Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig. Volgens hun website: "De kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we de kosten 1 op 1 door". Dat doen ze dus niet. Na een... Toon meer
Vooralsnog niet heel blij. Termijnbedrag na lang telefonisch wachten aangepast. Voor inzicht op je persoonlijke verbruik/gegevens kun je een account aanmaken. Dit werkt helaas niet ! (Precondition F... Toon meer
Via Independer kwamen jullie met Greennl.nl het beste voor mij uit de bus. het contract met de vorige leverancier liep af, dus ik kon rustig rondkijken wat ik als vervolg wilde. Ik ben blij met alle... Toon meer
Op 29 juni jl. laten weten dat jaarafrekening gezien hoogte en in vergelijking met voorgaande onjuist is (ruim € 1.800! dus serieus geld). Alle gegevens aangeleverd en ondanks 5 mails en telefonisch... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Groene energie voor thuis, onderweg en de zaak
Nederland
- greennl.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Onbereikbaar, en reageren niet op mail.
Hallo, moet per 25 oktober energie van Green.nl. ontvangen.Volgens de mail zouden ze mijn eerste termijn 27 oktober van mijn rekening afschrijven. Nu hebben ze deze termijn al 21 oktober afgeschreven. Ik vind dit zeer ongepast en geeft mij weinig vertrouwen voor de toekomst. Op mijn mail word niet gereageerd, bellen niet terug en zijn telefonisch onbereikbaar. Ik hoop wel dat ik wel energie van ze ontvang. Gelukkig heb ik inmiddels wel mail en antwoord ontvangen. Ook blijf ik stroom en gas ontvangen. Hoop dat dit ook in de toekomst zo blijft.
Prettig contact
Prettig contact. Fijn dat je gelijk iemand aan de lijn krijgt als je belt, geen eindeloos keuzemenu. Ook op mail wordt snel gereageerd.
Nieuwe klant
Overstap is prima geregeld, verder nog geen ervaring.
Hoop dat ik een tevreden klant blijf.
Prima service
Prima service. Goedkope energie. Elke maand je verbruik inzien.
Alles goed tot nu toe
Goede prijzen en behulpzame klantenservice. Hopelijk ga ik ze niet vaker nodig hebben.
Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen, geen gezeur maar gelijk alles keurig geregeld. Eerder bij essent opdringerig geholpen om een duur abb af te sluiten. Hier goedkoper uit en een app die tenminste duidelijk is. Top ga zo door!!
Overstap prima allen bereikbaarheid kan beter.
Overstap soepel verlopen ik wilde alleen nog iets weten van Greennl. Dus heb geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Nou dat valt niet mee 3x geprobeerd op verschillende dagen. Toen maar een berichtje achter gelaten maar op het vlak van bereikbaarheid valt nog veel te verbeteren.
Greennl is nu Coolbleu Energie
Tot nu toe zeer transparant bedrijf die…
Tot nu toe zeer transparant bedrijf die zeer goed uitlegt hoe zij werken. Dat geeft veel vertrouwen! Hopelijk blijven ze dit vertrouwen waar maken. Zeer prettig gesprek gehad en kon die persoon weer vragen
Enorm fijne ervaring
Hele prettige klantenservice die echt de tijd nemen om je te helpen. Willen je niet een contract aansmeren maar kijken echt wat voor jóu situatie het beste is. Dit was mijn eerste keer een energiecontract afsluiten en voel me echt gehoord en geholpen door GreenNL. Plus daarbij dat ze natuurlijk 100% groen zijn!
Ben 2 dagen klant geen goed begin
Ben 2 dagen klant, maar aanmelden op mijn Greennl lukt niet. Geen goede start helaas !!!
Snelle en goede behandeling van onze…
Snelle en goede behandeling van onze overstap. Alles erg duidelijk en een snelle reactie op onze vragen.
Bereikbaarheid GreenNl
Ook ik heb het moge ervaren dat GreenNl telefonisch zeeeer slecht te bereiken is.Het duurt zeker 15 tot 25 minuten voordat je iemand te spreken krijgt. Volgens mij heb GreenNl heeeel veel telefoonlijnen, want telkens kreeg ik een andere persoon aan de lijn. En telkens weer moet je dan jouw probleem weer gaan uitleggen. Een enkeling toont empathie en is zeer oplossend bezig. Een andere denkt alleen maar in "hokjes" en verschuilt zich weer daarachter zodat jouw probleem nog niet wordt / is opgelost.
De overstap verliep feilloos
De overstap verliep feilloos, nog maar kort klant maar tot heden bijzonder enthousiast. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Het overgaan naar de leverancier ging…
Het overgaan naar de leverancier ging heel soepel en goede correspondentie
Kundig, snel en vriendelijk
Nieuwe printer werd erg snel geleverd. Installatie door een kundige, vriendelijke en geduldige installateur.
Helpdesk functioneerd heel goed.
Connectie van een tweede aansluiting (bouwaansluiting) eerst telefonisch en daarna per email, is snel en perfect geregeld.
Ook de teruggave van de opzegvergoeding van mijn vorige leverancier verliep prima.
na overname die gezien bandopname…
na overname die gezien bandopname onterecht was bij nle werd ik weer eens benaderd door een bedrijf via telefoon daar kwam ,terwijl ik net was overgestapt onterechten de persoon aan de telefoon dat ik zo genaamd weer duur contrackt had en zij green .nl aanbrevelen deed terwijl er al onderzoek gedaan werd overname nle
Fijne communicatie
Fijne communicatie voor mij als nieuwe klant en een goede prijs!
Hele fijne service
Hele fijne service en alles was heel snel geregeld!
Fijne ervaring
Fijne ervaring, duidelijk en goed geïnformeerd!