde alleen nog maar voor een extra bestuurder te betalen bij aankoms... Toon meer

Oplichters! Bij het ophalen lieten ze ons tekenen voor de borg en leek het allemaal goed. Na het inleveren bleek de borg echter afgeschreven vanwege een 'upgrade' waar wij niets van wisten en niet vo... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Automarktplaats
  3. Autodealer
  4. Motorvoertuighandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Autobedrijf Goldcar Amstelveen Voor een ruime keus in Hyundai en Mitsubishi modellen moet u bij Goldcar zijn! Ons autobedrijf, gevestigd in Amstelveen, biedt u daarnaast een ruim aanbod van diverse occasions. Wij zijn bovendien erkend partner bij QRS; u...

• Pletterij 2, 1185 ZK, Amstelveen, Nederland

• goldcar.nl

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte ervaring met Goldcar Pisa airport

De auto die we voor 12 dagen huurden, een Lancia Ypsilon, gaf na 1 dag aan dat de bandenspanning aan de voorkant niet klopte.
We zijn naar een garage gegaan die eigenlijk net ging sluiten maar we werden geholpen aan wat lucht. De rechtervoorband bleek veel te zacht en werd opgepompt.
De melding op het dashboard bleef.
Na twee dagen zagen we een flink ingezakte voorband en reden weer naar een garage.
De monteur zei dat de autoband slecht was, en toonde ons de slijtageranden. Ook de linkervoorband vertoonde die slijtage.
De monteur heeft de reserveband geplaatst, zodat we naar ons volgende vakantieadres konden.
We hadden inmiddels nog een flink aantal dagen te gaan en voelden ons met dit resevebandje en een slechte band te onveilig om de vakantie voort te zetten.
Weer naar een garage bij Arezzo, Daar werd bevestigd dat het met deze beide voorbanden, een reservebandje en een te versleten voorband, te gevaarlijk was om de vakantie voort te zetten. Er waren twee nieuwe voorbanden nodig. We probeerden Goldcar te bereiken voor overleg.
Het nummer dat je meekrijgt bij het verhuurkantoor blijkt een algemeen nummer van Goldcar Europe te zijn.
Zij konden niets doen en gaven een nummer door van Goldcar Pisa airport. Dat nummer bleef na vele malen proberen niet bereikbaar.
We hebben de knoop doorgehakt om twee nieuwe voorbanden te laten aanbrengen, mede omdat de garage bereid bleek om ons een officiële brief mee te geven waarin aangegeven werd dat om veiligheidsredenen de banden vervangen moesten worden. We hebben onze vakantie verder zorgeloos af kunnen maken.
We hoopten deze kwestie bij inlevering af te kunnen handelen.
Dat lukte dus niet bij de Goldcarbalie in Pisa. We konden een formulier invullen waar ons probleem met de auto op ingevuld kon worden. We moesten ook duidelijk maken dat het niet onze eigen schuld was, maar dat we de auto zo meegekregen hadden.
Verder moesten we de hele kwestie naar een opgegeven e-mailadres sturen om het af te handelen.
We hebben foto’s waarop de slijtage te zien is, de garage waar de banden zijn verwisseld, de brief van de garage met een zo duidelijk mogelijke beschrijving ingediend. Een aantal weken krijg je te horen dat het in behandeling is, maar dat het druk is. Waneer je Goldcar belt krijg je medewerkers aan de telefoon die het Engels zo vreemd uitspreken dat je nauwelijks met ze kunt praten en het met een paar steekwoorden moet doen. Na wekelijks informeren of er iets bekend was kwam uiteindelijk een afwijzing.
We hadden de aankoop moeten overleggen!
Hiervoor gold hun verzekering niet.
We voelen ons zeer unfair behandeld.
We krijgen een auto mee die niet veilig is, we proberen alles wat mogelijk is om Goldcar te contacten en we leveren hem beter af dan we hem meekregen. We hebben de stress en het oponthoud en niets van onze gemaakte kosten terug, alleen excuses voor deze ongemakken.
Nooit meer Goldcar!
De reviews waren misleidend.

15 juni 2024

Slechte ervaring

Via Easyterra een auto gehuurd op Sardinië en volledig met verzekering betaald. Bleek daar dat we nog 242 euro moesten betalen voor extra verzekering, een keer tegenin gegaan maar uiteindelijk toch maar betaald met tegenzin en een onderbuik gevoel. 'Iedereen moet dit hier betalen' wordt er dan verteld.

