M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Toon meer
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Toon meer
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Toon meer
Een onbetrouwbaar bedrijf wat niet reageert op e-mail en telefoon wegens drukte wordt niet opgenomen. Erger nog bestelling niet aangekomen. Update; Na diverse e-mails te hebben verstuurd... Toon meer
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Nederland
niet te snel ...
maar macbook pro batterij wel ontvangen !!!
bedankt
Paul (België)
PS controller in niet origineel, plaatje laat zien van wel.
Helaas NEP
Mijn bestelde product na veel mails ongeveer een half jaar later ontvangen.
ze hadden het binnen een week bezorgd en gratis verzending dus ik heb niks te klagen
Bestelling geplaatst voor een voeding van een spelconsole d.d. 14 oktober en betaald. Op 23 oktober deze melding: 'Bedankt voor de bestelling. Helaas hebben wij wat vertraging opgelopen. Je bestelling word in de loop van aankomende week geleverd. Onze excuses voor het ongemak'.
Dat kan natuurlijk. Alleen nu is er nog steeds niets en is GOWOBO telefonisch niet te bereiken. Op mail (digitaal contactformulier) wordt niet gereageerd. Jammer. De eerste ervaring met GOWOBO is niet al te best.

Antwoord van Gowobo.nl
Ik vermoed hier een scam. Achter de NL site en .nl domein, schuilt gewoon een bedrijf wat gevestigd is in Hong Kong - bestelling geplaatst van voorraad product, netjes bevestiging gehad, verder totaal geen reactie meer, ook niet op mail om de order te annuleren aangezien de order nog steeds in bewerking staat. Telefoon is bandje dat ze het te druk hebben waarna verbinding verbroken wordt en op mail wordt niet gereageerd.
Gezien de moeite welke is gestopt in het opzetten van een gelikte NL website, vraag ik mij af hoe betrouwbaar de positieve reacties hier zijn van ontvangen producten, aangezien de meeste mensen toch hetzelfde verhaal hebben omtrent onbereikbaarheid en niet uitleveren van producten. Stom genoeg heb ik met iDeal betaald in plaats van creditcard. Heb je klachten, klik op klachten op de site, dan zie je hoever de klantgerichtheid gaat - oftewel een hele subtiele scam.
"Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via klachten*gowobo.nl. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (****s:**ec.europa.eu*consumers*odr*)."

Antwoord van Gowobo.nl
Controller gekocht op Gowobo.
Controller laad niet op, en werkt slecht. Staat op de site dat ik deze kan retourneren maar er staat nergens een link. Als belt word je verteld dat ze het druk hebben. Ook als je om 11.01 belt. vervolgens een mail gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd.
K** site, niets op bestellen
Week geleden een bestelling gedaan, mailtje gekregen dat het verwerkt gaat worden, maar het is nu een aantal dagen later en nog steeds geen nieuwe of iets gehad, heb al een mail gestuurd, meerdere keren gebeld, dm op insta achtergelaten en een bericht via de site achtergelaten maar ik krijg maar geen antwoord, erg frustrerend

Antwoord van Gowobo.nl
Slechte kwalitiet product en slecht klanten-service. Ik wil mijn product terug zenden en heb gemaild over hoe ik dat moet doen maar ik heb geen aantwoord gekregen.
Ik mistte de adapter. Dit had best even duidelijk in de advertentie gemeld mogen worden. Verder prima in orde en snel verstuurd .
Ik kreeg geen bevestiging van de bestelling. Je moet dus maar afwachten of alles goed is overgekomen. Wat langere levertijd. 1 product was OK andere (moest eerst nog geladen worden) was compleet dood. Een mail gestuurd dat het product niet kan laden , maar nooit antwoord gekregen. Ben steeds net te laat om te bellen (11.00-16.00) maar ga het morgen weer proberen. In afwachting van de eventuele afhandeling, beoordeel ik dit bedrijf als slecht.
Up date: nooit meer contact kunnen krijgen met dit bedrijf. Weggegooid geld dus, jammer en nooit meer.
Uitermate teleurgesteld. Bestelling niet geleverd. Geen reactie op email. Telefoon altijd bezet met andere woorden dag geld.
Koop hier niks. Is gewoon fake!

Antwoord van Gowobo.nl
Bestelling geplaatst met een levertijd tot 8 dagen.
Inmiddels bijna 4 weken verder en niets meer vernomen. De telefonische servicedesk geeft enkel aan dat ze het druk hebben en dat je ze via de mail kunt bereiken, daarna wordt de verbinding verbroken.
Op de mail is tot nu ook nog niet gereageerd.

Antwoord van Gowobo.nl
Net wifi beveiligingsset ontvangen een kwartier later draaide de installatie al naar wens
Dit bedrijf is echt slecht. De producten zijn niet aangekomen geen trackntrace nummer
Geen idee. Waar mijn parcel is??
Niet tevreden☹️

Antwoord van Gowobo.nl
Zou graag meer op de hoogte gehouden worden over stand van verzending
Voor de rest prima gegaan
Goed beeld en geluid . Alleen word er geadviteetd dat er wiffie en zo op zit maat dat is niet zo . Je kan niet verbinding maken en streamen via je telefoon
Tja... Ik kwam een advertentie tegen van GOWOBO op marktplaats. Ik zocht een Trainingshalsband voor de hond. Natuurlijk had ik al gezien dat de producten van GOWOBO uit China komen, maar ik vond het wel fijn dat er maar 3 dagen levertijd stond. Beter dan een maand wachten als je het via de bekende Chinese kanalen besteld. Maar helaas, al de dag na mijn bestelling (die betaald is met Ideal) kreeg ik een mail. "Uw product komt eind deze week en uiterlijk begin volgende week". Een week later maar eens checken via mail waar het nu blijft. Geen reactie op mijn mail, maar wel een paar dagen later een mail dat mijn bestelling onderweg is. Oke bijna 2 weken later, maar toch. Redelijk. Dacht ik..... Ik kreeg mijn pakketje inderdaad. Helaas was het product al duidelijk gebruikt, zelfs de batterijen zaten er nog in en die waren leeg. Na er nieuwe batterijen in gedaan te hebben begreep ik ook waarom ze leeg waren. De halsband was kapot! Hij begon hysterisch te trillen en stopte pas als je de batterijen eruit haalde. Dit was dus al eens retour gestuurd waarschijnlijk. Geen pakbon (wat wettelijk verplicht is) geen retour instructies, geen telefoonnummer, geen retour adres. Dus ben ik maar weer in de mail geklommen en heb gevraagd om een retour adres en een nieuw product of mijn geld terug. Tot op de dag van vandaag geen antwoord. Ik heb te laat gekeken naar de recensies hier om te beseffen dat dit "bedrijf" en ik gebruik deze term sarcastisch, zich niets aantrekt van de slechte recensies hier en ook niet van plan is om er iets aan te gaan doen. Er is in ieder geval een melding gegaan naar Marktplaats, want daar heb ik ze uiteindelijk gevonden, dat zij hun samenwerking met deze mensen maar eens goed moeten herzien. Ik heb er in ieder geval geen vertrouwen in dat ik ooit nog mijn geld terug zie of een deugdelijke Trainingsband ga krijgen. Bestel hier niet, geef ze niet het voordeel van de twijfel, je komt bedrogen uit!