Lækre bløde senge, dejligt varmt værelse, perfekt mad, top service. Kommer gerne tilbage.
Lees wat reviewers zeggen
Under average - expensive restaurent. I invited 2 of my foreign customers yesterday to the kro. We ordered as starter the French onion soup, and for the main dish Wiener Schnitzel. The soup tas... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fejrede vores guldbryllup med et lille sluttet selskab på 6 personer - heriblandt to musikere med deres instrumenter, og kroen havde sørget for et dejligt lokale til os, så vi kunne spille og synge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fik sommerens menu bestående af 3 retter. Efter hver servering kom personalet og spurgte til vores tilfredshed. De fem stjernet fordi; Venlig og opmærksom betjening. Vi følte os velkommen. M... Toon meer
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Var til bryllup der blev afholdt på den…
Var til bryllup der blev afholdt på den Gamle Grænsekro lørdag den 21 September. Lokalerne var smukke, maden var fantastisk, tjenerne havde styr på serveringen og alt klappede 100%! Tusind tak, vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Mögel och trasigt golv i stugan/hytten.
Mögel i stugan/hytten.. och golvet trasigt av fukt.. 👎 DYR mat.. (schnitzel) men gott. Smutsigt i poolrummet.. Alla i personalen hälsar inte på en.. endast någon enstaka.. Försökte ta mer betalt än vad som överenskommit via Booking.. :-( Elektriciteten i hytten försvann på natten, och kom inte tillbaka.. :-( Skitigt, smutsigt och ofräscht överallt.. Hela stället skulle behöva stängas snarast - i väntan på att det HELRENOVERAS - omgående !! Rekommenderas absolut INTE, förrän omfattande renoveringar och uppfräschningar utförts !

Skønt ophold
Super fantastiske omgivelser inde såvel som ude.
Utrolig lækker gårdhave hvor man kunne side og nyde stilheden.
Rigtig dejlig og flot værelse med alt hvad man skulle have brug for.
Vi fik en rigtig fin betjening og følte os velkommen og guidet igennem vores ophold.
Utrolig dejlig morgen buffe med hvad man har brug for og der blev løbende fyldt op med friske råvare.
Vi kommer helt sikkert igen til enden et skønt ophold.

Hyggelige omgivelser
Hyggelige omgivelser, god morgenmad, dejlig aftensmad, hyggelig betjening og som noget ekstra kom den tidligere kromand og fortalte historier om området. Og så ligger kroen i et smukt natur område, og der er utrolig mange smukke gamle velholdte huse i området.

Vi kommer ikke tilbage
Vi var til konfirmation der henne i dag.
Og vi har mildest talt i chok
- Tjenerne tabte flere glas og flasker
- Min kæreste fik hældt hvidvin ud over sin hånd og ærme da de skulle skænke
- der var ikke nok mad til dem som kom sidst til buffeten
- de gik hele tiden mellem gæsterne for at tage tomme flasker mens vi spiste, hvilket var meget forstyrrende at de ikke ventede til mellem retterne
- de satte tallerkener og mad frem på buffeten under taler og indslag, hvilket larmede rigtig meget og det var svært at høre hvad der blev sagt
- de var ikke til at komme i kontakt med, ved efterspørgelse på fx. Sodavand
- når man bad om mere at drikke rullede de øjne af os
- min kæreste ventede 45 min på at få en sodavand
- maden smagte under middel, eksempelvis var kartoffel salaten alt for salt, flødekartoflerne smagte af ingenting, de ovnbagte rodfrugter var så hårde at de lige så godt ikke kunne have puttet dem i ovnen
- en af tjenerne stod ved dessertbordet og holdte øje med at gæsterne ikke tog for meget is
- min kæreste fik et papercut på sit øre da der blev delt sange rundt
- jeg sad næsten på gulvet da de delte forretter ud, for ikke at få et fad i hovedet

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Vi var med er selskab fra Fyn
Vi var med er selskab fra Fyn, og havde en dejlig middag med flæskesteg og tilbehør. Alt upåklageligt.
Det var en god oplevelse, og vi kommer gerne tilbage. Vi kørte med JK Bussen, og havde en skøn dag.
Så tak for god mad, og tak til Jens for en god tur.

