OPLICHTERS!!! Begin augustus 2024 plaatste ik mijn eerste negatieve review. Inmiddels wacht ik al vanaf april 2024 op mijn juiste bestelling. Ik heb nooit meer iets vernomen van Grabhaven ondank... Toon meer
We zijn zeer tevreden over de service van team Grabhaven . De bestelde lampjes waren helaas niet geschikt als nacht lampje maar meer als sfeerlampje . We mochten ze echter houden en kregen 70% van ons... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wij hebben de gehele Lichtfamilie…
Wij hebben de gehele Lichtfamilie besteld en wat zijn wij er blij mee zeg! Bedankt voor de top kwaliteit en de goede service. Wij hebben gelijk de limited edition familie ook besteld.
Fijn dat de foto’s overeenkomen met de…
Fijn dat de foto’s overeenkomen met de geleverde producten.
Super tevreden met de kwaliteit en zal zeker nog een aankoop doen 👍🏻
Geweldige producten voor je huis…
Geweldige producten voor je huis decoratie.
Me vrouw is er helemaal blij mee ! :)
Dit is DROPSHIP OPLICHTERIJ!
Dit is DROPSHIP OPLICHTERIJ!
Spullen die ze verkopen komen rechtstreeks uit China en kun je hetzelfde bij AliExpress, Temu, Amazon etc voor 1/3 van de prijs daar kopen.
Dit is puur oplichten van mensen en zou wat mij betreft verboden moeten worden.
LET OP: Je kan dus hetzelfde producten opzoeken en elders VEEL GOEDKOPER bestellen. Wees dus gewaarschuwd.
Leuk design maar korte brandduur en opladen werkt niet zoals zou moeten
Leuk design, ‘Chinese’ kwaliteit wat betreft brandduur, materiaal en levertijd. 3 lampjes besteld, 1 verkeerde ontvangen en 2 van de 3 lampjes zijn snel leeg en alleen op te laden terwijl ze branden. Hierover contact gehad en een korting ontvangen. De site en klantenservice (die overigens snel reageert) is niet helder over de exacte brandduur van de lampjes.
November 2026 omlaag gebracht naar 1 ster, waardeloos product!
Serie van 6 gouden lampjes gekocht
Serie van 6 gouden lampjes gekocht. Goed geholpen, maar na je aankoop word nergens meer op gereageerd. De oplaadbare lampjes zijn na een uurtje alweer leeg. Dit een paar maanden na aankoop en niet eens dagelijks gebruik.

Antwoord van Grabhaven
Snelle levering, goeie fijne service
Goeie snelle levering in mijn geval, 1 item geruild omdat wij dit niet vonden passen, ook dit was snel en goed geregeld!
Goeie Service, fijne website! Wij zijn blij met Grabhaven!
Correcte levering - Prima klantenservice
Betrouwbaar bedrijf. Onze bestelling werd netjes bij ons afgeleverd.
Door de eindejaarsdrukte begrijpelijk met enige vertraging. De communicatie met Grabhaven via de chat was uitstekend. Snel en correct antwoord op vragen over onze bestelling. Prima klantenservice 👍👍. Zeer geapprecieerd.
Super mooie beeldjes en klok !
Levertijd was langer dan verwacht maar had ook voor de feestdagen besteld. Communicatie was top en werd altijd gerust gesteld. De beeldjes en de klok zijn super mooi ! Zeker betrouwbare website en alles is precies zoals beschreven ! Helemaal blij
Top Service …
Service is geweldig kreeg geen bestelling binnen de gestelde termijn kwamen ze het gewoon thuis brengen top erg blij met het lampje kortom service is geweldig

Top communicatie
De levering was iets later dan gepland maar de communicatie hierover was top. De mensen in de whatsapp chat waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Uiteindelijk alles toch nog net voor kerst binnen gekregen en zeer tevreden met de kwaliteit en afwerking van de producten!
Top!!

Heel tevreden
Heel tevreden. Even moeten wachten op de bestelling, maar ondertussen goed ontvangen. Ik kreeg ook onmiddellijk antwoord op een vraag via whatsapp. Dank je wel.

100% tevreden
Zeer blij met mijn bestelling, levering snel zelfs met de feestdagen en al helemaal blij met de klantenservice. Gemakkelijk te bereiken via whatsapp en zeer snelle responstijd. Ik kan dit bedrijf 100% aanraden, enorm tevreden met mijn aankoop en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Grabhaven is Top!!!
Grabhaven is een uitzonderlijk goede webshop waar ik met een gerust hart durf te shoppen. Bij mijn bestelling was iets niet in orde, en ze hebben dit keurig netjes opgelost binnen zeer korte tijd.
Ik ben zeker fan van Grabhaven ❤️

Super ervaring
Bestelling was vertraagd.elke x netjes antwoord gekregen.
En t pakket kwam 1 dag voor Kerst binnen.
Super leuk en mooie kwaliteit van t beertje.
De volgende bestelling is onderweg.

Top webwinkel
Nadat ik was bedondert door een andere webwinkel, kreeg ik persoonlijk contact met Grabhaven. Zij hebben zich uitstekend van hun taak gekweten en geleverd wat ze beloofden. Top gedaan wat mij betreft. Zeker een webwinkel om te shoppen. Zeer betrouwbaar!

Antwoord van Grabhaven
Duidelijke website, goede communicatie en service!
Voor ons personeel een pakket voor kerst 2023 samengesteld met daarin o.a. de super leuke verlichting van De Lichtfamilie. Dit besteld via Grabhaven. Over duurzaamheid van de producten kan ik nog niet veel kwijt. De levering werd weliswaar in delen gedaan maar uiteindelijk was alles goed en op tijd afgeleverd. Altijd snel antwoord gehad bij vragen van Grabhaven via Whatsapp. Super service!