Gronell ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nikolaj var utrolig lydhør overfor et lille ønsker jeg havde ift installation og fandt en super god og pragmatisk løsning. Stor ros til den grad af servicemind Nikolaj udviste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ladestander til bil opsat af Lasse, der var præcis og punktlig med både tid og det udførte arbejde, der er solidt, ordentligt og pænt. Ringer man til firmaet mødes man af venlige og imødekommende pe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super behagelig medarbejder, alt fungerede og et godt samarbejde. God service og det afsluttende resultat meget tilfredsstillende. Dog et problem. Som bruger føler man sig lidt frustreret over det sk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Montøren ydede en utrolig god service samtidig med at han løste et problem omkring ledningsføring til eltavlen. Giver gerne vedkommende min bedste anbefaling - fik desværre ikke fat i navnet, men det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektricien

Geschreven door het bedrijf

GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret ­videre­uddannelse på alle niveauer.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

459 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har idag haft Besøg af Christian Jæger…

Har idag haft Besøg af Christian Jæger fra gronell han skulle montere ladeboks,han var virkelig behagelig og god til at forklare hvad han gjorde og hvorfor. Men mindst lige så vigtigt, så er han venlig, imødekommende og har masser af humor. Det var en fornøjelse at have besøg af ham.
Det var virkelig en god oplevelse kan klart anbefales.

13 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En lidt træg start med forkert…

En lidt træg start med forkert information fra kundeservice og en tekniker som monterede noget jeg ikke havde bedt om, blev det alligevel en fin oplevelse.

Jeg kontaktede Gronell på mail og inden for 2 timer havde vi fundet en fin løsning. Det er kundeservice af høj klasse og det vil jeg gerne kvittere med 5 stjerner for.

7 augustus 2026

Installation af ny Eltavle og hjemmelader til Elbil

I forbindelse med vi havde købt elbil skulle vi have installeret hjemmelader og samtidig skiftet den ældgamle eltavle ud med en moderne. Vi havde bestilt hos Norlys, men det er Gronell der er deres samarbejdspartner som stod for det pratiske. Inden selve installationen ringer installatøren, Faheem og sikrer sig at alt er klar. Det tog det meste af dagen, men eltavlen og laderen blev installeret problemfrit, og det var et flot stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale Faheem og Gronell til denne type installation

29 juli 2026

Flot finnish…!

Super godt arbejde af Lasse (mener jeg han hed) i at opsætte vores Norlys lader. Flot ledningsførring og kørte først afsted da alt var testet og virkede…

10 augustus 2026

Opsætning af ladeboks

I dag har jeg haft fornøjelse af at møde to hyggelige elektrikere, Faheem og Seif, der monterede min nye ladestander. To kompetente håndværkere der kunne deres kram og som med et smil og god kommunikation fik sat skik på den opgave de var sat til at varetage.
Tak til jer to og tillykke til Gronell med et par kompetente medarbejdere
Tak
Erik Rosenbæk Bollerslev

7 augustus 2026

Super tilfreds

Super tilfreds. Venlig og hjælpsom personale ved bestilling. Professionel montør ved opsætning.

3 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe tak til Gronell (Mattias)

En kæmpe tak til Gronell, især Mattias C., for yderst professionelt arbejde. Vi havde udfordringer i forhold til at få kørt nogle kabler igennem, men Mattias fik det løst virkelig godt.
Kæmpe anbefaling herfra!

5 augustus 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv

Kom to timer for tidligt, hvilket var særdeles ufedt. Og det var en anden montør end meddelt.

Men det hele blev ordnet hurtigt ig effektivt, og det held virker fint.

5 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste installatør oplevelse jeg har haft

Jeg fik monteret en Norlys ladeboks af Christian Jæger fra Gronell. Ud over hurtigt effektivt og god montering var der problemer med at registrere ladeboksen og ladebrikkerne i Norlys appen, og der var ikke meget hjælp at hente fra Norlys kundeservice, der bare skød aben videre mod installatøren, men Christian ringede runde og blev ved indtil problemet var løst. Derefter var der en professionel gennemgang af app og ladestander.
Christian tog ansvar for opgaven fra A-Z og kørte ikke før alt virkede.
Absolut det bedste installatør besøg jeg har haft.

3 augustus 2026