Gr8solutions Reviews 10

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag måste säga att det är ”unheard of”…

Jag måste säga att det är ”unheard of” att ett företag och framförallt en specifik medarbetare, Saleh, visar en sådan enorm omtanke om en kund som det gjorts i mitt fall. Jag har blivit respekterad och bemött med oerhörd lyhördhet, samarbetsvilja och förståelse. Tillsammans har vi jobbat oss fram till en fantastisk lösning som känns gott både i hjärta och hjärna. Jag rekommenderar gr8solutions till alla. De jobbar på att se oss kunder som människor, inte bara en siffra eller försäljning.
TACK Saleh och Sami.

9 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa Service

Vi har fått hjälp av GR8 Solutions med telekom och det har fungerat väldigt bra. Allt har gått smidigt, kommunikationen har varit tydlig och man får snabba svar när något dyker upp. Det känns personligt och inte som att man bara är “ännu en kund”.
Skönt att jobba med ett bolag som faktiskt lyssnar, tar ansvar och gör det de säger att de ska göra. Kan absolut rekommendera dem.

17 februari 2026

Noll stjärnor

Noll stjärnor
De utgav sig att vara företaget 3 när de ringde .., skrev avtal med dem och insåg sedan att de var ett annat företag .. 3 drog tillbaka på grund av att avtalet var ogiltigt , flera månader senare blir jag nu krävd på de pengar de skulle köpa ut mig från 3 s avtal för
Ser att Sami skriver här och ger många stjärnor åt företaget .. han är driftchef på företaget…
Riktiga bluffare alla killar som sitter där , har haft kontakt med tre av dem o de är alla lika beundransvärt duktiga på att luras

29 januari 2026

Tecknade ramavtal hos 3

Tecknade ramavtal hos 3. Dom har lovat betala slutfaktura från men än så länge har jag fått någranpengar. Har ringt och mailat ganska många gånger. När jag ringer lovar dom att allt ska fixas men inget har hänt. Vet inte var man ska vända sig för att få pengarna

30 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt utom sin kunskap och blåser på bra…

Helt utom sin kunskap och blåser på bra kan man säga. Skulle gå smärtfritt och teckna avtalet Juni och skulle va igång mitten av december alltså 6 månader på sig. Fick bekräftat att 3 fått in allt och allt läggs om på utsatt datum men ICKE dom hade helt glömt av det ingen bekräftelse fanns att det va upplagt o klart från 3. Sen lovades telefon som skulle skickas och det va utskick från 3 men ingen beställning fanns hos dom. Riktigt otrevliga lurendrejare ljuger så dom tror sig själva både kundsupport och säljare. Får se om dom betalar fakturan dom lovat att lösa ut från gamla avtalet????

28 januari 2026

Varning för blufföretag

VARNING! Rekommenderar ingen att anlita Gr8 solutions. Vi tecknade ramavtal hos Tele2 genom dem. I avtalet står att de köper ut oss från vårt tidigare abonnemang, men det visade sig vara en bluff. De vägrar betala slutfakturan och bestrider kraven när vi anmälde dem till kronofogden.
Hade gett noll stjärnor om det gick.

11 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tecknade ramavtal hos 3 med…

Tecknade ramavtal hos 3 med gr8soloutions och efter det har det bara varit strul. Avgifter på faktura från 3 som vi inte ska betala för, dubbla abonnemang, ingen återkoppling och respons, ingen hjälp med ärendet, går ej att få tag på. Erbjudit sig att köpa ut abonnemang som ska flyttas men sätter taket lägre än kostnaden för utköpet.

Rekomenderar ingen att samarbeta med gr8soloutions.

1 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Förtroendeingivande …

Ett trevligt och förtroendeingivande bemötande.
Bra samtal där jag som kund känner att Gr8solutions strävar efter nöjda kunder.

26 september 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.