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Super lækker mør fransk bøf med tilbehør
Lækker lækker fransk bøf med tilbehør, sjældent vi har fået så mørt et stykke kød.
Bedste bananasplit ever og jeg ved hvad jeg taler om ;-)
Venligt og sødt personale.
Kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Vi har haft 2 skjønne dage her med god…
Vi har haft 2 skjønne dage her med god velkomst og skjønne værelser og god mad . Smilende personale . Kunne vi give 10 stjerner gjorde vi det .kommer helt sikkert igen. Hilsen Irene og Poul- erik

Risskov ophold
Vi havde købt et ophold gennem Risskov bilferie
Da vi ankom var der ikke noget personale til at tage imod , da de endeligt kom var der ikke styr på noget, endeligt gik vi nøgle til værelse, da vi åbner døren får vi en grim lugt i hoved, det ville havde været rart med en udluftning inden vi ankom. Efter en grundig udluftning hjalp det. Ikke et værelse som rigtigt var indbydende , det mindede om et gammelt bordel.
Senere til middag blev velkomst drink nærmest glemt og de spurgte flere gange, i kommer fra Risskov ik, det virkede som om vi blev nedgjort i forhold til andre gæster
De 2 retters menu var der heller ikke styr på
De serverede samme dessert begge dage, og hovedretten ville også have været det samme hvis ikke kokken kom og spurgte om vi ville have det samme som selvskabet inde ved siden af fik
Jeg syntes når man tilbyder ophold med mad, at man har styr på at der serveres 2 forskellige menu
Hvis vi kun skulle bedømme maden havde vi givet 4 stjerner, meget velsmagende mad
Men et middel ophold til 2 stjerner

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Alt hvad en Kro skal være
Et meget meget hyggeligt hyggeligt sted ... en god gammeldaws kro ..som man drømmer om .. et sted der ikke er ramt af hvidt i hvidt designede lokaler..men hvor nærvær og varm betjening ..fra alle ..er i højsædet ... værelser er hyggelige .. og rene ...vi spiste en dejlig frokost wienerschnitzel og et stjerneskud .. veltilberedt og med rigeligt på tallerkenen. Morgenmaden var varieret og indbydende. Et dejligt sted med patina, og hvor atmosfæren er rar og hyggelig.

Har haft 3 dejlige dage
Har haft 3 dejlige dage. Dejlige værelser. God mad. Flink personale. Vi var 7 personer og 2 hunde. Vi blev enige om at komme igen en anden gang. Giver et par ekstra stjerner.

Bryllup på Grænsekroen
Vi holdt vores bryllup på Grænsekroen, og det var helt fantastisk. Lars Bo og resten af personalet er super dygtige og styrede hele dagen, så vi kunne slappe af og nyde dagen, gæsterne og omgivelserne. Terasse-salen er desuden et utrolig smukt rum og perfekt med adgang til haven.
Vi vil ikke tøve med at komme igen til andre festlige anledninger. Klar anbefaling herfra.

Guldbryllup
I april holdt vi guldbryllup på Den Gamle Grænsekro, det var en fantastisk god oplevelse, både med hensyn til mad, personale og de smukke omgivelser. Flere af vores gæster overnattede, de var ovenud tilfredse med det hele. Tak for indsatsen, vi fik en forglemmelig dejlig dag/ nat.
Vh. Lillian og Hans

