Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Under average - expensive restaurent. I invited 2 of my foreign customers yesterday to the kro. We ordered as starter the French onion soup, and for the main dish Wiener Schnitzel. The soup tas... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik sommerens menu bestående af 3 retter. Efter hver servering kom personalet og spurgte til vores tilfredshed. De fem stjernet fordi; Venlig og opmærksom betjening. Vi følte os velkommen. M... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde bestilt bor til kl18

Vi havde bestilt bor til kl. 18:00. Da vi ankom, viste ingen hvor vi skulle sidde så vi var selv rundt i hele huset for, at se efter vores plads.
Efter et kvarter blev vi placeret ude i udestuen. Her var ingen hygge, der var meget varmt, derfor var der nogen som måtte åbnet et vindue. Personalet var forvildede/stressede. Ved betalingen tog de betaling for en hel flaske vin i stedet for en halv.
Maden var OK.
Mvh. Johnsen

5 november 2022

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Hej, tak for din anmeldelse, beklager, at i havde en dårlig oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har holdt en forrygende fest for 64…

Jeg har holdt en forrygende fest for 64 personer den 071022.Vi følte os godt modtaget og behandlet under hele festen. Dejlig mad og professionel betjening i gode rammer. Ligeledes gode værelser og en lækker morgenmad.

7 oktober 2022

mange tak.

Overbooket Øv øv

Havde booket et værelse på nettet og modtaget en kvittering på mail. Ankommer efter at have kørt 220 kilometer blot for at konstatere at der desværre er overbooket. Blev tilbudt et værelse på et andet hotel, hvilket jeg takkede nej til. Jeg skulle mødes med 5 andre gæster men dem måtte jeg brænde af. Har nu fået et lækkert værelse på Koldingfjord.

29 september 2022

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

i havde booket 2 timer før ankomst, jeg havde ikke nået at lukke for værelser, havde lavet en fejl, men ingen grund til din opførdsel, kan udmærket huske dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor skuffelse. Havde set frem til en kvalitetsoplevelse.

Vi, - jeg og 32 andre gæste fra vores selskab, skulle efter en heldagstur rundt i det sønderjy-ske ind at spise middag på Den Gamle Grænsekro. Jeg havde virkelig glædet mig til denne mid-dag, da kroen ”oser” langt væk af høj standard. Endvidere er det jo en Kgl. Privilegeret samt historisk kro, og derfor også burde have en standard svarende til dette.
Men jeg blev meget overrasket. Vi ankom i god tid i forhold til bookingen, men vi var knap nok blevet sat til bords – placeret ved 3 borde – før der kom en tjener og spurgte, om vi havde besluttet, hvad vi ville drikke. Vi havde ikke fået noget ”drikkekort”, så vi vidste ikke, hvad ste-det kunne byde på, og det gjorde tjeneren heller ikke helt, for én af herrerne, som sad overfor mig, havde bedt om en mørk øl, men fik en Tuborg Classic, som bestemt ikke er en mørk øl. Endvidere fik ingen af dem der drak øl, et ølglas, de måtte drikke af de små vandglas, som stod på bordene, da vi ankom. Det var kun dem, der drak vin, der fik et vinglas at drikke af. Dette harmonerer ikke med den forventede standard på sådan et fint sted. Det havde måske været noget, der kunne forekomme på et motorvejscafeteria.
Maden, der blev serveret bestod af svinekam, hvide kartofler, svampesovs og gemyse. Kødet var meget tørt, og mange af broccolibuketterne var gullige i toppen, hvilket viser, at de ikke er helt friske, da de ellers er grønne overalt.
Personalet virkede utrolig fortravlede og meget lidt imødekommende. Det virkede som vi bare hurtigt skulle ”fodres” af, så vi kunne forsvinde igen.
Der var én i vores selskab der havde observeret, at der kun gik knap en halv time imellem, at den første sovseskål blev sat på det første bord, og til vi fik serveret desserten.
Jeg ved godt, at gæsterne fra busselskaber ikke sidder så længe, da der evt. kan være noget med overholdelse af køre-hviletidsbestemmelserne for chaufføren, men derfor kan man vel godt blive serviceret ordentligt.
Eneste ros kan være (hvis dette kan betragtes som ros), at vi ikke skulle sidde og vente på maden!!!
Stedet lever åbenbart kun højt på navnet, men ikke på kvaliteten.

17 september 2022

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

det er vi kede af at høre, beklager meget.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Havde håbet på en hyggelig oplevelse.

Vi har lige spist en dejlig middag på Den Gamle Grænsekro. Meget fine omgivelser, både ude og inde.
Men personalet var utrolig stressede og meget lidt imødekommende, det virkede som om de hellere så vores hæl end vores tå.

