M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Toon meer
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Toon meer
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Toon meer
Een onbetrouwbaar bedrijf wat niet reageert op e-mail en telefoon wegens drukte wordt niet opgenomen. Erger nog bestelling niet aangekomen. Update; Na diverse e-mails te hebben verstuurd... Toon meer
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Nederland
Ik ben echt zeer maar zeer ontevreden!
ik heb 17 december een dualshock controller gekocht als kadotjes voor kerst.
Vandaag de dag (6jan) 19 dagen later nog steeds geen controller ontvangen.
Naast meedere contact formulieren te hebben ingevuld en elke dag vanaf de 20 gebeld te hebben nog GEEN REACTIE!!!!
Ik vind dit echt schandalig.
Service is heel ver te zoeken.
Klantenservice die bestaat daar volgensmij niet meer.
Ik wil me geld terug of me product ontvangen!!!
Ik raad iedereen af om hier wat te bestellen ik heb dit nog nooit mee gemaakt.
Je zou bijna aan oplichting gaan denken.

Antwoord van Gowobo.nl
We zijn tevreden, na mailen over product een reactie gekregen en was geleverd binnen 2 weken.
De houder voor de telefoon was oké maar ik heb ook een beschermhoezen voor mijn Mac book air maar dat vind ik waardeloos. Klemt niet goed en past gewoon al niet lekker
Ik had ik control gekregen in plaats van drie, en ze waren witte kleuren moeten zijn.
Er wordt niet gereageerd op mijn vraag en ik krijg geen telefonisch contact met het bedrijf.

Antwoord van Gowobo.nl
Spullen snel geleverd en netjes verpakt.
Helaas niet in 1 dag maar 3 werkdagen.
Alleen niet hetzelfde product geleverd als wat op de afbeelding stond.
Geleverde werkt verder prima.
Helaas geen goede indruk van dit bedrijf. Ik had drie snoeren besteld, maar ontving er slechts eentje, waarbij de frankering ook nog eens onvoldoende was. Op mijn mail (telefonisch waren ze dagenlang niet bereikbaar) heb ik nooit een reactie gekregen. Dus tot op heden geen geld teruggekregen voor de niet ontvangen goederen, en ook niet alsnog de ontbrekende goederen gekregen. Erg jammer dit, maar hier bestel ik niets meer.....

1 wii afstandsbediening is kapot
Heb meerdere keren geprobeerd te bellen, maar geen gehoor
Meerdere mailtjes gestuurd geen antwoord gekregen
Of terwijl slechte klantenservice!

Nog niets ontvangen
Telefonisch nooit bereikbaar
Geen reactie op mail
Zeer slecht ervaring

Antwoord van Gowobo.nl
Nemen de telefoon niet op en reageren niet om mijn mails.
Niet netjes Gowobo! Hier niet bestellen mensen!

Antwoord van Gowobo.nl
Ik wacht al bijna 2 weken op mijn controller! Hij was op voorraad en zou direct verstuurd worden maar hij is er nog steeds niet en volgens hen zelf ook nog niet verstuurd... nooit wat bestellen hier mensen!
*UPDATE
Na een maand is hij binnen!
Echter adverteren ze met originele ps4 controllers maar ik heb een imitatie ontvangen! Hier 2 weken geleden al een mail over gestuurd met foto’s maar ook daar wordt NIET op gereageerd!
Ze hebben me voor 3 euro minder dan wat ze bij de Media Markt vragen een imitatie controller verkocht die 15 euro op Ali Expres kost. En gezien de levertijd komt hij daar ook vanaf!
MENSEN HIER NOOIT WAT BESTELLEN!
Oplichters!
NOOIT IETS KOPEN BIJ HEN!!!!!!! Had het al gelezen maar het klopt echt. Ze leveren nep materiaal dat het niet eens doet. Adverteren met goede merken maar versturen de nep variant. De klantenservice is onbereikbaar.
Kwaliteit van de geleverde producten was dramatisch. 1 van de 2 controllers doet het vrijwel niet en de andere valt continu uit.
Vind het jammer dat het in een taal is die we niet verstaan/begrijpen,weet ook niet of dat erbij stond in de beschrijving vd rest heel erg leuk 🤗🤗
Nou ik heb besteld betaald een week geleden. Heb je vragen moet je formelier in vullen. Nou dat is het en je hoort na een week nog geen mailtje terug.
Bellen heeft geen zin. Antwoord zegt sorry we hebben het erg druk. Kan mailen. Einde gesprek.
Heb zeer mijn twijfels.
Daar gaat kado voor kleinkind.
Een tijdje naar deze bericht geplaatst te hebben. Kreeg ik een reactie op mijn E-mails.
Dat hun spijt voor laate reactie. Hun hebben het erg druk. En dat de postorder bedrijven het niet aan kunnen. Maar het onderweg is.
We wachten het af.
Nou het klopt helemaal wat ze hebben gezegd. De computer is aan gekomen optijd.

Antwoord van Gowobo.nl
Betaald, geen product, geen email, geen reactie, geen geld terug, telefoon nemen ze niet op, dus... Volgende stap: aanmelden diefstal bij politie.

Antwoord van Gowobo.nl
Bestel een ps4 controller, 0.0 berichtgeving van deze shop over levering etc etc tot ik enkele dagen later een bericht van DHL krijg dat ze wat komen bezorgen.
Doos waar de controller inzat was gekreukt en gedeukt. Kon ook niet goed dicht want dan drukt hij de knoppen van de controller in.
En uiteraard totaal een andere kleur dan besteld....en niet reageren op mail berichten.