'Gelukkig' zijn er meerdere met dezelfde klachten.

27 juni 2024

Ik heb er spijt van dat ik Goldcar…

Ik heb er spijt van dat ik Goldcar Palermo niet heb gegoogled voordat ik boekte, via rentalcars.com. We hadden al geboekt inclusief Full Insurance maar daar moest dan nog wel een extra verzekering bij ter plaatse van 241,- extra met een vaag verhaal over refunds, claims via de broker of hen. Na een discussie toch maar toegegeven want Sicilianen hebben een reputatie wat betreft autorijden ( en dat klopt!). We konden het extra bedrag niet meer van de creditcard halen die gebruikt was voor de boeking ( wél fysiek aanwezig) maar elk ander wettelijke betaalmiddel wordt geweigerd, ook een andere Mastercard creditcard. Veranderen van de naam op de reservering en elke andere oplossing is niet mogelijk. Heel vreemd allemaal en een frustrerende start van de vakantie. Hun favoriete zin is: No sorry, that is not possible. Dat zou moeten zijn: We're not sorry and we don't want to do this. Bij alles worden we terugverwezen naar de broker, rentalcars.com, waarvan customer service niet bereikbaar is, of technical issues heeft, of je aan het lijntje houdt met vragen om bewijzen om vervolgens te wijzen op hun policy, die ze ook nog eens verkeerd interpreteren (in dezelfde email!). Van de vakantie heb ik 3 dagen geprobeerd om een refund te regelen, en nu na ruim een week na de vakantie ben ik nog geen stap verder maar krijg wel braaf steeds een nietszeggend antwoord van rentalcars.com. Bij Sixt ernaast hebben we een superaanbod gekregen, een superservice en een superauto.

8 juli 2024

OPLICHTERS!!

Ik had via Ryanair een auto gehuurd bij Goldcar in Palma de Mallorca.
Had bij Ryanair al betaald, met extra verzekering.
Ik hoefde alleen nog maar voor een extra bestuurder te betalen bij aankomst.
Bij aankomst moest ik nog € 155 extra betalen voor verzekering die ik niet nodig had anders kreeg ik de auto niet mee!!!

12 mei 2024

NIET BOEKEN!!!!!!!!!!!!!!

NIET BOEKEN
Bij aankomst in Málaga bleek dat ik een extra verzekering moest afsluiten a 250,00 voor één week. ( ik had volledige verzekering via Discovercars geboekt, waar ik ook de boeking gedaan had) Nee dat gold bij hun niet en ik had geen recht op pechhulp dan.
Met heeeeeeel veel tegenzin overstag gegaan. Verder 150,00 voor volle tank betaald die we terug zouden krijgen.
Ben benieuwd...
Bij het terugbrengen van de wagen loopt niemand mee om de boel te controleren.
Je moet de sleutel in een soort kluisje gooien en per mail word je geïnformeerd.
Nu bijna 7 uur later heb ik nog géén mail binnen.
Maar gelukkig hebben ze geen borg als pre-autorisatie afgeschreven.
Al met al een hele nare, slechte ervaring met Goldcar.
Ik boek er nooooit meer!

6 juni 2024

Auto via Rental cars gehuurd in faro

Auto via Rental cars gehuurd in faro, alle relevante informatie was al bekend, ellenlange administratie, in Nederland al een extra verzekering af gesloten, probeer ze weer er een aan te naaien, zo brengen ze ook een borg voor de benzine van 150€ in rekening, bij het in ontvangst en inleveren van de huurauto als oud vuil behandeld. Huur hier NOOIT een auto!!!

25 mei 2024

opgelicht door goldcar

ruim 90 euro aan schade die niet door ons is “aangebracht”. Hebben foto’s als bewijs dat schade er al was voordat wij de auto huurde. Er was op dat moment niemand aanwezig van goldcar om dat te melden. Dus foto’s gemaakt.
Nooit meer goldcar voor ons. Oplichters

20 mei 2024

Goede ervaring met Goldcar

Wij hebben voor de eerste keer bij Goldcar in Seville een auto gehuurd en alleen maar goede ervaringen. Het personeel was zeer behulpzaam en de auto die we meekregen was vrij nieuw met maar 20000 km op de teller. We hadden wel de extra verzekering afgesloten. We hebben een week zonder problemen rondgereden en mocht het zo uitkomen dan huur ik opnieuw een auto bij Goldcar.