Weekendophold d.12-14. maj 2023
Har været på weekendophold med 2 overnatninger incl 2 retters menu begge dage.
Har valgt at give 4 stjerner pga. gode omgivelser i gammel stil, rummelige værelser og veltillavet mad MEN den femte stjerne gives ikke pga. manglende overblik og styr på serveringen begge aftener.
1. Aften bestilte vi hovedret og dessert, hvorefter de kom med forret som de dog tog retur da vi gjorde opmærksom på at det ikke var hvad vi havde bestilt.
2. Aften sad vi og ventede i 10 min. inden vi fik et menukort trods vi var blevet vist hen til bordet. Den bestilte mad var god men da vi bagefter bestilte kaffe med chokolade til måtte vi rykke for dette, da det var glemt.
Ved morgenmaden blev vi begge dage mødt med enten halvtomme eller helt tomme fade der IKKE blev fyldt op igen og vi måtte vente 15 min. på brødet blev fyldt op, trods vi efterspurgte det. Når der er morgenmad i et bestemt tidsrum forventes det at alle gæster har samme valgmuligheder og ikke som ovenstående.
Vi var sammen med nogle der har besøgt kroen før og som synes morgenmaden og servicen denne gang var en skuffende oplevelse.

Super lækker menu
Super lækker menu, dejligste personale, lækre værelser og hyggelige gamle omgivelser. What’s not to like😃😃👍👍🤟🤟

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Levede op til forventningerne og mere til
Dejlige og pæne værelser.
Den gamle stil er holdt, selvom kroen er frisket op.
Vi havde købt et ophold med 3 retters menu, hvilket levede fuldt ud op til forventningerne og mere til.
Venligt personale.

Bedste madoplevelse længe.
Vi blev mødt af et porsonale der var meget smilende og informerende. Vi valgte en to retters menu bestående af en rejecocktail og en wienerschnitzel. Begge var velsmagende og et helt måltid i sig selv. Ingen del stak lidt af. Den allerbedste af mange restaurationsoplevelser de seneste 20 år.
Tak for mad.

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Magentil ugidelighed skal der ledes længe efter
Min kommende mand og jeg havde booket møde til en snak omkring vores kommende bryllup. Vi havde begge forelsket os i lokalerne på grænsekroen. Faktisk var vi sikre på at vores fest skulle holdes der.
Dette ændret sig dig drastisk efter mødet.
Vi ankommer kl.14.00(som var det aftalte tidspunkt) Der var tomt i kroen, ingen modtagelse.. ingen mennesker.. Vi må selv opsøge personalet i køkkenet og melde vores ankomst. De var ikke lige klar, lød meldingen fra køkkenet.. så vi fortrak os ind i restauranten. 7min senere kommer Lars ind til os og jeg rejser mig og vil hilse, manden giver mig ikke engang hånden, men sætter sig blot ned og siger “nå i sku holde noget fest..?” Jeg svare ja og forklare med stor entusiasme.. Lars virker uinteresseret og tager ingen notater (han har hverken papir eller kuglepen med) vi bliver vist diverse lokaler og jeg siger hvilke lokaler vi ønsker.- men mine drømme bliver slukket en efter en.. “det dur ikke.. det lokale er for stort til jer.. ej sådan plejer vi ikke at gøre.. Nej, det kan ikke lade sig gøre..” osv osv.. vi blev ikke hørt eller spurgt! Han så helst vi valgte et lille lokale og ville ikke love os det ønsket lokale.. det kunne jo være der kom et andet selskab som ønsket det sagde han.. påtrods af vi tilbød at betale ekstra for det omtalte lokale.
Alt i alt var der Ingen interesse for vores ønsker og vi følte os ikke mødt eller hørt.
Han var slet ikke forberedt på selskabsnakken, ingen menu forslag, borddækning, program eller ligende.. Det bliver ikke der vi lægge vores penge til vores bryllup!

Tak for en dejlig oplevelse
Tak for en dejlig oplevelse
Lige været på kærstetur denne weekend
Kan varmt anbefales
Dejligt sted god mad og service
Lækker morgen mad
Og hvor christiansfeldt hyggeligt
Kommer med garanti igen

Antwoord van Den Gamle Grænsekro
Vi kom i lidt større selvskab hvor alt…
Vi kom i lidt større selvskab hvor alt var bestilt. Men vi har ALDRIG set noget lignende der var ikke mad til os og vi måtte spise rester fra et andet selvskab.. Føj det var ikke pengene værd her..

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.