22 juli 2022

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Det er vi da meget kede af at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i dag spist på den gamle…

Jeg har i dag spist på den gamle grænsekro..... jeg fik dansk bøf med bløde løg og spejlæg..... Der var kartofler med friskhakket persille. Pandesovs med løg og spejlæg og syltede agurker. Ikke noget overflødigt salatblad eller ligegyldig tomat...Alt var perfekt ....stofdug, stofservietter, god og betjening...og i morgen skal jeg spise der igen..... Jeg glæder mig...😀
Ps jeg spiste der også to gange i 2019 der var der også perfekt....😂🍴

3 juli 2022

Mange tak.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service, dårligt værelse, arrogant ejer

Vi bestilte vores ophold gennem hotels.com, og hold da op et skuffende besøg. Vi aftaler at vi kan hente nøgler kl 11, og får her at vide at vi ikke kan få lov til at se værelset før vi kommer tilbage efter vores fest, da værelset ikke er klar endnu. Helt fint. Da vi så kommer tilbage kl 19 og ser værelset for første gang bliver vi noget skuffede. Først og fremmest reklameres der med på forsiden at der skulle være badekar på værelset, hvilket vi selvfølgelig havde set frem til (der er iøvrigt KUN billeder af værelse med badekar). Dette er åbenbart noget man skal bede om ved ankomst, og er kun på 2 af deres værelser. Da vi påpeger dette, samt at intet af værelset lever op til deres billeder og beskrivelse på siden, bliver vi af ejeren henvist til at skrive en klage, for han havde i hvert fald ikke tænkt sig at gøre noget ved det. Vi foreslår at vi kan få vores penge retur eller det han har reklameret med, eftersom at vi ikke har brugt værelset endnu, dette afviser han, og ønsker fortsat ikke at gøre noget som helst. Fint, så må vi jo få det bedste ud af det……

Kl 23!!! braser deres personale ind på værelset uden at banke på, fordi de af uforklarlige årsager tror vi har forladt værelset. Vi har på intet tidspunkt sagt at vi ville forlade værelset, og har heller ikke afleveret nøgle. Her står vi så på vej ud af badet uden tøj på eller noget som helst. Til vores held når vi at råbe højt at vi er her, så vedkommende hurtigt løber ud igen. Dog uden at tilkendegive at det er personale, og ikke en indbrudstyv. Herefter skal man selv gå ned til ejeren for at få noget der minder om en undskyldning. Han tager absolut intet ansvar for noget som helst, alt hvad der er af mangler og fejl på HANS “hotel” er noget man skal tage med det firma man bestiller igennem. Og som om det ikke skulle være nok, så bliver der også løget om hvad vi skulle have sagt og ikke sagt. Fuldstændig urimeligt.

Derudover er det ikke usædvanligt at de lader en stå og vente i over 30 min, når man skal have fat i ejer eller reception. Utrolig langsommelig proces.

Alt i alt, den værste “hotel” oplevelse jeg har været på. Vi kommer i hvert fald ikke igen. Havde servicen været i top, havde det meste af ovenstående været løst, men det magter de heller ikke.

Hvis man absolut skal komme med noget der skulle være positivt, så var tjenerne flinke. Bare ærgerligt at alt andet trækker så langt ned.

29 mei 2022

Hej Yasmin.

Din ven kommer og tjekker ind kl. 11,00 da burde han have bedt om værelse med badekar og ikke kl. 19,00, hvor han så også vil have pengene tilbage da han vil tjekke ud, men jeg siger nej, kl. 22,00 vil vi gå over at tjekke jeres værelse da i sagde i var rejst, men det var i jo ikke, men i var nu heller ikke nøgne og i bad.
Men beklager jeres dårlige oplevelse.
Har kunden altid ret, tror det er ved at være et gammelt ordsprog.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Krofatter har altid ret....?

Jeg var til fødselsdagsbrunch hvor lokalet, maden og betjeningen var til 5 stjerner, men chefen for stedet havde lige et behov for at ringe, til de to gæster der udeblev med kort varsel pga corona, og brokke sig over at han havde lavet special meny til allergikunde forgæves, måske ok hvis det ikke lige var fordi der rent faktisk blev betalt for de to menuer, mage til manglende situationsfornemmelse skal man godt nok lede længe efter, kunden er led ved at skuffe familien pga sygdom og så skal man lige ha en sviner fra krofatter, du må have et problem med for mange kunder siden du mener det er ok. god oplevelse med en rigtig dårlig afslutning

27 februari 2022

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Beklager meget at jeg syntes at man måske godt lige kunne have ringet til kroen og give besked.Pga. corona. i onsdags blev jeg ringet op og hørte 10 minutter om allegener, som jeg prøvede at efterleve, så syntes jeg bestemt ikke det er pænt gjort ikke at give besked om afbud, det er nok svært at forstå, men har ikke noget at gøre med penge, men at ens arbejde er spildt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er lige kommet hjem fra et rigtig…

Er lige kommet hjem fra et rigtig hyggeligt ophold på den gamle grænse kro. En rigtig fin oplevelse med rigtig god mad autentisk kro stemning og en rar vært. Eneste minus var et stoppet afløb på værelset. Helt sikkert et besøg værd.