19 mei 2024

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Geboekt via tussenpersoon met allrisk verzekeringen. Proberen ze je bij afhaal nogmaals een allrisk aan te smeren. Andere auto meekrijgen dan geboekt met zoveel schade dat de kruisjes op het formulier niet in te vullen zijn. Bij inleveren weigeren ze te controleren. Na paar uur al mail dat er schade was veroorzaakt door ons. Gelukkig duidelijk op film dat het er al was. Klantenservice kantoor op Madrid airport zijn onbereidwillend en zeer arrogant. Ze zeggen enkel je moet mailen en dat kan 2 weken duren. Creditcard nog steeds 1500 borg vast. Ze vragen ook nog eens 138 euro borg voor de diesel als deze niet afgetankt is. Bizar hoog. Kortom een misdadig bedrijf waar je NOOIT moet huren, het zijn boeven en ze zijn zeer klantonvriendelijk. (en ook beschadigde en hele vieze auto's)

5 april 2024

Slechtste autohuurervaring ooit bij Goldcar

Goldcar heeft ons bij het terugbrengen van onze huurauto in Alicante € 150 in rekening gebracht voor een krasje van 2,2 cm op de velg. Deze kras hebben we niet veroorzaakt, maar bij het ophalen van de auto hebben we de velgen niet op krasjes etc. gecheckt, dus we konden dat helaas niet aantonen. In Griekenland -waar we vaak een auto huren- is het checken van velgen ook niet gebruikelijk. Op onze mail hierover werd pas na vijf weken en diverse herinneringen gereageerd. Bedroevende service. Voor ons geen auto meer van Goldcar!

17 januari 2024

verzekering tweemaal betaald

ik maakte een online boeking + betaalde ineens ook voor een verzekering.
Bij het ophalen op de luchthaven van de wagen, bleek dat die online betaalde verzekering 'niet van toepassing' was... Daar kreeg ik de mogelijkheid, ttz daar moest ik ineens voor een andere verzekering betalen. Anders zou ik de wagen niet kunnen huren. Dus heb ik 2 verzekeringen betaald. 70 euro online + 151 ter plekke...
Wat is de bedoeling hiervan?

29 december 2023

Niet aan te raden!

Gatverdamme wat een oplichters! Ik had in Juli een auto gehuurd. We zijn inmiddels al in October. Ik moet nog een deel van de borg of tank terugkrijgen tig keren gebeld gemaild tot heden nog niet ontvangen. Erg slecht dit maakt in zulke gevallen toch wel beter om te huren bij grotere bedrijven zoals Sixt of Avis. Daar heb ik nooit problemen mee gehad. Dan maar meer betalen!

20 juli 2023

Niet voor herhaling vatbaar

Bij Goldcar via broker auto gereserveerd (NISSAN SUV). Bij de balie was die er natuurlijk niet maar wel een 'Dr' SUV die ze zelf niet aanbevelen. Zelf voor een auto in dezelfde klasse moest je 3 euro per dag bij betalen.

Na terugbrengen van de auto met een volledig volle tank werd een deel van de borg ingehouden omdat we zogenaamd een smart tanking service hadden afgesloten. Totaal niet op gewezen bij het huren maar staat blijkbaar in de kleinere lettertjes.

10 september 2023

Jaren klant bij Goldcar en nooit problemen gehad

Huur al meer als 10 jaar auto bij Goldcar en nog nooit problemen gehad. Tip betaal voor relax cover is wel wat duurder maar dan ben je van het probleem borg af, want als je dit niet hebt kun je aan je klompen aanvoelen dat ze wat vinden, hoppa trekken ze van je borg af. Enigste minpuntje tot nu toe .Je moet wel erg lang wachten voordat ze de brandstofwaarborg full/full terugbetalen kan wel een maand duren maar dat vermelden ze ook.

1 september 2023

OPLICHTERS

Bij het ophalen van de auto werd gezegd dat ik een borg diende te betalen. Bij het inleveren van de auto de borg niet teruggekregen, terwijl er geen schade is gereden en de auto met een volle tank is teruggegeven.

Bij het indienen van een klacht, kreeg ik als reactie dat ik zogenaamd allerlei extra services had gekocht, wat uiteraard niet het geval was.

Conclusie; Goldcar heeft je opgelicht door je extra services te laten betalen onder de noemer van "borg".

