Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig. Volgens hun website: "De kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we de kosten 1 op 1 door". Dat doen ze dus niet. Na een... Toon meer

Vooralsnog niet heel blij. Termijnbedrag na lang telefonisch wachten aangepast. Voor inzicht op je persoonlijke verbruik/gegevens kun je een account aanmaken. Dit werkt helaas niet ! (Precondition F... Toon meer

Via Independer kwamen jullie met Greennl.nl het beste voor mij uit de bus. het contract met de vorige leverancier liep af, dus ik kon rustig rondkijken wat ik als vervolg wilde. Ik ben blij met alle... Toon meer

Op 29 juni jl. laten weten dat jaarafrekening gezien hoogte en in vergelijking met voorgaande onjuist is (ruim € 1.800! dus serieus geld). Alle gegevens aangeleverd en ondanks 5 mails en telefonisch... Toon meer

1. Groene energie leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Groene energie voor thuis, onderweg en de zaak

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,9

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De beste prijs

Met ingang van 1 januari 2021 overgestapt naar GreenNL. Via VEH. Ik ben nimmer geïnteresseerd geweest in "platte aanbiedingen" op basis van een maandbedrag. Bij elke overstap wil ik weten wat de daadwerkelijke productkosten zijn. GreenNL was de beste aanbieder, dus de keuze was snel gemaakt.
De belasting die we van overheidswege op het product moeten betalen is meer dan de prijs van het product. Mijn maandbedrag zet ik zelf altijd wat hoger om aan het eind van het jaar geen "verassingen" te krijgen. Tot nu toe zeer tevreden.

31 december 2020

We gaan per 1-1-2021 over op Green NL

We gaan per 1-1-2021 over op Green NL, overgestapt dmv inschrijving via Vereniging Eigen Huis, kwamen zij als goedkoopste eruit. Aanvankelijk een hoger bedrag per maand, maar na overleg verlaagd, omdat zij na telefonisch overleg uitlegden, dat ze uitgingen van gemiddelde laatste 5 jaar en wij sinds 2018 zonnepanelen hebben. Tot op heden verloopt het prima

31 december 2020

op 23-09 2020 heb ik een…

op 23-09 2020 heb ik een leveringsovereenkomst afgesloten voor een maandbedrag van 183,93 euro. Ingaande per 31-12-2020. Dit maandbedrag moet vooraf worden voldaan.
Nu wordt er 189,87 afgeschreven en vooraf te voldoen wordt wel heel ruim genomen als het al op 23 december wordt voldaan.
Dit contract is afgesloten via VEH. Collectief zou immers goedkoper zijn.
Bij het nalopen van mijn administratie blijkt echter dat ik in augustus zelf al aan het shoppen was geweest. Ik kreeg toen een leveringsovereenkomst voor een bedrag van 180,82 .De energieprijzen zijn de laatste tijd alleen maar gedaald dus ik begrijp het verhaal niet helemaal. Ik had dus beter zelf het contract kunnen adsluiten. Dat is mijn eigen fout. Maar waarom het nu duurder is is een raadsel en via VEH is blijkbaar duurder en niet goedkoper. Tot zover een hele slechte start van Greennl

30 december 2020

Vertrouwd en fijn gevoel bij Greennl.nl

Ik heb me via VEH laten inschrijven voor collectief inkopen van energie. Greennl.nl kwam het goedkoopste uit de bus. Wat belangrijk is; Duidelijkheid en overzichtelijk betreft de tarieven overzicht. Dit komt voor mensen vertrouwt over en weten waar ze aan toe zijn. Fijn gevoel bij deze overstap. Bedankt.

30 december 2020

Eenvoudig verhuizen met GreenNL

Nu we gaan verhuizen hebben we tijdelijk 2 adressen, waar we allebei warmte en elektriciteit nodig hebben. Dat werkt eenvoudig bij GreenNL; gewoon een nieuw contract gestart op ons toekomstige adres. Mèt zonnepanelen nu;... geen probleem. Jammer natuurlijk dat je al vooraf moet betalen.... Maarja, voor wat hoort wat.
Wel zou ik het nog extra service vinden als GreenNL mij ook informeert over wat er bij komt kijken nu in ineens zonnepaneeleigenaar wordt. Maar wellicht volgt dat nog snel.

28 december 2020

per 1 december 2020 klant

per 1 december 2020 klant en helemaal tevreden.
met het eindige van het vorige energiecontract bij een andere aanbieder van groene stroom, kwam GreenNL er gunstiger uit.
In eerste aanbod stond een verkeerde datum van aanvang maar na telefonisch contact in 5 minuten geregeld.