28 november 2021

mange tak

Guldbryllup d.13/11 -21

Vi fejrede vores guldbryllup med et lille sluttet selskab på 6 personer - heriblandt to musikere med deres instrumenter, og kroen havde sørget for et dejligt lokale til os, så vi kunne spille og synge . Flot bordpynt, dejlig mad, god vin. Herlig oplevelse!!! Dejlige værelser, og fin, fin morgenbuffet. Alt i alt en rigtig god oplevelse - vi kommer igen. Tak til alle på kroen - også fra vores gæster. mvh Gurli og Helge. Mols.

15 november 2021

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Mange tak, vi er meget glade for at i havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin gammel kro meen..

Fin gammel kro, fin morgenmads buffet.
Ved ankomst lidt skuffende da der var aftalt en velkomst/personlig besked på værelset som ikke var der.. spørger indtil det men det har de sørme glemt. Hmm okay tænkte jeg bare, min opfattelse var at de havde for travlt med to store arrangementer på kroen.
Vi var til bryllup på skamlingsbanken 10km derfra og der kom vi til at snakke med et par til samme selvskab, som kom fra Sjælland af. Da de var ankommet til Den gamle grænse kro for indtjekning fik de at vide at de desværre ikke havde flere værelser ledige tiltrods for booking forud.
Syntes ikke stedet virkede så professionelt drevet.

19 september 2021

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Tak for din bedømmelse, vi havde glemt at skrive en besked til din kone, undskyld.
Vi har travlt og desværre laver vi for mange fejl er vi også kede af.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk.....min kone og jeg har…

Hold jer væk.....min kone og jeg har booket i rum på stedet.
Da vi ankommer efter at have kørt 400km.....har de desværre intet rum til os....selv om vi har booking nummer.

Mega dårligt service.....et godt råd til alle bliv væk....

19 augustus 2021

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Ja selvfølgelig er det dårlig service og det har jeg det da også ualmindeligt dårligt med, jeg havde lavet en fejl men det sker desværre.
Men jeg havde skrevet til jer at jeg havde fundet et andet hotel 12 km. herfra, fik ikke noget svar. Booking com, hedder ankomst før kl. 18,00 og i kom også først kl. 20,50

Vi -5 gæster

Vi -5 gæster - har forsøgt at spise frokost på kroen, men blev afvist uden begrundelse. Ejeren drejede rundt på hælene og gik. Det var så det. Tror ikke, at vi får lyst til at prøve det igen.

22 juli 2021

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Det er vi da kede af at høre, jeg plejer da ikke at være uhøflig, men vi har faktisk travlt og det er nærmest umuligt at ansætte kvalificeret hjælp, så det bliver nogle meget lange dage.
Men undskyld hvis i har følt jer dårligt behandlet.

Med venlig hilsen.

Lars Bo Andersen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venligt og servicemindet…

Meget venligt og servicemindet personale og alt var pænt og i orden. Vi havde fået indrettet et familierum til 4 personer, og det fungerede rigtigt godt. Børnene nød at der var trampolin udenfor. Udmærket overnatningshotel på den nationale cykelrute 8 med mulighed for hurtige smutture til Christiansfeld. Restauranten leverede udmærket mad

19 juli 2021

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Mange tak dejligt at høre.

Top klasse!

Fulgte alle retningslinjer. Super lækkert mad og meget søde, behjælpeligt og professionelt personale. Gode store værelser, dejlig og rolig atmosfære. Kommer helt sikkert igen!

27 oktober 2020

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Mange tak dejligt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Guldbryllup med 50 deltagere i dejlige…

Guldbryllup med 50 deltagere i dejlige rammer og god mad. Super god oplevelse, hvor den afgørende forskel blev gjort af tjenere, rengøring og personale i øvrigt. Meget professionel servering og samtidig meget nærværende, opmærksom og præcis. Og så gør det ikke noget, at alle er i flot og stilfuld beklædning. Tak for det.

30 augustus 2020

Antwoord van Den Gamle Grænsekro

Rigtig mange tak, dejligt at høre.

Hyggelig familievenlig kro

Hyggelig familievenlig kro. Vi havde 2 overnatninger med en teenager. Super imødekommende personale, som løste udfordringer før vi så dem. Vores teenager synes pga personalet det var det dejligste sted vi har været.
Maden var lækker veltillavet kromad.
Vi nød billard bordet selv om hullerne var for små 😁
Personalet var i særklasse imødekommende.
Tak for et dejligt ophold

1 augustus 2020

Hej Nickie.