28 juli 2023

OPLICHTING

OPLICHTING

Dat dit nog kan in 2022. Kleine Kia geboekt en betaald met all in verzekering bij Rentalcars. Opgehaald op de airport net voor sluitingstijd, we kregen een tablet om te tekenen en moesten nog 230 betalen, borg denk je dan in de haast? NIETS gevraagd en NIETS uitgelegd. Komen we er bij terugkomst achter betaald te hebben voor een extra verzekering, die we al hadden? Pakken ze mooi nog 130 extra mee voor sluitingstijd:)

15 oktober 2022

NIET BOEKEN

NIET BOEKEN. Malafide praktijken. Review op eigen website zijn nep. Ze lichten je op waar je bij staat en je kunt niks. Je visa card is niet geldig, extra verzekering afsluiten en je kunt fluiten naar je centen. Lees aub de echte reviews!!!
Ik ben voor 280 euro opgelicht. Dagelijkse praktijk daar, tel uit je winst

4 september 2022

Grote oplichters en dieven bij goldcar

De auto had 1 lekke band en de tank was niet helemaal vol! Achter de balie waren ze erg agressief en moesten wij 480€ extra betalen. De auto had vlekken in de bekleding en de auto stonk naar sigaretten! Nu achteraf zeggen ze heavy duty cleaning en hebben 150€ van mijn creditcard afgeschreven en dat is pure diefstal!!! Mensen huur hier geen auto want dit is de verhuur maffia van Europa en ook do you spain is aangesloten bij dit criminele bolwerk! Waneer ik weer in alicante ben ga ik mijn geld terugpakken bij goldcar en zal indien nodig het personeel over de balie trekken en hardhandig mijn geld claimen! Dit is tuig van de ergste soort en moet aangepakt worden want dit moet stoppen!!!!!

29 augustus 2022

Wel betaald geen auto gekregen bij Goldcar!!

Referentie: gfa 2938348 res 21933710 db
Waardeloze firma! Ik heb op 18 Mei 22 een auto huur geboekt bij Goldcar. Pick up tijd 12 uur op 24 Mei in Rome. Ik kreeg terugkoppeling dat ik binnen 24 uur mijn reservering bevestigd zou krijgen.

Bevestiging kwam niet en daarom op 19 Mei een dringende mail gestuurd (na telefonisch advies).
Vragen: graag opnieuw de bevestiging opsturen of indien dit niet mogelijk was om de reservering te annuleren.

NIETS gehoord!! Toen maar elders auto gehuurd.

En toen het ongelofelijke op 24 Mei op tijdstip 14 uur 44 kwam de bevestiging binnen. Alsnog bijna 3 uur na pick up tijd!!!
Uiteraard kon ik auto niet meer ophalen.

En nu komt het.. de kosten 342,61 euro gewoon afgeschreven van mijn credit card.

Toen kwam er antwoord 14 uur 45 een minuut later dan de bevestiging 5 dagen later dan mijn dringende mail. We hadden een fout in ons mail adres geschreven en daardoor was de bevestiging niet aangekomen.
Goed dat zou zo kunnen zijn, maar ik heb daarna vier (4!) keer gemaild waarom ze dan geen antwoord gegeven hebben op mijn dringende mail van 19 Mei 22!
Ook gevraagd aan ze om een voorstel ter faire afhandeling te doen. Opnieuw GEEN antwoord!

Kortom: auto wel betaald en niet kunnen krijgen.
Bedrijf niet geantwoord op een dringende vraag van een klant met een probleem.
Kortom doe NOOIT geen zaken meer met Goldcar. Zegt het voort.

We zijn nu 6 dagen verder op 7 Juni. Ze reageren gewoon niet! Ik heb al 6 mails gestuurd. Het zijn bandieten. Huur nooit geen auto bij Goldcar!

Let ook op hun klanten waarderingssysteem. Ze staan 4,2. Dat lijkt heel goed! MAAR het is hun eigen systeem. Je kunt geen klacht indienen en ook geen beoordeling geven. Die boeven vragen tevreden klanten hoe ze het vonden. Kortom oneerlijk!

1 juni 2022

Waardeloze autoverhuurder

Wat een slechte verhuurder. Pure intimidatie bij aankomst op Sevilla Airport. Men weigerde de gehuurde auto mee te geven, want er zou geen verzekering zijn afgesloten bij de broker (wat wel het geval was). Zouden alleen de auto meekrijgen als we een dure verzekering bij Goldcar zouden afsluiten. Half uur discussie en intimiderend agressief geschreeuw van de baliemedewerker. We hielden voet bij stuk. Eerst ging de prijs naar beneden voor de verzekering en uiteindelijk na veel gedoe kregen we de auto toch mee. Nooit meer Goldcar!!!

23 mei 2022