14 december 2020

Op tijd mail gekregen

Op tijd een mail gekregen van de stappen die gezet worden bij de naderende overstap.
Daarna is alles zonder problemen verlopen en ben blij dat ik nu bij Green.nl zit.

13 december 2020

Goedemiddag,
Bedankt voor je review en fijn dat alles tot nu toe soepel is verlopen. Mocht je ergens nog vragen of opmerkingen over hebben, horen we dat uiteraard graag.

Overstap van XXX naar GreenNL

Overstap van XXX naar GreenNL ging probleemloos, efficient en makkelijk. Dus tot zover : top !

11 december 2020

Goedemiddag,
Bedankt voor je review en fijn dat de overstap naar tevredenheid is verlopen. Mocht je ergens nog vragen of opmerkingen over hebben, horen we dat uiteraard graag.

Net overgestapt via VEH

Net overgestapt via VEH. Tot op heden verloopt alles soepel en wordt snel gereageerd op vragen.
Top!

9 december 2020

Erg slechte behandeling van Greennl

Erg slechte behandeling van Greennl. Enkel tarief aangevraagd en krijg gewoon dubbel tarief. Eerst wordt er gezegd dat dat aan de netbeheerder ligt en later dat ze het administratief niet kunnen verwerken.
Ik voel me dus behoorlijk bedonderd.
Nu zit ik 3 jaar aan ze vast. Zit je dan maar mooi mee als consument..
De klantenservice vond niet dat ik zo moeilijk moest doen en wilde me zelfs vertellen hoe ik mijn wasschema na 23:00 uur moest doen of in het weekend. Echt belachelijk!

9 december 2020

Goedemiddag,
Bedankt voor je review en vervelend dat het contact niet prettig is verlopen. Uiteraard is het de bedoeling dat we vanuit GreenNL met de klant meedenken, dus we hopen dat er inmiddels weer contact is geweest. Mocht dit niet het geval zijn, horen we dat uiteraard graag. We vragen je dan te mailen met je postcode en huisnummer met het onderwerp ''Trustpilot review''. We zorgen dan dat de afdeling klantenservice spoedig contact opneemt.

Overgang naar GreenNL

Overgang naar GreenNL

Vandaag de eerste dag aangesloten bij GreenNL. Kachel (CV) is warm en verlichting brand. Niets mis dus!

7 december 2020

Net overgestapt via VEH

Net overgestapt via VEH. Ik kan dus nog geen goede beoordeling doen behalve dan dat alles soepel lijkt te verlopen.
Ik vraag me wel af of GreenNL ook een mogelijkheid heeft om je verbruik te monitoren via een app of anders.
Ik maakte hier bij vorige leveranciers vaak gebruik van.

7 december 2020

Goedemiddag,
Bedankt voor je review en fijn dat alles tot nu toe naar tevredenheid is verlopen. Indien je een slimme meter hebt, ontvang je maandelijks een verbruiksoverzicht. Verder hebben we helaas geen app om het verbruik te monitoren. Mocht je ergens anders nog vragen of opmerkingen over hebben, horen we dat uiteraard graag.
Webcare GreenNL

Net over gestapt van leverancier

Net over gestapt van leverancier. Alles tot zover goed geregeld.

5 december 2020

Duidelijke communicatie en meedenkend

Net overgestapt (via Vereniging Eigen Huis collectieve inkoop). Communicatie via email is goed en duidelijk geweest.
Obv energie data van vorige bewoners was het maandelijks bedrag erg hoog. Dit aangegeven en een voorstel gedaan obv onze energie data. GreenNL ging hier meedenkend mee om - dit was heel gemakkelijk, vriendelijk en zo aangepast.
Verdere ervaringen hebben we nog niet.

3 december 2020

Goedemiddag,
Bedankt voor je review en fijn dat alles tot nu toe naar tevredenheid is verlopen. Mocht je ergens nog vragen of opmerkingen over hebben, horen we dat uiteraard graag.
Webcare GreenNL

Voor zover gaat overstap goed

Voor zover gaat overstap goed. Alleen opmerking 2x email gestuurd met vraag. Nooit antwoord op gekregen, dus telefonisch moeten doen. Beetje zwak.

2 december 2020

Goedemorgen,
Bedankt voor je review en fijn dat de overstap naar tevredenheid is verlopen. We vinden het wel vervelend dat het contact via de mail als minder prettig is ervaren. We hebben je feedback doorgegeven aan de afdeling klantenservice.

Overstap zonder problemen

2 december 2020

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Zulke berichten lezen we graag! Fijn dat de overstap soepel is verlopen. Mocht je ergens nog vragen of opmerkingen over hebben, horen we dat uiteraard graag.
Webcare GreenNL

Net overgestapt soepele overgang.

Net overgestapt soepele overgang.
Tot nu prima geregeld.

1 december 2020