Mange tak, dejligt at høre.

Arrogant ejer

Alt var fint indtil kokken valgte, at diskutere med os..
Min kone og jeg tjekker ind og vi bliver mødt af en meget sød tjener, som pænt viser os vejen til vores værelse og samtidigt spørger om vi har lyst til, at spise på restauranten senere på aftenen.

Vi oplyser, at vi nok ville spise på restauranten, men vi var ikke helt sikre på, hvad tid da vi egentligt var på vej til næste del af vores “program”

Vi kontakter efterfølgende restauranten og får fat i den samme søde tjener. Hun ville sørge for, at booke et bord til os.

Da vi ankommer til restauranten bliver vi igen taget imod den smilende tjener. som anviser vores bord og tager imod vores bestilling.

Min kone og jeg vælger at bestille 3 forretter til deling, en rejecocktail, klaret suppe og vinbjergsnegle

Til hovedret en Gendarm bøf (medium rare) og en wienerschnitzel.

Herfra går det desværre ned ad bakke..
Da vi modtager forretterne oplever vi, at sneglene smager meget “jordet”.

Da den venlige tjener kommer ned og spørger os, hvordan maden smager påtaler vi smagen af sneglene overfor hende. Hun tilbyder med det samme, at enten få køkkenet til at lave en ny portion eller fratrække retten fra regningen.
Vi afslår begge dele, da vi ikke ønsker at vente på en ny portion samt vi ikke mente, at problemet var større, da vi nød de 2 øvrige forretter.

Da vi når til hovedretten får min kone serveret sin bøf, som i øvrigt blev bestilt medium rare af denne med et godt øje medium well done, men i mit øje meget tættere på well done.

Vi beder den smilende tjener om, at få køkkenet til at lave en ny, da dette er en væsentligt detalje ift., vores bestilling.

Dette resulterer i at køkkenchefen/ejeren kommer marcherende ud i restauranten med tallerknen i hånden og påtaler overfor os, at bøffen i hvertfald er stegt medium og hvad problemet egentligt er? Han havde jo også smagt sneglene som i hvert fald ikke var jordet men i værste tilfælde manglede smag.

Jeg vil for det første sige, at i mine 20 år som ufaglært tjener, elev, faglært tjener, restaurantchef, barchef etc. har jeg aldrig oplevet en kok på denne måde farer ud og overfuse sine gæster.

Han begyndte midt på restaurantgulvet, at diskutere stegegraden på bøffen og at jeg skulle komme ud i hans køkken med henblik på at se bøffens stegning på trods af at vi sad ved et stort vindue med naturlig belysning.

På dette tidspunkt oplever min kone og jeg en så stor ubehag, at jeg vælger at tage tallerknen ud af hænderne på ham og siger, at han ikke skal foretage sig yderligere herfra.

Herefter da han forlader bordet vælger min kone og jeg, at afbryde vores middag og betale regningen samt gå op, pakke vores ting og tjekke ud fra værelset.

Aldrig har jeg oplevet noget lignende, hverken i privat eller professionelt virke, der tilnærmelsesvis når dette.

Magen til flabethed og manglende respekt fra ejers side har jeg aldrig oplevet før.

Jeg havde fået anbefalet Den Gamle Grænsekro kraftigt af mine kære bedsteforældre der frekventerede den ofte, da de levede.

Det er ærgerligt at måtte se, at dette sted ikke vil blive anbefalet til kommende generationer.

6 juli 2020

Anbefalelsesværdigt.

Min kæreste og jeg booker os ind til en enkelt overnatning. Vi bliver taget meget venligt og varmt imod af en af værterne. Bliver vist hen til et meget hyggeligt værelse. Dog uden badekar som vi havde set på nettet og som vi ønskede. Jeg spurgte ydmygt om vi kunne skifte til et sådan værelse, og dette helt uden problemer. Virkelig gæstfrit og imødekommende.

Vi spiste aftensmad på kroen, som var yderst tilfredsstillende. Lækre forretter og absolut god hovedret. Beuff stroganoff. Kødet var enormt mørt og i den lækreste flødesauce.

Kroen har nogle rigtige fine opholdsstuer på etagerne, hvoraf vi benyttede det ene til et spil pool efter maden. Vi gik samtidig en tur udenfor og sagde hej til stedets får og lam, hvilket er med til at skabe en virkelig hyggelig og rolig stemning.

Morgenmaden var god, rimelig standard, men til gengæld rigelig af den. En smule koldt i det rum det blev serveret i, men det fik værten hurtigt lavet om på.

Så et ophold på Den Gamle Grænsekro kan sagtens anbefales.
5 stjerner herfra.

27 mei 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.